פורום יקר...

מיקיס

New member
פורום יקר...

לפני שנה נחשפתי לפורום הזה, ולפני חודשיים אף התחלתי להגיב על דברים ולשתף. רציתי לאחל לכם שנה מהממת, שנה שלצמיחה, אושר ללא גבולות, קבלה עצמית ואהבה, שנה של הגשמת כל המאוויים הרצונות, החלומות ומשאות הלב. התמיכה והפירגון שלכם מעוררת אהדה והתפעלות. אני בטוחה שאם הייתי נחשפת לפורום הזה כבר לפני שש שנים ( בתחילת ה"מהפך" שלי ) הייתי קצת פחות מבולבלת, פחות מחמירה עם עצמי ויותר חופשייה... אז אני אקס שמנה, אבל בראש אני עדיין מאוד מאוד שמנה, ובניגוד לחברי הפורום כאן, קשה לי לקבל את עצמי...קל וחומר, כשהייתי שמנה זה היה מבחינתי בלתי אפשרי לקבל את עצמי.והכי גרוע, זה כשאני פוגשת אנשים חדשים, שלא יודעים על עברי ה"שמן", וחושבים שאני פסיכית, כי אני לא אוכלת ליד אנשים בחוץ, וכשאני נכנסת למדוד בגדים, ישר אקח מידה 42, על אף שאני כבר 38 ( בעבר 56!!!) וכדומה. אני מתכוונת לעבור את תקופת החגים בסגפנות ממטעמים משמינים, כי אני כבר רגילה לזה...ועוד פעם אמא שלי תעיר לי שאני מנסה למשוך תשומת לב, ועוד פעם אחותי תצעק עלי שאני מעכירה שמחותי, ועוד פעם אני אזכיר להם איך בכל חג הם היו מסתכלים לי לצלחת וגוערים בי איך אני יכולה לאכול כזאת כמות כשאני נראית כך...אז זהו, אני כבר לא נראית כך, על אף שויזואלית אני כבר פחות ממלאה.. אבל העבר מלווה אותי. אנשים שקרובים אלי אומרים לי שאני חייבת להפסיק לחיות את העבר שלי, אבל אני לא יכולה...ואפילו הגעתי למסקנה שאני לא רוצה. רק שתדעו, שהרבה אנשים שמכירים אותי מהעבר, אומרים שכשמנה הייתי מלאת שמחת חיים ויותר כיפית. זה מאפיין הרבה שמנים. רק אתם יכולים להבין את רחשי ליבי..תמשיכו לתת כח אחד לשני ולשאוב כוחות מהאחרים. "שנהיה לראש ולא לזנב". באהבה מיקי.

מיקי עם יד על ה- ../images/Emo23.gif

וכנות הפה , אני חושבת שאת צריכה ללכת לטפל בנשמה שלך בנפש שלא מבינה את הזעזוע שעברת בחיים. אני מציעה לך ללכת לטיפול פסיכולוגי לטעמי יעזור לך להבין מה עברת לקבל ולהצליח לחיות רזה כי זה מה שרצית. הכל הסתגלות הכל שאלה של זמן. אני גאה בך על השינוי וגאה בך על היכולת לדבר על זה. אמא ואחות לא מבינות אותך הן יותר עסוקות באיך לנהל את החיים שלך מאשר לדאוג באמת. שנה טובה

מיקי היקרה ../images/Emo24.gif,

קודם כל כאן הביטו "שמנה בראש" מוכר ומובן ואני חושבת שזה מלווה הרבה מהשמנות שהולכות ומרזות. אני מאמינה שבדיוק כמו שאני צריכה לקבל את עצמי כשמנה, וזה תהליך ארוך וקשה, את צריכה לקבל את עצמך כמו שאת עכשיו. פתאום הגוף השתנה לך בין הידיים, אך הנפש נשארה אותה הנפש, ואם לא תעבדי גם על הנפש לנצח תיקחי מידות 42 מהקולב (לא שיש בזה משהו רע, אך נראה לי שיהיה לך יותר נוח פשוט לגשת ישירות למידה שלך). באשר למשפחתך, בדיוק כמו שאנו מדברות עם המשפחות שלנו ולפעמים מבקשות מהם שאם אין להם משהו טוב להגיד על המשקל שלנו שלא יגידו, כך את יכולה להגיד לאמך ואחותך. באשר לשמחת החיים עליה את מדברת, מה מונע מבעדך להיות שמחה? האם השומן גורם לשמחה וכל הרזים לא שמחים? מה שאני מנסה להגיד זה שהכל בראש, ואם הדברים הם בראש אז בידיים שלך לשנות אותם אם תחפצי בכך. שנה טובה מיקי, ותרשי לעצמך לאכול לפעמים גם משהו שהוא משמין- זה נעים לנפש. ליאור.

מיקי יקרה.

קודם תרשי לי לפרגן לך ולומר לך כל הכבוד על הרצון והיכולת לרדת כ"כ הרבה. לא כולם מצליחים וחלקם מתייאשים ממש בעודפים האחרונים, אבל כל הכבוד לך שהגעת למשקלך הרצוי. כבר קודמי אמרו לך ששמנה זה הכל בראש. אני שמנה ואני לא כ"כ מרגישה ככה. גם הסובבים שלי אומרים לי זאת שלא מרגישים שהם בחברה של בחורה שמנה- זה עניין של תפיסה וחשיבה. אמרת שכשהיית שמנה היית יותר מלאת שמחת חיים- למה שלא תחפשי את הנקודה מאיפה שאבת את שמחת חיים וכוחות- זה ישנה לך הרבה מהתפיסה שלך עכשיו. עוד משהו, אל תחשבי מה אומרים וחושבים אחרים- שימי פס על כולם. את צריכה לעשות מה שאת אוהבת. את צריכה להרגיש טוב עם זה ולא אחרים. אני גם מחזקת את דברי דניאלההה ואומרת שאם ניסית את הכל בשינוי צורת החשיבה ואת מרגישה עדיין רע, אז עדיף לך ללכת לייעוץ. לפעמים זה עושה טוב לנפש. מאחלת לך שנה טובה ונעימה. וברוכה הבאה לפורום

למעלה