פורום יקר

mikebrant78

New member
פורום יקר../images/Emo134.gif

כדאי שאנשים פה (במיוחד המצטרפים היותר חדשים) שלא מכירים מספיק את הנפשות הפועלות, (יעקב, דוקטור, מיכל), יפסיקו לקחת צד כי בכך הם גורמים עוול רב. אני סיימתי את הפרשה אך די להלעיט ולחמם שלא לצורך. לי אישית נמאס, אני מרגיש שלאחרונה אני מוציא את כל האנרגיה שלי ואת זמן העבודה היקר על שטויות. והכל על מה? כי הלנתי על העדר כשרות ב"סקארלט". אני עייפתי. אני לא מתכוון לנהל יותר את המערכה הזו דרך הפורום. אלעד:)

israel62

New member
בואו נפתח דף חדש!כולנו..

ונסתכל על המאחד אותנו ולא המפריד.. הרי מטרת הפורום להתעלות מעל שגרת היום-יום ולהתאחד למען רעיון או נושא מסוים. מה שמאחד את כולנו כאן הוא אהבתנו יוצאת הדופן למייק ברנט. אני לא יודע כמה מכם זכו לפגוש אותו אולם אני בילדותי הייתי גר בסמיכות להוריו בבית בקרית אליעזר ,הוא כבר היה בשיא פריחתו וכל ביקור שלו בארץ היה מלווה בהתרגשות של ילדי כל השכונה -היינו מחכים למטה לראות מתי הוא יצא מביתו ואני יכול להגיד לכם שהוא היה בחור מקסים וביישן בלי שום גינוני טקס של סטארים בני זמנינו והיה חותם לכולם...אני צריך לבדוק אוליי נשארה לי עוד חתימה שלו.. כולם אהבו אותו-וכל ביקור היה חגיגה. ולמה אני מספפר זאת? כי כל ביקור בפורום מחזיר אותי לתקופה ההיא -נכון שאני לא כותב הרבה ואוליי אכתוב יותר.. ונכון שגם אני חטאתי פה ושם במילים לא יאות ןעל כך אני מבקש סליחה.. אך אירוע כה גדול כמו שאירגנו והצלחה כזו מולידה עוד כמה שגרירים נאמנים למדינה ולפורום כמועדון מעריצים איכותי. כדאי שנתכנס כולנו גם אלעד וגם אני כמובן ולא נביט לאחור אלא נסתכל קדימה . ואוליי נרקום לנו חלום משותף בדמות ביקור מרוכז בצרפת במחוזות בהם מייק המריא לגבהים שלא היה בהם אף זמר ישראלי עד היום... ואוליי ערב גומלין כזה יהיה מטרה נעלה וחלום נשגב שאוליי יתגשם יום אחד ישראל

למעלה