פורום יקר

פורום יקר

אינכם מכירים אותי,כיוון שכמעט ולא כתבתי כאן,אני לעומת זאת מכיר את רובכם. אני מעל שנה קורא קבוע בפורום הנפלא הזה,ואפשר להגיד שהוא גורם מרכזי בעיצוב הטעם המוסיקלי שלי,כל כך הרבה דברים למדתי,הכרתי,שמעתי והתרגשתי והמון בזכות האנשים כאן. יש לי אוסף דיסקים (מקוריים כמובן) שלא היה מבייש אף אחד מכאן
זה הזמן להגיד תודה ולהיפרד,אמנם הפרידה היא חד צדדית,שלי מהפורום,אבל בכל זאת הרגשתי צורך לעשות את זה מעל דפי הפורום. מחר אני מתגייס,וכנראה שלא ממש ייצא לי לקרוא בפורום בחודשים הקרובים. הדבר היחיד שאני באמת מבקש זה שתמשיכו להפעיל ולהחיות את המוסיקה המדהימה שנוצרה אי שם בשנות ה-60-70 כמו שעשיתם עד עכשיו. העובדה שאתם מפעילים פורום כל כך פעיל ופורה שעוסק במוסיקה שנוצרה לפני 30-40 שנים וכמעט שלא נכללת במיינסטרים,היא עובדה מדהימה לכשעצמה. אני מאחל לכם המון בהצלחה בהמשך הפורום ומבטיח לשוב,לקרוא,ללמוד,לשמוע ולהתרגש ואולי אפילו להיות פעיל
תודה רבה לכולכם
עידן. "And if you listen very hard The tune will come to you at last. When all are one and one is all To be a rock and not to roll" (צפוי,אך קולע
)

melancholy man

New member
../images/Emo24.gif ענק

לא עושים ככה עידן, אתה משאיר הודעה שעושה לי את השנה (כן זה פאטטי, אני בן 34 והודעות בפורום עושות לי את השנה...
) ואומר שאתה נעלם, תחזור רגילה ראשונה, תגיד עם צריך לדבר ונסדר זמן אינטרנט, שלא תעלם לנו. שיהיה גיוס קל, תגן עלינו באומץ, ותשמור על עצמך ומניסיון את המוסיקה כי טובה, שומעים באוזניות בבגדים ירוקים כשאסור...

giloni

New member
תודה

מחמם את הלב שיהיה לך שירות ממצה אני נוטה להאמין שכשתגיע לחופשה, לפני שתוריד את המדים, תרביץ מקלחת, תשב לאכול את האוכל של הבית ותתקשר לקבוע עם החברה - תתן הצצה קטנה, רק כדי לראות שאנחנו עדיין כאן, גם בשבילך. יקי

noosh

New member
הלו הלו, צבא זה לא תירוץ.

ואני מסכימה כמובן, עם כל מה שאמרת בנוגע לפורום הזה. שיהיה בהצלחה, אני מקווה שהמוזיקה תלווה אותך גם במקומות ובמסלול שנפתח לפניך עכשיו.

AeroTom

New member
גיוס קל ונעים ../images/Emo13.gif

אבל באמת תוכל להתעדכן אולי בסופי שבוע לפחות, הצבא לא צריך לנתק אותך לגמרי ולתמיד מהפורום הזה. בכל מקרה, בהצלחה וגיוס קל!

Bardogo14

New member
../images/Emo45.gif

גם אני קורא פה משהו כמו חצי שנה ומחכים כמעט כל יום .. תודה לכם :) (אני לא בן 14, השם הזה לפני 3 שנים ...)

למעלה