אה,חח....
X xXפיי גוטמניתXxVAM New member 23/5/08 #30 הכני עיצוב בפוטושופ עם התמונה הזאת שאמיר יושב על הספסל..כאילו אותו דבר רק בפוטושופ.. יותר יפה ממה שעשיתי בצייר
הכני עיצוב בפוטושופ עם התמונה הזאת שאמיר יושב על הספסל..כאילו אותו דבר רק בפוטושופ.. יותר יפה ממה שעשיתי בצייר
ר רעות שטיינברג New member 22/5/08 #15 תהנו כולם../images/Emo24.gif אני אסתפק בלבלות מול הפלייסטיישן האהוב שלי
ל לילי 23 המקורית New member 22/5/08 #18 תהנו כולם בל"ג בעומר../images/Emo117.gif אני וחבר שלי מוזמנים ל"על האש" עם חברים שלו בפארק פלס בחולון. תעשו חיים כולם אוהבת אתכם
תהנו כולם בל"ג בעומר../images/Emo117.gif אני וחבר שלי מוזמנים ל"על האש" עם חברים שלו בפארק פלס בחולון. תעשו חיים כולם אוהבת אתכם
ג ג ב ש ו ש New member 23/5/08 #27 חג שמח ומהנה לכולם../images/Emo24.gif../images/Emo117.gif../images/Emo88.gif
O oOosapiroOo New member 23/5/08 #28 איזה ל"D בעומר היה... היינו במדורה ולחק מימנו כבר נימאס מהמדורה אז באנוו אליי וגם כי הלכו לי הרגליים וגם כי הייית עייפה ותמיד זה קורה ליייי-דווקא שחזרתי הביתה פתאום?! אניי לא עייפה(( אוףף וכולם כבר הלכוווווו חחח שיחזרוווו!!!
איזה ל"D בעומר היה... היינו במדורה ולחק מימנו כבר נימאס מהמדורה אז באנוו אליי וגם כי הלכו לי הרגליים וגם כי הייית עייפה ותמיד זה קורה ליייי-דווקא שחזרתי הביתה פתאום?! אניי לא עייפה(( אוףף וכולם כבר הלכוווווו חחח שיחזרוווו!!!