פורום לאמינם?

son goten

New member
פורום לאמינם?

Useless למה אין פורומים לדרה טופאק או בוב מארלי האגדי?

son goten

New member
זה דיי יוזלאסס

וזה גם מראה כמה התיאוריה של הבאבילון סיסטאם צודקת

son goten

New member
ברור שיש וגם למארלי וגם לדרה

אבל אני מתכוון בתפוז וזה ברור שזה הבאבילון סיסטאם

k k1

New member
אם זה יוזלס אז למה אתה פה?

ואם כ"כ מפריע לך אתה מוזמן לפנות לתפוז בבקשה לפתוח להם פורומים!

k k1

New member
ביי! חחחחח סתםםםםםםםםםםםםם

שמע, *אני מקווה שאתה קורא את זה ואני לא מדברת לעצמי* לא באמת ציפית לתגובות נלהבות ולקבלת פנים שאתה כותב הודעה בסגנון:"למה הפורום הזה בכלל קיים?",נכון?!?!? מן הסתם לא נתייחס אליך יפה עם הודעה כזאת! אבל..... אם אתה כן אוהב את אמינם(לא הבנתי עדיין אם אתה כן או לא) ורוצה להישאר בפורום אז כמובן שאתה מוזמן בכיףףףףףף! אתה ממש לא צריך לעזוב!

my josh

New member
אמממ גם אני חושבת שחייב לטופאק

פורום!!..!! הבעייה שאין מישהו שרוצה לפתוח לו..!!..!!. אם אתה רוצה אתה מוזמן לפתוח לו.. חוץ מזה שיש פה פורום מוזיקה שחורה ואתה יכול לדבר שם על טופאק דרה... וכל מי שאתה רוצה... ואממ למה בדיוק פורום לאמ' זה Useless פורום נתפח לכל דבר שאנשים רוצים לדבר עליו.. ואם כבר מדברים יש פה אלף פורמים שהם באמת יוסלס(רוני,תרבות פולין וכל מיני כאלה...) אז בקיצור אם אתה לא אוהב את אמ' ואת סתם באת להציק אז אתה יכול ללכת, אם אתה כן אוהב את אמ'... אז אתה מוזמן להישאר ביי שבתת שלום ונייס דאי!..!

son goten

New member
הוא די בסדר

אבל מעצבן אותי שהבאבילון סיסטאם עושה ממנו הראפפר הכי טוב בעולם רק בגלל שהוא לבן חסרים כאן פורומים חשובים מאוד כמו פורום אפטר-מאט'/דרה פורום ראגגאי,פורום בוב מארלי(ודחוף!),פורום שון פול,פורום טופאק ועוד מלא..........

my josh

New member
אוו תודה על האישור באמת...

וכן זה ידוע שחסרים פורמים זה בגלל שאין מי שרוצה לנהל אותם כמו פה שאין מנהל...

son goten

New member
אבל לטופאק ומארלי חייבים דחוף!!

ממש דחוף!!אני לא מאמין שאין כאן אפילו פורום למארלי ויש כאן לאמינם זה בושה עד כמה הגיעה הבאבילון סיסטאם

k k1

New member
נו אז מה אתה רוצה מאיתנו?!?!?!?

מה אנחנו אמורים לעשות?!?!? אתה רוצה-תפנה לתפוז ותפתח להם פורום!!!!!!! מה הקטע לבוא לפורום של אמינם ולהתלונן על זה שאין פורום לפאק ולבוב מארלי??????????

my josh

New member
כן שיגע אותי כבר עם ההבאבילון סיסטא

ם ותעשה טובה ולך למנהלים של תפוז תפתח פורום ותעוף מפה

LadyLuvJess

New member
לא חושבת...

שזה בושה. נכון, בוב מארלי אגדי. צריך לפתוח לו פורום. אבל יש יותר מידי אנשים כמוך שמתלוננים על זה שאין לו פורום, ופחות מידי אנשים שב'מת רוצים לפתוח לו פורום. אם אתה כ"כ רוצה פורום, חשבת על ליזום?! כי זה שתבוא לפה ותבכה על זה שאין פורום לא יעזור. בכלל. וזה לא בושה שיש לאמ' פורום. אפילו אם למארלי אין. הרי גם אמ עשה שינוי בסצינת הראפ, ושינוי ענק. בעוד 20-30 שנה על אמינם ידברו כעל אגדה. חכה. זה עוד יבוא. וגם אם לא, זה לא בושה. אם כבר בושה שלרוני (
!!!) פתחו פורום ולמארלי לא, אבל היי זה כבר סיפור אחר.

bLAck hALo

New member
יש לך 2 אפשרויות להיות פה או לא...

ובאמת חבל שאין לדרה או טופאק או בוב מארלי פורום! אבל אם כל כך היו רוצים משהו כבר ממזמןןןןןןןןןןןןןןןןן היה פותח!! אתה רוצה אתה מוזמן לפתוח...

למעלה