פורום מבורך
ד דנטל New member 2/2/04 #2 ../images/Emo51.gif אתה גם סובל מנדודי שינה? אפשר לדעת מאיזה תופעות אתה סובל?
D demianz New member 9/2/04 #3 אני המנעות משינה. איכשהו אני מוצא כל דרך להמנע משינה. כשלא ישנים מספיק זמן השינה מתערבבת עם העירנות. שערים מדמדמים, כשישנים סהרוריים. אפשר לעבוד מסביב לשעון ולהתעשר, אבל אחרי שבועיים מתפרקים. זה בא בתקופות. לפעמים הכל בסדר.
אני המנעות משינה. איכשהו אני מוצא כל דרך להמנע משינה. כשלא ישנים מספיק זמן השינה מתערבבת עם העירנות. שערים מדמדמים, כשישנים סהרוריים. אפשר לעבוד מסביב לשעון ולהתעשר, אבל אחרי שבועיים מתפרקים. זה בא בתקופות. לפעמים הכל בסדר.
D demianz New member 10/2/04 #5 גם לטווח הקצר גם לטווח הקצר, תופעות הלואי מציקות מאוד. אבל זה לא ישירות מבחירה. וזה לא תמיד היה כך.
G gargamich New member 10/2/04 #6 התופעות האלו לא נעימות... התייעצת עם רופא? וזה באמת פורום מבורך! קיבלתי כאן כמה עצות באמת מעולות! תודה במיוחד ל-dantel המנהלת שלנו! את עושה את תפקידך נהדר! מייייייייייך
התופעות האלו לא נעימות... התייעצת עם רופא? וזה באמת פורום מבורך! קיבלתי כאן כמה עצות באמת מעולות! תודה במיוחד ל-dantel המנהלת שלנו! את עושה את תפקידך נהדר! מייייייייייך
D demianz New member 11/2/04 #8 כן כן, עשיתי מס' בדיקות שתוצאותיהן אמורות להגיע אליי בקרוב. אני לא מתאר לעצמי שיש בעייה פיסית כלשהי.