פורום יקר

פורום יקר../images/Emo39.gif

בצער רב אני נאלצת לפרוש מניהול הפורום, אינני מתאימה עוד לניהול, לצערי אין לי את הזמן ואת המוטבציה המתאימה לעשות זאת,ולדעתי לקראת העונה השניה עדיף שיבוא לנהל מישהו שהתפקיד מתאים לו
נהנתי מאוד לנהל את פורום השיר שלנו דאז(ששם באמת הייתי פעילה ב100% עד לסיום העונה) וגם נהנתי לנהל את הפורום הזה כמובן,יש כאן באמת אנשים נפלאים שתמיד עזרו(ועדיין עוזרים) ללא כל תמורה. אני מאוד מאוד מקווה שבעונה השניה הפורום יפרח וכמובן אבוא לבקר
זה בסך הכל מרחק לחיצה. שיהיה לכם את כל ההצלחה
ב
דורי

MrHyde1

New member
../images/Emo10.gif

חבל.. תודה על כל העזרה והתרומה שלך, היית מנהלת מצויינת. תבואי לבקר והמון בהצלחה בהמשך

פרישת מנהלת הפורום

אנו מודים לנערת פרח מאושרת על ניהול הפורום וההשקעה הרבה בו לאורך תקופה ארוכה, ומאחלים לה בהצלחה בהמשך דרכה בתפוז.

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifאווווי סנורקה! ../images/Emo7.gif

את המנהלת שהכרתי הכי הרבה זמן וליווית אותי בכל הפורומים שעברתי אליהם. חבל שאת עוזבת, שיהיה בהצלחה בהמשך. 3>

בומבה של מנהלת!!!../images/Emo140.gif

מי יתן ורק תצליחי :) היה כיף איתך, בעיקר זכורה לי תקופת השיר שלנו ...
תבואי לבקר!

../images/Emo9.gif חחח תודה(../images/Emo3.gif לא ילד רע כבר?)

יאו הייתי בת 15 וחצי שהתחלתי לנהל את השיר שלנו
ואני תכף 18 איזה זקנה...

כפרעליך דורי3>

חבל שאת עוזבת, אבל אני בהחלט מבינה אותתך.. ועם כל החלטה שתיהי בה שלמה אני אתמוך:) טחח מקווה שאת זוכרת אותי XDהייתי בעיקר בפורום ב'שיר שלנו' בסוף ... בהצלחה בהמשך וזה בגרויות את יודעת..

אלו!

למרות שאני כבר לא מנהלת אבקש ממכן לא לריב =\ להשאיר את הסיכסוכים מחוץ לפורום. אחווה ואהבה ואבקות ורודות XD

nofarosh11

New member
אוווו סנוורקה ../images/Emo10.gif

המנהלת הנצחית פורשת ? איזה עצוב
בהצלחה בהמששך נסיכה , תבוואי לבקר :)

למעלה