פורום יקר...

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif אף כרטיס פה לא חדש, תבדקי בכרטיס !

לפני שאת מגיבה סתם , כדאי שתבדקי גם !!! לי יש חברה שגם קוראת פה באופן קבוע והיא לא כותבת מאותה הסיבה שאני לא . תעשי בדיקה קטנה - בכמה כרטיסים פה (שזה יוצא בערך 2) שמגינים על חבורת הבנות הללו , תראי שהם נפתחו בחודשיים האחרונים ותראי על איזה ראש בוער הכובע ! אני לא אתפלא לדעת שאחד מהכרטיסים הוא של הבנות הללו .

blue clue

New member
ההבדל בין פורום לקומונה

אם גולשים ו\או המנהלים רוצים מקום עם אופי שמור, סטרילי, לפי טעמם האישי זה לגיטימי וחיובי ואני תומך בהם. אנא טרחו והקימו קומונה באותו הנושא עם שם דומה. תפנו במסרים או מעל גבי הפורום לכותבים שנראים לכם שכותבים בסיגנון שאתם אוהבים, ותזמינו אותם לקומונה. שם תבלו ותיהנו במסגרת הפרטית האיכותית שלכם, תכניסו חברים חדשים איכותיים לפי בחירתכם, וכולם יהיו מאושרים. אולי מכך נובע הבלבול. ולכן מנהלים יקרים, אולי הביקורת שהטחתי בכם היא מוגזמת מעט. פשוט התבלבלתם. חשבתם בטעות שאתם מנהלים קומונה ששייכת לכם. לא יקרה שום דבר אם תתנצלו, תודו בטעותכם ותתקנו אותה בהקדם. כל עוד אנשים כותבים פה מה שבא להם שמתקשר באופן עקיף או ישיר לפורום, מנהלים חיי חברה, משתפים את כולנו בהודעותיהן... כל עוד אנשים מדברים בשפה נקיה ובסיגנון מכובד, זכותם לעשות זאת מבלי להיות מורחקים, מושמצים וכיוצא באלה... זה ממש לא משנה אם אתם אוהבים את מה שהם כותבים או לא אוהבים... הדעה הפרטית שלכם אינה רלוונטית לעניין זה. אתם ראויים להערכה על ההשקעה שאתם משקיעים בניהול. אבל תזכרו. זהו פורום ציבורי... לא קומונה פרטית.

הלוווווווווווו

יווווווווווו כמה רעש עשיתם!יותר מהבנות... אני אחסום את כולכם!תיזהרו! טוב צחקתי נו...מה קרה?

traveler03

New member
זהו, הכל נגמר? אפשר להמשיך?../images/Emo4.gif

בימים האחרונים פחדתי לכתוב משהו פן זה יבולע או ייבלע לו...

למעלה