פורום ישראלי!

impale

New member
פורום ישראלי!

הפורום הנ"ל הוא לא רק למשחק הקלפים אבל בעקרון הוא בשבילו http://yugioh-forum.org/index.php? הוא יפתח בעוד 3 שעות. הם פשוט מעדכנים ומעלים מודים עכשיו על כל שאלה עקרון או דיון-ניתן לדבר שם ויש שם שחקנים שההבנה שלהם בשחק עולה בהרבה על שלי... מה שיאפשר לכם לקבל עוד מידע ^^" וזהו... הא כן,מי שעוזב את הפורום של תפוז מות יומת XD

Witchcrafts

New member
המשפט האחרון - ../images/Emo45.gif!!!111

אה, ואגב, כשאתם מפרסמים פורומים ו/או אתרים, תבדקו שהם עומדים בתקנון תפוז. הורדות לא חוקיות נאסרות (זכויות יוצרים), וזה כולל גם פרסום קישורים שמאפשרים זאת (אתר עם אופציה לטורנטים, הורדות ישירות; פורום שעוזר בפריצות (סריאלים, קראקים), שמפרסם קישורים להורדות, תוכנות שיתוף וכיו"ב). *** אם הליך ההרשמה לתפוז לא היה כ"כ מייגע, אני משערת שיותר גולשים היו טורחים להצטרף אלינו. (למרות שאני תמיד מתנדבת להיות הסנג'רית ולרשום את הפרזיטים הללו.)

impale

New member
חחח

ברור שהמשפט האחרון חשוב =) גם שם לא יהיו הורדו ישירו.. אולי יהיו לינקים להורדה ממקום אחר. מקום שלישי זה כבר מותר לא? ותפוז טיפה מסורבל @@

Witchcrafts

New member
א-אבל...

לינקים להורדה ממקום אחר - גם זה אסור! ;-[ "כידוע לכולם, פרסום מילים של שירים, כתבות מהעיתון (מצוטטות או סרוקות), פאנפיקים, או כל יצירה שהיא, חייב לקבל אישור מפורש בכתב מבעל זכויות היוצרים. אין באפשרותנו להשאיר על גבי הפורומים הודעות או מאמרים שכוללים עברה על הכללים האלה. כמו כן, אין לדבר בפורום על שימוש בלתי-חוקי בתכנות ואתרים התומכים בשיתוף קבצים. ניתן לתת לינקים לאתרים רשמיים המורשים לפרסם את המידע. כמו כן מותר לפרסם יצירות ו/או שירים למטרות ניתוח." הוראות מלמעלה.

impale

New member
.....

כאשר ניתן שם אתר מפורום אחר.. זה מפורום שמאשר העתקת תכנים וזה בנוסף למתן "קרדיט" לכותב המאמר.

Witchcrafts

New member
מה ז"א? o_O;;

התייחסתי אל קישורים לא חוקיים להורדה. נניח, בפורום כלשהו מישהו יפתח ת'רד שבו יבקש תוכנה מסויימת (או משחק מסויים), וגולש יתן לו קישור ישיר, טורנט או ינחה אותו מאיפה להוריד וכד' (אלא אם כן מדובר בתוכנה חינמית, ואז אין שום בעיה). אז את הפורום הזה אי אפשר לפרסם כאן, כי זה נחשב לעידוד הורדות לא חוקיות. ם_ם; סיטואציה אחרת - פורום Z מכיל קישורים להורדה של תוכנה (או משחק או כל דבר אחר שעולה כסף). פורום X מפנה אל פורום Z, כי פורום Z אישר זאת. את פורום X (ומן הסתם שגם את Y) לא נוכל לפרסם אצלנו, כי עדיין מדובר בהפרת זכויות יוצרים (של יוצרי התוכנה עצמה) רק בעקיפין. בסוף יסתבר שסתם חפרתי ושבכלל התכוונת למשהו אחר, נכון? P-:

למעלה