פורום לבית"ר...אחח...

R o t e m O p

New member
פורום לבית"ר...אחח...

אני ממש רועדת פה מרוב התרגשות, אה לא רגע, זה בגלל שקר לי ואני חולה. ואחרי שסיימתי עם הציניות (הייתי חייבת, לא יכולה לשלוט בעצמי...) אני אציג את עצמי ? כן זה נשמע כמו רעיון טוב למען אלה שלא מכירים (מה יש כאלה ?? לא "יכול" להיות) אני רותם - רכזת מעו"ז מעלה שומרון (לפחות עד הגיוס)

MS6

New member
מפקדת אני מבקש...

(למרות שהחליפו את זה לרכז.. פה אנחנו מפקדים. לא רוצה להיות רכז מפקד הרבה יותר שווה
). אני משה מפקד מעו"ז בית שמש... התמכרות נעימה.

R o t e m O p

New member
חחח צודק !

אחרי ששלחתי את ההודעה חשבתי לעצמי "למה לעזאזל רשמתי רכזת ?!" אבל זה היה נראה לי מטומטם לתקן את עצמי - אז אני שמחה שאתה תיקנת חחח גם אני נורא התבאסתי ששינו את זה לרכז איך גזלו ממני את שלושת הממי"ם !!! (מפקדת מעו"ז מעלה-שומרון)...בושה וחרפה !!

MS6

New member
זה פשוט חוצפה..

לדעתי אנחנו צריכים לעשות איזה הפגנה או עצרת... מה זה רכז? מי מקשיב לרכזים? מפקד זה הכי אחותי!

MS6

New member
כולם ראו אותי!

אני מפורסם כמעט כמו ז'בו

Time2timE

New member
אני לא ראיתי אותך!

איך אני אוכל לצחוק עליך בתל חי? איך??

היי

ברוכה הבאה.רכזת, מפקדת מה זה משנה הכל אותו דבר...זה לא משנה לי איך קוראים לזה המשקל אותו דבר.אני אושרת ממעוז בית שמש

gdog

New member
ממצב?

אני עומרי..מעו"ז מעל"ש רק אחת הייתה מוכנה לזהות אותי פה...miss joker... have all a lovely day G-dog!

איך אומרת המורה שלי להיסטוריה?

"וכל מה שהם [לא משנה מי] רצו היה רבנז'!!!! [יעני נקמה]" קח את זה לתשומת ליבך ג'וקר מי לורד.

למעלה