פורום מדהים

davidori

New member
פורום מדהים

אני מתגעגע.. אליכם, למיכא"ל, להכל... מקווה להיות פה יותר בזמן הקרוב. שבת שלום!

hadarwin

New member
שבת נהדרת לכולםםםם

כה דוד גם אני מקווה שתהיה פה יותר גם אנחנו מתגעגעים אליך פהה אבל אתה עושה דברים חשובים אתה עסוק אז בזמנך הפנוי

davidori

New member
לצערי...

לא אוכל לדווח לכם על התמדה והשתפרות, (בכל התחומים אותם אני אוהב / מבין שחשוב לי), אני חושב שאם אהיה כאן יותר אוכל בהדרגה לחזור לדרך ההשתפרות שלי, אני אשתדל גם לא להעיק על עצמי יותר מידי, כי תכל'ס, בזמן שמייד אחרי הקורס, עבדתי קשה מידי ועל יותר מידי תחומים, ולכן לא התמקדתי באף אחד. אני מאוד התגעגתי אליכם כאן, להגיב, לדבר, לשמוע, להיזכר, להאמין, להבין, אני שמח שאני מצליח לחזור לכאן שוב.

davidori

New member
כן..שאלה קטנה =]

באמת לא דיברנו הרבה זמן. מיכא"לים יקרים - איך אתם מצליחים כ"כ הרבה שנים להישאר בעניינים ולא לעוף לעננים? ..

hadarwin

New member
אני יודע.... אבל אני יודע שלי אין תשובה...

כי זה קורה גם לי...

adi23e

New member
לא ממש הבנתי

להישאר בעניינים מבחינת תכני מיכא"ל וההתמדה בהם, ולא לחזור אחורה?

davidori

New member
מבחינת הראש המיכא"לי..

התכנים נגישים תמיד, אפשר לחזור אליהם אם יש צורך, הכל אצלי. הבעיה היא בחשיבה...

davidori

New member
אפשר לקבל רמז?

באיזה חלק מהחתימה? אם התכוונת לחלקה הראשון, אז...כן, אני מסכים עם זה ועובד על החשיבה החיובית שלי, אבל מה הקשר ללזכור את הכל? (ובכל זאת, אני לא עומד כל החיים רק לעבוד על ליזכור את מיכא"ל, כי בעצם לא יצא לי כלום מזה..) אם התכוונת לחלקה השני, אני חושב שהבנתי אותך. רק תגידי

adi23e

New member
גם וגם

החתימה האחת תלוייה בשנייה. אם אתה מיישם את מיכא"ל אז אתה כבר זוכר את מיכא"ל. לא ניתן ליישם משהו שאתה לא יודע אותו (או לא זוכר אותו) מה ליישם, כמה ליישם וכו', זה תלוי בך ובמה שלקחת ממיכא"ל. אתה כבר יודע ומבין שכל אחד לוקח משהו אחר מהקורס הזה. מקווה שיותר מובן, ואם עוד לא, אז תגיד.

למעלה