פורום יקר שלי.....

זוהר 4

New member
פורום יקר שלי.....

מה שלומכם ????? שלומי מצויין פשוט מעולה.... לא מזמן חזרתי מהכינרת והיה ממש כיף.... ( אני כבר לא לבנה ) כמה שאלות לי למספר אנשים מכם.... 1.נתחיל בנועה (בובה יקרה) בתקווה שעדיין לא נגמלת מהמחשב.... במשך שהותי בכינרת ביקרו מספר רב של קני "הנוער העובד והלומד" מכל הארץ-מצפון עד דרום וראיתי אחת שממש דומה לך ( אבל מהבושה לא ניגשתי) אז..... במקרה היית שם ???? 2. שגיא מנהלנו היקר...... יום שבת אני באילת למשך תקופה לא קצרה בכלל.... מה איתך?????? אני צריכה להציק לך ( אם תרצה ואם לא) תהיה באון-ליין כבר !!! ואני רוצה להודות ל-צבי שבזכותו אני אהיה בניצים צבי ה-
אומר תודהההההההההההההההההההההההההההההההה

ZVI Z

New member
פורום יקר שלה..........

גם שלומי מצוין,מצטרף אליה כבר לא לבן מאז שנשרפתי במרפסת בעודי שוקד על הכנת מנגל לכבוד אירוע שהתרחש יום לאחר מכן. ולטענות שלך,זוהר,אענה אחד אחד. 1.נתחיל בנועה(בובה יקרה).נראה לך שזה היה היא?היא קיבוצניקית!ולפי מה שחבריי הפורום היותר משכילים מבינינו אומרים-הקיבוצניקים כמו הסינים נראים דומים דומים,טוב נו אם כך זה כנראה לא היא. ללא קשר לנ"ל,זה לא נועה,היא לא הייתה,אחרת הייתי/נו יודעים. ולנועה לדעתי עשית את היום..נועה תהני!ולבריאות! 2.אין תגובה ובבקשה זוהר..זה ממש נחמד לעזור לאנשים ו..שזה לא עולה אפילו אגורה(טוב אנלא זה שמשלם על ההתחברות,החשמל,והסולרו שאכלתי בזמן שדיברתי איתך) ואני ממש שמח,כמו כולם,שתהיי ועאלק עזרתי..יצא במקרה שזה היה אני אבל סבבה!כמו ששאנן,חברי,אומר-סבבה,יש פרס למוצא הישר? אז על אותו משקל,בלה בלה לילה טוב!!!ותהניי באילת,נדבר בניצנים ביי!!!

חחח בובה!!!!!!!

כמובן שאני עדיין בשלבי היגמלות,ומי שלא שם לב,אני כבר לא מהבוקר עד הערב על המחשב,אני מעסיקה את עצמי.... לא שהחדר שלי מסודר ולא שאני עושה את כל השיעורי בית במטמתיקה ותנ"ך..אבל אני מתנדבת בקיטנה,מחר אנחנו נוסעים לסופרלנד..יאאא איזה כיף... קיצר-מותק,טוב שלא ניגשת,אחרת היו לך פאדיחות...ממש לא הייתי שם... וממש מגניב שראית את הנוער העובד והלומד..נכון הם חמודים!?!?!?יאאא..בטח זה הרפסודיה...עזבו..לא משנה... אז לא,זאת לא אני בובה..וואי איך היה מרגש אם היינו ניפגשות?!חי...

ZVI Z

New member
../images/Emo32.gifשוב הולך

כנראה הולך לכמה ימים תהנו תשתוללו,תמותו והעיקר תחזרו לחיות בריאים ולפחות חצי שלמים. אממ מקווה מאוד להיות פה לפני שעברי יתארח כי אולי אני גם יהיה באילת לפני זה אז נראה..מקסימום אני אםרוץ לשגיא לבית או משהו. ביייייייייי

סנטה

New member
זוהר ... תשאירי את הפלא שלך

במסרים האישיים ,שלחי לי אותו ניפגש !

זוהר 4

New member
יש בעייה קטנה......

הפלאפון שלי התאבדדדדדדדדד הלך לעולמו.

למעלה