פורום ירמי ממליץ...

r e u t 123

New member
פורום ירמי ממליץ...

שלום לכולם! ההמלצה השבועית שלי הם |סטגדש| מוניקה סקס! הקשר של מוניקה סקס לירמי הוא שירמי הפיק להם את האלבום הראשון: "פצעים ונשיקות", הוא גם השתתף בעיבודים עם חברי הלהקה. בשנת 1995 מוניקה סקס הופיעו הרבה, בחלק מההופועת עם ירמי! חברי הלהקה הם: יהלי סובול - גיטרה,זמר פיטר רוט – גיטרה שחר אבן-צור – תופים אלדד גואטה – קלידים הקריירה של מוניקה סקס היא סיפור לא פשוט. הלהקה פעלה בהופעות זמן רב יחסית לפני שהוציאה אלבום בכורה, לא התייאשה ועבדה על שיריה עד שהיו ראויים להקלטה. כשיצא אלבומה הוא זכה להצלחה מפתיעה, ובכל זאת הלהקה החליטה להפסיק את פעילותה בישראל ולנסות את כוחה בארה”ב... ההצלחה הגדולה ביותר של מוניקה סקס, לפחות בתקשורת, קרתה כשהלהקה לא הייתה בארץ: שירה "מכה אפורה" שימש אות פתיחה לסדרה "פלורנטין" בערוץ 2, ומוניקה סקס הפכה מעוד אחת מהלהקות הצעירות ללהקה עם להיט ענק בטלוויזיה. אולי זו אחת הסיבות לכך שפתאום, חמש שנים אחרי אלבומה הראשון, הלהקה שוב חזרה לעניינים. כמו כן מוניקה סקס הוציאו עד היום שלושה אלבומים- "פצעים ונשיקות", "יחסים פתוחים", "חיות מחמד" אני אישית הכי אוהבת את האלבום "פצעים ונשיקות" וממליצה לכולם לקנות אותו!! (למי שעדין אין..) כרגע השיר שאני הכי אוהבת באלבום זה את: "עוד פעם"... האלבום פצעים ונשיקות יצא ב-1995 והפך להצלחה גדולה. בניגוד להופעות הלהקה, שכללו הרבה קטעי רוק מכוסחים, היה רוב האלבום רך ומיינסטרימי, מה שהפך חלק גדול משיריו ללהיטי רדיו. הממ.. כאן מסתיימת ההמלצה השבועית..

r e u t 123

New member
וכמובן שכחתי...

תמונה----> קישור לפורום בתפוז: http://www.tapuz.co.il/forums/forum.asp?forum=607

נ ע ם 7

New member
../images/Emo3.gifיאי אני הראשונה שמגיבה !

טוב אז ככה.. קודם כל רעות המון המון תודה על ההמלצה בחרת טוב ! (= אני אישית ממש אוהבת את מוניקה סקס .. והייתי ביום שישי שעבר בהופעה שלהם בבארבי ת"א שהייתה מדהימה....
ואני גם ממש אוהבת את השירים של כל אחד מקרירות הסולואים שלהם .. ובמיוחד.... פיטר רוט - "היא אוהבת" שחר אבן צור - "ערומים" ויהלי סובול כמובן את לא יכול בלי זה !!
אההה והשיר הכי טוב שלהם לדעתי הוא איש קש מ"יחסים פתוחים " אם אני לא טועה....

שלמונזה

New member
הא מוניקה סקס ../images/Emo168.gif

כמובן שאני גם הכרתי אותם רק בעקבות מכה אפורה
האלבום שאני הכי אוהבת הוא יחסים פתוחים והוא גם היחיד שיש לי בבית... השיר האהוב על הוא גשם חזק. וחוץ מזה אני נורא נורא אוהבת את אלבום הסולו של שחר לא משנה מה כולם יגידו, בדרך לכפר סבא, 2052, ורד ממני, לראות אותה שוב ועוד. אלבום מדהים. סחתיין לרעות על הבחירה שלה, שבוע הבא מורי תמליץ לנו

orkerist

New member
כמה דברים להגיד=)

אלדד הוא בעיקר באס=) וגמני הכי אוהב את עוד פעם=) ובהופעה ביום שישי היה מעולה!

orkerist

New member
לפי מומה חממי עדיין בלהקה!

איזה קוּל. אבא של חממי מלמד תופים איפה שאני לומד גיטרה

sonic_green

New member
אתם לא הבנתם

במומה לא כותבים את ההרכב הנוכחי, אלא את כל החברים שהיו בלהקה אי פעם.

orkerist

New member
אה. אבל בכל זאת יש להם טעות..

כי אלדד הוא באס ולא קלידים...

N o l o g o

New member
רעותי

בלי ח"ח על ההמצלה, אהבתי..:) ויש להם הרבה שירים יפים, קשה לבחור אחד.. ויהלי הכי חמוד, אז מה אם נרדמתם בהופעה שלו..?

orkerist

New member
חחח../images/Emo6.gif

אני יודע שזה היה בטעות אבל "בלי ח"ח על ההמלצה". לא חשבתי שאת כ"כ לא נחמדה

לא כלכך מסכים:]

"פצעים ונשיקות" הוא מעין דיסק פריצה-דיסק להיטים למרות שאחד מה-שירים נמצא שם("רקוויאם לבלונדינית).אם תשאלי אותי "יחסים פתוחים" או "חיות מחמד" לוקחים בסיבוב(בתור דיסק!) או בקיצור-רקוויאם לבלונדינית=שליטה

EndlessRoad

New member
קודם כל

באמת המלצה מעולה. לי אישית יש את שני האלבומים "פצעים ונשקיות" ו"יחסים פתוחים". אני לא כל כך יכולה להשוות ביניהם כי "יחסים פתוחים" יותר רגוע ועדין לעומת "פצעים ונשיקות" שהוא קצת אממ.. איך אני אגיד? נותן בראש (? חח..) וכל אחד מהם מתאים למצב רוח שנה. אני בהחלט מסכימה שרקוויאם לבלונדינית מדהים! בכל מקרה, המלצה ממש טובה, כל הכבוד רעות!

למעלה