פורום יקר...

פלופ

New member
פורום יקר...

למי שלא ראה או שכח את ההודעה שלי תזכורת קלילה: (בן 17 עוד מעט) התאהבתי בידידה הכי טובה שלי , היא מסרבת לקשר בינינו בגלל שהיא לא רוצה לפגוע בי כמו שפגעה בכל הבחורים האחרונים שלה ומשום שהיא לא מעוניינת במחוייבות כרגע. הסכמנו להשאר הידידים הכי טובים , הכי קרובים שאנחנו יכולים להיות , מצב שמקשה עלי , כל חיבוק , כל מגע גוף , גורם לי לא לתפקד. אבל אני יודע שאם נתרחק זה עוד יותר יכאב. ועצם המחשבה שלעולם לא נהיה ביחד גורמת לי לחנק בגרון. כמעט כולכם ייעצתם לי להתרחק ממנה כי רק כך אני יוכל להתגבר עלייה. השבוע , אחרי שעניתם לי ולפני שהחלטתי לדבר איתה היה בינינו הרבה מגעים פיזיים , אמנם לא התנשקנו אבל שהיא מעבירה את קצות אצבעותייה על שפתיי ומלטפת את גופי זה אמור לרמוז לי משהו? לא , כי שהיא חשבה שאני בא לנשק אותה אז היא אמרה : "מה פתאום , אני לא יכולה לעשות לך את זה". היא משחקת בי? לא יודע. שיש מגע פיזי אני לא יכול להגיד לה לא , אבל כמובן אח"כ זה גורר תחושות קשות מאוד של כמעט אבל לא. דיברתי איתה , אמרתי לה שאני רוצה את הזמן והמרחק ממנה כי אני לא יכול לחיות כך , שזה כואב לי ושאני לא יתגבר עלייה ככה בחיים. היא נפגעה , היא אמרה לי שאני אטום ושבמקום להתמודד עם הבעיות שלי אני בורח מהם. עכשיו אני לא יודע מה לעשות , להתרחק ממנה באמת ? זה יהיה לי קשה מאוד כי היא בסך הכל הבנאדם שהכי הכי קרוב אלי , אבל כמו שאמרתי הקרבה אולי סבבה , אבל היא גוררת לי תחושות כאב כי היא בעצם לא איתי. או לחזור בי ממה שאמרתי להמשיך ולהיות קרוב אלייה אבל להתמודד ולבקש ממנה שתעזור לי להתמודד ולא תקשה עלי? לא יודע. מבולבל...

orit74

New member
לדעתי.....

אתה צריך לדבר איתה , להסביר לה מה אתה חש ומה אתה חושב , להגיד לה הכל בלי להשמיט אף פרט ,לתת לה להבהיר את הצד שלה בעיניין ואז להחיט מה אתה עושה עם זה . אם היא לא מעונינת וממשיכה להתנהג בצורה כזו ולא מבינה אותך , אולי היא לא שווה שתהיה ידיד שלה ? אך לפני שאתה עושה החלטות וצעדים דבר איתה ותחליטו יחד איך לנהוג . העיקר שתעשה מה שלא יפגע בך ותרגיש איתו טוב .

voguemaster

New member
נא לקרוא!

אני חושב שהוא כבר סיפר... בכל מקרה, שימי לב שהיא גם מגיעה איתו למצבים אינטימיים (או לפחות מגרים) ותמיד הורסת לפני העוקץ. היא יודעת שהוא מת עליה (מה זה מת, חבל"ז) והיא מלטפת את הגוף שלו ומעבירה אצבעות על השפתיים שלו ??!! זה גורם לי לחשוב שאותם ליטופים הם לא ליטופים תמימים. לי נראה שהיא אכן משחקת בו, אבל לאו דווקא מזדון. אולי יותר בגלל שהיא ממש צריכה את זה.... מישהו שהיא יודעת בוודאות שיהיה מוכן לתת לה הכל, היא מסוגלת לקבל ממנו את כל הצומי שבעולם, קצת להתחרמן איתו, בעוד שברור לשניהם שהם לא מסוגלים להתקדם עם זה הלאה (היא קבעה את זה חד משמעית). נדמה לי שזה אחלה פיתרון בשבילה! גם אני הייתי בסיטואציה מסוג זה. נכון, לא עם כזאת פיסיות, אבל עדיין אותה ידידה תמיד חזרה אליי כדי לקבל צומי ולבנות את האגו והביטחון העצמי שלה. זה גרם לה להרגיש טוב, ולי להרגיש רע. באותה תקופה שנאתי את זה, אבל עכשיו כמובן אני רק שמח בשבילה.. היא אכן משחקת בו, ויותר מכך, היא משחקת בלב וברגשות שלו והוא צריך להעמיד אותה על מקומה בנושא. כשהיא אומרת לו "אני לא יכולה לעשות לך את זה", שיגיד לה משהו בסגנון "ואת מה שעשית עכשיו את כן יכולה לעשות לי ??" ואז להבהיר חד משמעית שזה לא מקובל. אני מציע לו בכלל להפסיק לתת לה לשחק בו ככה. שתשלוט קצת על עצמה. מה היא לא יודעת שהיא הורסת אותו ? אלי

ליאן.

New member
לא נראה לי שהיא "ממש צריכה את זה"

לא בטוח שזה עניין של תצומי. נדמה לי שהיא פשוט מסוג הבחורות שמממשות את תשוקותיהן ולמרות משיכתה המופגנת כלפיו, היא יודעת שאסור לה ושעליה לרסן עצמה.

voguemaster

New member
ואת יודעת משהו..

זה לא רחוק ממה שאמרתי. נניח שהיא לא מאלו שמחפשות תצומי. אז מה ? זה שהיא מממשת את התשוקה שלה (יש לה משיכה כלפיו), ולא נותנת לו לממש את התשוקה שלו אליה, זה לא ניצול כלשהו ? בטח שהיא משחקת בו! ולמה בעצם אסור לה ? בגלל שהיא מעדיפה אותו בתור ידיד ? אז פה הבעיה! היא לא מספיק רוצה אותו בתור חבר אבל בכל זאת היא מרשה לעצמה להתענג עליו (למעט סקס) ?? ממש מגעיל.. אלי

ליאן.

New member
אתה חייב לסמוך על האינטואיציות שלך

היא לא מבינה למה היא גורמת, אין לה מושג קלוש ושום מודעות. אתה אומר שהיא נפגעה כששיתפת אותה שכואב לך ?! כנראה שאין עם מי לדבר ואולי אין טעם להסביר, כי היא ממילא לא תבין. אם אתה מתעקש, נסה לכתוב לה מכתב המפרט את רגשותייך ומכאובייך. המצב הקיים בין שניכם הגיע לנקודה בו עליך להחליט אם ´הכל או כלום´, אחרת תמשיך למצוא את עצמך מתוסכל וכואב והמצב עוד עלול להתדרדר. הכל, זאת אומרת קשר רומנטי, לא מתאפשר משום שהבחורה טוענת שהיא איננה מעוניינת במחויבות. (אל תכנס לזה בכלל!! יש לך רגשות כלפיה, וקשר שכזה יהיה הרסני ומתסכל עבורך). כלום, זאת אומרת ניתוק, נשמע כמו הפיתרון הבריא היחיד בשבילך. תוכל לסדר את מחשבותיך בראש, להתמודד עם רגשותייך, ואולי אף להתגבר עליהם במשך הזמן. לאחר תקופה מסויימת כשתרגיש שהתגברת, התחדשת והמשכת הלאה, תוכל לחזור ולתפקד כידידה הטוב, תוך כדי הצבת גבולות ברורים.

נריסה

New member
קשה לי להאמין

שהיא לא מבינה מה היא עושה, היא אולי לא עושה את זה במתכוון אבל אני רוב הסיכויים שאיפשהו בטוחה היא מודעת לאיזה כאב היא גורמת לך, יכול להיות שהיא מאוד אוהבת את התחושה הזו שאתה נותן לה- שהיא האחת והיחידה ושאתה אוהב אותה יותר מהכול, ומהידיעה שזה לא יכול להמשיך הלאה לקשר רומנטי. כך שהיא מוגנת מכול הצדדים. אתה צריך להבהיר לה חד משמעית שאם ברצונה להמשיך איתך בקשר יש לה שתי אפשרויות: האחת זה שהיא תהיה איתך בקשר רומנטי, ואם היא לא מעוניינת אז גם שלא תשחק איתך, שתפסיק עם כול המגעים כי זה מאוד פוגע בך ואתה לא יכול להמשיך בקשר אם מישהי שחושבת רק על הצרכים שלה אבל כשזה בא למצב של להיות רגישה לצרכים שלך אז היא אומרת "שאתה פגעת בה", לפי דעתי התנהגות כזו היא מאוד אנוכית ולא מתחשבת! בהצלחה

טל קר

New member
זה הזמן לשאול "תסלחי לי, רותי, אבל

מה הקטע?" את אומרת שאת לא רוצה לפגוע בי, אבל את כבר פוגעת בי, בזה שאת מתמזמזת איתי ואח"כ אומרת לי לעצור כי את לא רוצה לפגוע בי. היו לי הרבה ידידים והיד שלי ממש לא רפרפה על שפתיהם או ליטפה את גופם זו תנועה אינטימית רומנטית. אם אתה חושב שאתה יכול להתמודד עם לראות אותה יוצאת עם גברים אחרים בזמן שאיתך היא רק ידידה , אז תבקש ממנה להפסיק להקשות עליך, ותאכל ת´לב בזמן שהיא יוצאת עם אחרים. אם זה כואב לך מדי, וגם מקשה לך על החיים כי את כל האנרגיות אתה מתעל לקשר שלא הולך להתממש, אז קח פסק זמן. ואם היא קוראת לך אטום בגלל זה, תגיד לה שהיא בעצמה אטומה. ההמלצה שלי - לקחת מרחק וזמן. אחרי שיתקררו לך הרגשות תנסו מחדש.

פלופ

New member
תגובות לכולם...

טוב , קודם כל תודה. דבר שני , אולי שכחתי לומר אבל בזמן שהיא העבירה את אצבעותייה על שפתיי , ליטפה את גופי , בעוד עיניי עצומות , לא היינו לבד , ידידה שלי שהיא החברה הכי הכי טובה שלה הייתה גם איתנו. ובעוד מקרים של מגעים פיזיים היא גם הייתה איתנו , אך אינני מצליח לחשוב על פעם אחת אפילו של מגע פיזי כלשהו שהיינו לבד. אתם חושבים שזה קשור לחברה שלה? שזה קטע של - "תראי איך אני משחקת בו והוא לא מסוגל לעשות כלום"? או שה סתם צירוף מקרים? חוץ מזה , החלטתי לדבר איתה , לבוא ולשאול משהו כמו - "מה צריך לקרות כדי שנהיה ביחד" ואז היא תענה משהו כמו "אנחנו לא נהיה ביחד , כמה שזה כואב לי להגיד את זה" ואז אני יתחיל "לתקוף": "אהה , כן? אז מה חשבת לעצמך שהעברת את האצבעות שלך על השפתיים שלי וליטפת את הגוף שלי? שאני משחק שלך? את רוצה אותי? רק בקשר רומנטי. אני לא בנוי למשחקים האלה שלך." זאת הגישה?

טל קר

New member
לדעתי כדאי ללכת אחורה מהמטרה

לאמצעים. מה אתה רוצה להשיג? האם תקיפה שלה בנקודה הזו תביא אותך למטרה שלך? אני חושבת ש"יותר עדיף" ממתקפה כזו זה שיחה תקיפה על מה אתה מוכן ולא מוכן לקבל מצידה, ומה אתה מתכוון לעשות אם היא תתנהג בדרך הנוכחית.

voguemaster

New member
לא ולא

כך אתה תיקח את השיחה לכיוון שאני לא מציע לך. אתה בא בגישה תקיפה, אתה מכריח אותה לעבור גם למצב של מגננה (תקיפה), ולכן אני לא מציע. הדבר הכי טוב בשבילך לדעתי זה להתנהג כמו ידיד (ידיד רגיל!!), ואם וכאשר תקרה הפעם הבאה (סיטואציה אינטימית משהו, שלא נראית לך הוגנת), תעמיד אותה על מקומה, בנוסח שהצעתי באחת ההודעות הקודמות, ואחרי זה חשוב שהיא תבין שלא יתאפשר לה יותר לשחק בך. כלומר גם אם היא תנסה, אפילו משתלם לך להיות קר ולדחות כל מגע פיסי איתה (וזה מאוד חשוב!!). כלומר, אל תבוא בנימה תקיפה, ואל תתן לה לשחק בך. אם היא תחליט לעבור למצב תקיפה בגלל שאתה לא מוכן להיות הצעצוע שלה, תחזיר לה באותו מטבע (כי היא לא משאירה לך ברירה). כלומר אם היא אומרת לך שאתה אטום, תגיד לה שהיא האטומה שלא קולטת מה היא עושה לך ושהיא אנוכית וכו´ וכו´... בד"כ אני לא מציע להיכנס לעימות בעניין, אבל אם היא תכריח אותך, אז חביבי תגן על עצמך ועל הרגשות שלך ממנה! זה כל מה שאני מציע לבנתיים... אלי נ.ב חשבת לדבר עם הבחורה השנייה ? לשאול אותה "מה נראה לך שהיא מנסה לעשות ולמה היא לא מבינה מה שהיא עושה לי ?" זה כמובן מותנה בכך שהשנייה יודעת על המשיכה הגדולה שלך כלפיי הראשונה.

למעלה