פורום יקר

SHANILIROY

New member
פורום יקר ../images/Emo70.gif

טוב ,אני לא חושבת שיש כאן מישהו שלא מכיר ,אבל קצת על עצמי :שני יפת ,בת 31 נשואה ואמא ל3 קטנטנים ,עובדת בחברת אשראי ,מטפלת ברייקי ורפלקסולוגית מוסמכת .אני מלווה את דיויד מאז גיל 14 . זאת ההודעה הראשונה שלי עים הניק הכחול ...חשבתי מה תהיה ההרגשה ,הרגשת גאוה להיות חלק מהקבוצה הנפלאה הזאת כמו תמיד
. אני חברה בפורום כמעט מיום פתיחתו ,החודש 6 שנים
. תמיד שמחתי להיות חלק ממנו ועכשיו נפלה בחלקי הזכות להוביל אותו . מבטיחה לעשות זאת באהבה גדולה ,בפתיחות לרעיונות ולאנשים חדשים ותיקים כאחד . כולכם יודעים מי זה דיויד בשבילי ,איש יקר ומיוחד ,זמר ענק וגיטריסט בחסד !
. אשמח לשמוע הצעות ,רעיונות לסקרים ,דרכים לקדם את הפורום ואת דיויד יקירנו . תיבת המסרים והטלפון שלי פתוח לכולם . למי שאין אותו ,שלחו לי מסר ואשלח חזרה . שיהיה בהצלחה לכולנו
שני חיוך עושה קסמים

ghahamov

New member
בהצלחה שני :)

שיהיה לך המון המון בהצלחה אני יודע שתהיי מנהלת פורום נהדרת כי דייויד בליבך בהצלחה בהמשך תפקידך :))

glitter8

New member
שני יקרה

אני מוסרת לך באהבה את ניהול הפורום, ואני בטוחה שלמרות כל העיסוקים החשובים שלך תמצאי זמן ומרץ לנהל את הפורום בגאון ולהתמודד עם כל האתגרים שהוא מציב,: גיוס חברים חדשים, עבודה מול הנהלת תפוז, שימור הפורום וערכיו, לילות לבנים בדרך למצדה...(אוי...ממש משימה קשה...
) מתיחת פנים לפורום ועוד כל מה שדיברנו בשיחות האינסופיות שהיו ועוד יהיו לנו...
בחרתי בעיתוי זה כשהפורום במצברוח מרומם,
אחרי שתי הופעות חשובות- במצדה ובירושלים, וכשבפועל, החלק שלך בהנעת הפורום כבר מבוסס, ורק נותר לבחור אירוע מיוחד כדי לעשות את זה רשמי. אני נשארת זמינה לעזור לך בצעדייך הראשונים בניהול, וגם יעל(המנהלת שקדמה לי, למי שאינו יודע) כאן לרשותך, והנהלת תפוז ודאי וודאי, נ.ב הסיבה שעוד לא הגבתי להודעות האישיות לחברי הפורום זה כי אני עדיין מאד נרגשת ועוד לא מוצאת את המילים... חכו קצת...זה יגיע.. נשיבוקים לכולם ענבל

altofhen

New member
ואחת נוספת

עוד תמונות למי שרוצה ניתן לראות בפייס בוק שלי חפשו altof hen

שלידודי

New member
בהצלחה איזה כייף על הבשורות החדשות

על התחלות חדשות ,על דרך חדשה . הפורום יתמלא ויתחזק ויגיעו ימים יפים. בריאות שלווה ואהבה . דרך צלחה

YulaShpil

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo50.gif שני

שני היקרה, אני עדיין זוכרת את הימים הראשונים של הפורום, כשהוא עוד היה רק חופן קטנטן של אנשים, אשר כל אחד מאיתנו מנסה להכיר, לגשש ולהבין אצל מי השריטה העמוקה ביותר, וכשהבנו שאנחנו לא לבד, מה רבה היתה השמחה
אני בטוחה שעם השריטה שלך תצליחי למנף את הפורום הלאה, ולהעשיר אותו ואותנו בעשייה ובכיף, וכמו שענבל אמרה, אנחנו שתינו, המנהלות לשעבר, כאן לרשותך בתחילת דרכך התפוזית-ניהולית, עם כל בעיה שעלולה לצוץ. תמיד נחמד לגלות חידושים שמביא איתו מנהל חדש, ואני מצפה כבר לראות מה באמתחתך
המון בהצלחה לך ולנו בכלל, כפורום, יעל.

SHANILIROY

New member
תודה רבה יעל על העזרה ../images/Emo140.gif

אשמח להתייעץ עם בעלת נסיון

למעלה