פורום לא מקצועי

marik

New member
פורום לא מקצועי

שלום לכולם אני עוסק ועובד בתחום ההיי-טק המחשבים והאינטרנט כבר למלעלה מחמש שנים רצופות מלאות וגדושות פעילויות השתלמויות ולימודים משלימים. אני מסתובב בהרבה פורומים, אבל שטויות כמו שאני קורא כאן, לא נתקלתי בשום מקום. כל אחד כותב פה מה שבא לו, בלי לחשוב מה יהיו התוצאות של מה שהוא כותב. נכון, זה פורום שמאפשר לכולם להתבטא, אבל חבר´ה: מי שלא יודע ולא מבין ב-100% שלא יתערב, או לפחות שיכתוב שזה לא בטוח ושהתשובה שלו לא ממש מדוייקת או בטוחה. כוונתי בכתיבת הודעה זו לא לפתוח בדיון סוער, שירגיז אנשים, אלא בסך-הכל לבקש שתפסיקו לכתוב כל דבר שאמרו לכם וניסיתם וזה עבד בפוקס אז זה בטוח יעבוד וכו´.... תחשבו שאם לכם היו נותנים פתרון חובבני, כאילו הוא הכי מקצועי שיש - והיה נדפק לכם המחשב - לא הייתם הכי מאושרים ומרוצים בעולם!! תודה מראש

philips

New member
אכן...

באופן חלקי אני מסכים איתך..... ישנם כאן אנשים כמו NOAM ועוד מעט שנותנים תושובת טובות.. הבעייה היא שהתשובות השגויות אינן מסוננות החוצה.... מי יתן ויהיו כאן עוד אנשי מקצוע כמוך...

philips

New member
ואגב...

למרבה הצער...הרמה היא כזו בעוד הרבה פורומים אחרים....

IBZ24

New member
אתה רציני ?!?! ,תבדוק את עצמך...

תשובתך לשאלה הקודמת- "יש איזה שהוא קשר כי תוכנה שפותחת HTTP היא בעצם נטסקייפ. אז אם התקנת מחדש את הנטסקייפ - אולי פגעת ביכולת המחשב שלך לפתוח דפי HTTP המוצפנים בתוך תוכנות או משהו. למרות שלי לא נראה..... נראה לי יותר שהתוכנה שנשלחה לך פגומה!! היא מנסה להפעיל קובץ שנקרא PROGRAM, במקום שם הקובץ האמיתי. כשבונים תוכנה וקובץ הפעלה, צריכים להגדיר לו את שם הקובץ שאותו הוא יפעיל. אם משתמשים באשף אוטומתי שבונה עבורינו את קובץ ההפעלה, בשדה של: "שם הקובץ להפעלה: " רשום כברירת מחדל: "PROGRAM" מי ששלח לך את הקובץ הזה שכח לשנות את זה לשם קובץ כלשהוא, ובגלל זה הוא מנסה לאתר משהו שלא קיים. ושוב, אולי אני טועה ויש קשר לנטסקייפ...." בתור תומך חברת אינטרנט אתה צריך לדעת שברגע שהיא הסירה את נטסקייפ,רוב הסיכוים שהאינטרנט אקספלורר כבר לא דפדפן ברירת המחדל שלה,והיא לא תוכל לפתוח דפי אינטרנט,אבל לדברייך "לא בטוח אם יש קשר לנטסקייפ",ו "אולי פגעת ביכולת המחשב שלך לפתוח דפי HTTP המוצפנים בתוך תוכנות או משהו",(מתי אתה רוצה שאתחיל לצחוק???),אז אם אתה תומך "בכיר" בחברת אינטרנט "גדולה",זה ממש מנחם אותי ונותן לי עוד סיבה למה לאף אחד אין סיבה לבזבז שעות בשיחה עם תומך אינטרנט (חובבן ברוב המקרים שיושב עם ספר פתוח וכשאין לו פתרון הוא קורא לעזרה לחבריו שיושבים על ידו)ובסוף הוא מפנה אותך לטיפול בבזק כדי שיבדקו את הקו...כי הרי החברה לעולם לא אשמה,רק בזק והמחשב של הלקוח אשמים-תמיד. אז לזכות החברים שכאן,למרות שלא כולם "מהנדסי מחשבים" ואפילו לא טכנאי מחשבים או תומכי אינטרנט כמוך,יש רצון לעזור,ונכון שיש לו מעט תשובות שגויות אך לאדם עם הבעייה יש את האפשרות לחכות זמן מה ולראות את התגובות להודעה שלו,אם הוא קיבל תשובה שגויה,אני מבטיח לך שיקטלו אותו,ובסוף הוא יקבל את הפתרון(כמעט תמיד)....... דבר נוסף שאפשר לעשות הוא סינון של התשובות הניתנות כאן,אבל אני לא חושב שזה יקרה........

marik

New member
ידידי...

תמיכת נטויז´ן היא התמיכה הטובה ביותר בארץ. אם אתה נתקלת בבעיות או בקשיים במהלך התמיכה איתם, אתה מוזמן לבקש ולעבור לתמיכה הבכירה. לא סתם נטויז´ן היא החברה הגדולה בארץ ולא סתם אנחנו מחברים ותומכים בכל החברות הגדולות בארץ. ונכון שלפעמים אנחנו שולחים לבזק כי אם הקו שלך דפוק - אז אנחנו לא יכולים לעשות כלום בנדון! ואם אין לך משאבי מערכת פנויים ומודם תוכנה - אז יש לך בעיה, לא לנו! אנחנו לא יכולים לשלוח לך זכרון או לשפר לך את הקו, דרך הקול היפה שלנו בטלפון!!!! ולגבי הפתרון שנתתי - אז אמרתי שם, שאני לא בטוח בתשובה שלי אבל אני חושב ש....... תקרא טוב לפני שאתה קופץ. ואגב, מה שכתבתי לא סותר דבר ממה שאתה אומר. אם היה מותקן לה IE ונטסקייפ ביחד, ונניח שנטסקייפ היה מוגדר כברירת מחדל, והיא הסירה אותו, ואין לה ברירת מחדל כרגע, היא עדיין אמרה שהיא התקינה מחדש ולכן במהלך ההתקנה מחדש - הנטסקייפ הוגדר שוב כברירת מחדל. מפירוט הבעיה שלה אי-אפשר ממש להבין, אבל זה מה שאני חושב !! ואם יש לך, פתרון טוב יותר, או סתירה לפתרון שלי - אתה מוזמן לכתוב אותו. אתה בכלל חושב לפני שאתה כותב פה משהו ??? יש אנשים שלא צריכים ספר או תומכים לידי בכדי לענות על שאלות, ולא סתם הייתי תומך בכיר שפתר 92% מהבעיות שהגיעו אליי!!! ולפעמים גם בעיות שלא קשורות באינטרנט. וכל הלקוחות שלי לא סתם אוהבים אותי ונשארים איתי. ובעיות אני יודע לפתור - לא את כולם, אבל לפחות מה שאנילא יודע, אני לא קופץ ועושה מהפתרון שלי - כאילו היה הפתרון הכי טוב והיחידי. אני כותב שאני חושב שזה הפתרון.... אני לא בטוח אבל.... וכשאני בטוח - אז אני בטוח ב-100% ואני מוכן להעמת עם מי שרוצה על פתרונות שבהם אני בטוח ב-100% !!!!

IBZ24

New member
שלושה דברים-->

1-לבעיה הקודמת-אפשר להבין אותה,מה שחסר לך זוהי הבנת הנקרא,היא אמרה שהיא התקינה והסירה את הנטסקייפ,לא שהתקינה,הסירה והתקינה מחדש שוב,אז ברגע שהיא הוסיפה זאת ניתן לדעת שזוהי הבעייה. 2-את דעתי על התמיכה של חברות האינטרנט גיבשתי כבר מזמן,לי מעולם לא היו בעיות בחיבור,מעולם לא דיברתי עם תמיכה,הבעיה היתה כשטיפלתי בלקוחות והם רצו את הנתונים לחיוג(מספר ספק,שרת NEWS שרת יוצא ונכנס),הם התקשרו ואני פשוט הקשבתי,היו חברות שלא ידעו איזה שרת NEWS יש להם,דוגמא נוספת-אתה יודע שבלא מעט חברות לא יודעות איך ליצור התקשרות במערכת הפעלה WIN2K ADVANCE SERVER ?,סתם לניסיון,תתקשר לחברה שלך ותפתיע אותם. 3-אני כן חושב ,וחושב הרבה לפני שאני עונה,ותתפלא-אני לא כותב ש"אני לא בטוח אבל...",אם אני עונה אני בטוח,ואם לא אז אני לא עונה כלל,ואת התשובות שנתתי אתה יכול לבדוק,ולשאול אם קרה מקרה שמה שכתבתי לא עזר למישהו או הרס לו את המחשב, ביי.

mozar

New member
תמיכה?

אני עובד במתן פתרונות לרשתות תקשורת ומנסיוני אין פה בארץ חברת אינטרנט עם תמיכה רצינית. נסה למצוא תמיכה לדברים מעט יותר מסובכים ממודם. למשל: אני ניסיתי למצוא תמיכה ל router של cisco לקו ADSL. באף חברת אינטרנט לא ידעו לעזור. מה לעשות שחברות האינטרנט לא משקיעות באנשי התמיכה שלהם?

noam01234

New member
לא פנית למקום הנכון

כדי לקבל תמיכה לנתב של סיסקו צריך לפנות לאקססקום ולא לחברות אינטרנט

נירש

New member
מה הזלזול הזה בתומכי אינטרנט? ../images/Emo88.gif

תתביישו לכם! יש פה לא מעט אנשים בפורום שעוזרים והם תומכי אינטרנט בזמנם הלא-פנוי!

esti_prikit

New member
כולם להצדיע לדר מריק

הטיף לכולנו מוסר ממש בכיתי שקראתי את זה אם היית רציני היית עונה על בעיות ולא זורק לנו את הטפות המוסר שלך בי בי דר מריק

philips

New member
אפשר להתבכיין ואפשר לעשות משהו..

לא אכנס לויכוחים לגבי התמיכה , רק אומר ל IBZ24 שהוא דווקא לא נראה לי מאותם אנשים שאני או MARIK התכוונו אליהם.... הטפת המוסר של מריק אולי הייתה לא במקום.... אבל הבעייה שהוא ציין היא אכן נכונה.... הרבה מאוד מהדברים שנכתבים כאן אינם בדוקים/אינם נכונים/אינם מדוייקים או סתם נכתבים ..ולכך אין צורה.... לא אכנס כרגע לתמיכה זו או אחרת... אין לי שום דעה רעה אליהם ורק תודה לאל שכמעט ואין לי צורך בשירותיהן...אבל בהחלט ניתן להגיד בתור מישהו שמכיר את המערכת שב NETVISION קיימת או לפחות הייתה קיימת לפני 5-6 שנים מערכת תמיכה משוכללת ומשומנת היטב... העניין הוא לא משיב אחד או אחר...אלא צורת ההתייחסות... על האנשים להבין לדוגמה שכשממליצים על פתרון , ממליצים על מה שנכון ולא על מה שיש אצלך או מה שעבד אצלך.... וכו´ וכו´ כמו למשל: ESTI_PRIKIT שאין לי דבר נגדה שהמליצה לאדם שבכלל לא יודע מהי צריבה , ללכת לקנות צורב YAMAHA SCSI שעולה הרבה יותר יחסית לשאר הצורבים.. שאומנם נותן ביצועים טובים אך השאלה היא אם יש בהם צורך.... וזאת בהשוואה לתשובה המקיפה שנתן SIFTACH..... בקשה למי שעונה... אל תענו בשביל לצאת ידי חובה....אם אינכם רוצים/מבינים אל תכתבו

itaf10

New member
מה הקשר לתמיכת נטוויז´ן????

תמיכת נטוויז´ן בטלפון מעולה!!!!!!!!!!!! שרות 10. אני מסכימה איתך במאת האחוזים, אדם שאינו יודע עדיף שלא יענה!!!!!!!!!!!! ושלא יתחיל להתפלסף , לבלבל ולהתחכם....העיקר לענות.... יש פתגם חכם שקראתי - לא זוכרת איפה "לפעמים עדיף שתשתוק ויחשבו שאתה מפגר, מאשר שתדבר וידעו שאתה כזו"!!! אז שיהייה לכולנו המשך יום יפה.

antidot

New member
flame wars ?

get over it boys and girls. "this one sucks! this one knows shit about comps!" you can´t be responsible for others, just for yourself. Antid0t

א-ז

New member
הגזמתם לא?

ככה.... זה פורום..... לא מחלקת התמיכה הטכנית של מיקרוספט..! מהוא טיבו של פורום שאני מציג את בעיותי ברבים ומי שחושב שהוא יכול לפתור לי את הבעיה עונה לי....! מה משתמע מכך...... שהפתרונות שאני מקבל הם לא באחריותו של אף אחד ואם אני מבצע את אחד מהם הם על אחריותי בלבד! זאת אומרת שאם בחרתי את אחד הפתרונות אני לוקח בחשבון שיש סיכוי שמי שכתב את הפתרון לא מקצועי\קשקשן\עושה בכוונה או כל דבר אחר! לגבי הרמה המקצועית... ראשית כל אם אתה כבר חמש שנים בהיי טק ואתה כזה תותח למה אתה צריך פורומים מהסוג הזה? ולמה אני מעלה את זה בצורה כזאת צינית? מפני שלהשמיץ זה מאוד פשוט! וזה קצת לא פייר.... יש פה לא מעט אנשים שמצאו את פתרונם כאן וזה במקום לשלם מאות שקלים על סתם טכנאי או דבר דומה! אז אולי יש אנשים שקצת קשקשנים ..... אז שכל אחד יקח בערבון מוקבל מה שאומרים לו כאן... אני אישית למדתי לא מעט בפורומים מהסוג הזה...כך שאני חושב שאפשר ללמוד פה לא מעט תלוי ממי....! אז בלי להשמיץ כל הכבוד לכולנו ישר כח ויחד נפתור עוד הרבה תקלות! א-ז

noam01234

New member
חייב להשחיל מילה

עד עכשיו לא התערבתי בשרשור הזה, הויכוח הזה הוא אחד מהויכוחים שלא הייתי נכנס אליהם, אבל בתור מנהל הפורום הזה אני חייב להגיד מספר מילים. כל אדם השואל בפורום אכן לוקח על עצמו את האחריות לגבי הפתרון (תוכל לראות זאת בנוהלים של תפוז) אך למה להטעות את השואל, אם יש לך תשובה שאתה בטוח ב 100 אחוז שהיא נכונה תענה, אם אין לך תשובה כזאת חכה שמישהו אחר ישיב, אם אתה רואה אף אחד לא השיב והתשובה אוטוטו בדף השני תענה ותוסיף שאינך בטוח. בקשר לרמת הפורום, אני לא יודע למה התכוון מריק באומרו ששטויות כאלה הוא לא שמע באף פורום, בלי להשמיץ את מתחרנו אתה מוזמן לבקר בהם ולראות את רמת השטויות שם. לסיום בקשה אישית לא בטוח - אל תענה, חכה עד שמישהו אחר ישיב

למעלה