פורום יקר!

פורום יקר!../images/Emo15.gif

טוב אז ככה...(חחח...המבין יבין) בקיצור... אני רוצה שהגלריה תתפתח תוסיפו עוד תמונות ואביב ולי תפתחו עוד גלריות יש עוד כל מיני נושאים שאפשר להכניס אליהם תמונות אבל לא הוספתם אותם אז כדאי! ואני רוצה לתת צל"ש לכל מי שעושה פינות ועוזר לנו להנות בפורום! ברוך/ה הבא/ה לכל החדשים!
אני שמחה שהפורום מתפתחת מיום ליום!
אתם מוזמנים לשחק במשחקים החדשים ולענות בשאלונים!
יצירת קשר: אייסי-204822762
פלא'-כל מי שרוצה מוזמן לפנות אליי באייסי או בהודעה אישית!
אימייל[email protected] אתם מוזמנים לפנות אליי כל הזמן!
אוהבת לנצח!, לינוי.

לאו14

New member
כפרעלייך!!../images/Emo141.gif

מתה עלייךך
יש לי רעיון.. נכון יש פינת תמונות..שתפתח בסופ"ש.. אז פשוט תאספו ת'תמונות משם..זה יהיה יותר קלל!! בהצלחהה לכולםם!!
לינויושששש איי לאבכב יוו!!

0o0o loren o0o0

New member
../images/Emo214.gifתודע לינויוש..ו........

אני שולחת לך עכשיו מסר של איזשהו משחק שעשיתי פה די מזמן..אבל לא עד הסוף.. אז אני מקווה שתאהבי את הרעיון ואם בא לך אז נהיה אחראיות עליו ביחדד.. תעני לי.. לורן

היי לכולם ../images/Emo9.gif ../images/Emo60.gif

אלוהים ישמור אני טובעת בעומס
אבל יהיה בסדר
מה שלומכם
ראיתם נולד לרקוד?!?!? היה ממש מדהים
אני קצת מאוכזבת שרוני הגיעה רק למקום השלישי.. אבל לא נורא, רק להיות בגמר זה כבר הישג אדיר!! איזה כיף שעוד מעט סוף שבוע! למרות שהוא הולך להיות די עמוס מבחינתי...

לאו14

New member
היי ליוש...../images/Emo141.gif

מה המצב?!? אני ראיתי נולד לרקוד.. וגמאני לא ממש מרוצה מזה שרוני מקום שלישי..רציתי אותה מקום שני[והגיע לה..] אבל זה היה ברור שהתחרות הייתה בין אור לשי אז!! אבלל העיקרר שאורר זכהה!!!!!!! יאיייייייייייייייייייייייייייייי!! לי אולי תפתחי שרשור נולד לרקוד..ששם כולם יכתבו..כי אני כמעט בטוחה שהרבה ראו..אז יהיה מגניב..

למעלה