פורום יקר

מזל טוב! ../images/Emo13.gif ../images/Emo29.gif

גאד, אני לא טובה בדברים האלה. את שולתת, והשארי ככה
אני שמחה שאת בפורום, כי כמו שהפורום השפיע עלייך, גם את השפעת על הפורום, ואני לא יכולה לדמיין איך הוא היה נראה בלעדייך ^^ הו, וכל הכבוד על זה שנשארת כל כך הרבה זמן

sarah

New member
וואו תודה ../images/Emo13.gif ../images/Emo22.gif

:] :] איזה נחמד לי....אהה...פשוט...הגבתי על כ"כ הרבה ברכות ונהיתי קצת אדישה לדברים כל כך נחמדים שזה חבל, אבל עדיין זה נחמד לשמוע :) והכל...מממ...((חיבוק))

Blackice

New member
../images/Emo24.gif שרה..... ^^

ארבע עשר מיליארד, שלוש מאות ותשעים וחמש מליון, שישים ושש אלף, ותשע מאות עשרים ושמונה מזל טוב!!! (היו שהיו מתעצלים וכותבים המון מזל טוב.. אבל אני במצב רוח לפרט ולא להתעצל ולקצר...) 4 שנים. וואו. כל הכבוד. באמת. אני מכיר אותך אולי חצי מזה.. אבל ממש נהנתי להכיר אותך ולנהל איתך אי אלו שיחות מעניינות\ענייניות\מוזרות\הזויות\מפחידות\מדעיות\פיקטוגרמיות\אוזבקיסטניות [מחק את המיותר].
חיבוק
ארז (בביקור מהסטי"לים)

sarah

New member
ממ

קיבלתי שלשום צו גיוס
תודה
אתה לא יודע כמה אתה חשוב לי, וגם אני לא כי שכחתי אבל אני זוכרת שאתה נורא חשוב לי :) נורא נורא נורא
ושעזרת לי בכל כך הרבה דרכים, ובלעדייך לא הייתי אותו הבן אדם- הייתי בן אדם פחות שמח. כאילו המון דברים קטנים שאני לא מסוגלת לזכור או שהעדפתי לשכוח או משהו כזה
((חיבוק ענקי))
נראה לי שהשיחות האוזבקיסטניות היו הכי טובות
שרה

sarah

New member
תיקון

לא התכוונתי בהמון דברים קטנים גם, גם בדברים חשובים וגדולים. אר. או לעאזאזל, אני בכלל לא זוכרת
זה ממש מחריד לא לזכור, אני רק זוכרת ש...ש...אתה יודע :]

Gizmo15

New member
אם באמת לא היית עצלן,../images/Emo28.gif

הרי ברור שהיית כותב את כל המזל טובים במקום לכתוב רק את מספרם
עצלן

למעלה