c a n n o n b a l l
New member
פורום יקר
אינכם מכירים אותי,כיוון שכמעט ולא כתבתי כאן,אני לעומת זאת מכיר את רובכם. אני מעל שנה קורא קבוע בפורום הנפלא הזה,ואפשר להגיד שהוא גורם מרכזי בעיצוב הטעם המוסיקלי שלי,כל כך הרבה דברים למדתי,הכרתי,שמעתי והתרגשתי והמון בזכות האנשים כאן. יש לי אוסף דיסקים (מקוריים כמובן) שלא היה מבייש אף אחד מכאן
זה הזמן להגיד תודה ולהיפרד,אמנם הפרידה היא חד צדדית,שלי מהפורום,אבל בכל זאת הרגשתי צורך לעשות את זה מעל דפי הפורום. מחר אני מתגייס,וכנראה שלא ממש ייצא לי לקרוא בפורום בחודשים הקרובים. הדבר היחיד שאני באמת מבקש זה שתמשיכו להפעיל ולהחיות את המוסיקה המדהימה שנוצרה אי שם בשנות ה-60-70 כמו שעשיתם עד עכשיו. העובדה שאתם מפעילים פורום כל כך פעיל ופורה שעוסק במוסיקה שנוצרה לפני 30-40 שנים וכמעט שלא נכללת במיינסטרים,היא עובדה מדהימה לכשעצמה. אני מאחל לכם המון בהצלחה בהמשך הפורום ומבטיח לשוב,לקרוא,ללמוד,לשמוע ולהתרגש ואולי אפילו להיות פעיל
תודה רבה לכולכם
עידן. "And if you listen very hard The tune will come to you at last. When all are one and one is all To be a rock and not to roll" (צפוי,אך קולע
)
אינכם מכירים אותי,כיוון שכמעט ולא כתבתי כאן,אני לעומת זאת מכיר את רובכם. אני מעל שנה קורא קבוע בפורום הנפלא הזה,ואפשר להגיד שהוא גורם מרכזי בעיצוב הטעם המוסיקלי שלי,כל כך הרבה דברים למדתי,הכרתי,שמעתי והתרגשתי והמון בזכות האנשים כאן. יש לי אוסף דיסקים (מקוריים כמובן) שלא היה מבייש אף אחד מכאן