פורום יקר שלי

פורום יקר שלי

אני מאד מתרגשת מאז שנודע לי על זכייתי ב- Best Israel Act וההתמודדות על פרס Europe's Favourite Act נכנסתי לפה במיוחד כדי להודות לכם על התמיכה האהבה והפרגון. תודה לכם על שעזרתם לי להגשים עוד חלום גדול... שיהיה לכם ולמשפחותיכם חג שמח!! שלכם תמיד באהבה גדולה
שירי

איזה חמודה!!!

תודה שנכנסת לפורום... מהממת!!! חג שמח גם לך!!! המון המון בהצלחה!!! אוהבת המון, קורל (=

linoy7

New member
שירי../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

איזה כיף שנכנסת!!
שיהיה לך המון המון המון המון בהצלחה!!
חג שמח

just adiki

New member
שירי, איזה מדהימה../images/Emo23.gif!

תודה רבה רבה רבה שנכנסת! חח וואי אני ממש מופתעת למען האמת חח.. גם אני לא ציפית
. זה באמת מרגש שאת זוכרת גם אותנו בתפוז ואת ראויה להמון הערכה על היחס שלך אל הקהל התומך:)! שיהיה לך חג שמח! והמון בהצלחה
!

שירי../images/Emo24.gif

אני שמח שנכנסת ומאחל לך זכייה, זכייה שאני עושה הכל על מנת שתממש ואראה אותך עם הפסלון ועל הדרך את בריטני ספירס

ב ן 0 0 0 0

New member
דןןקא צריך לאחל לה שהיא תיהיה לפני בריטני ושא

ושאפילו לא תראה אותה כי שירי בהרבה יותר טובה ממנה! שירי לא ילדותי כמו בריטני שירי פקחית ומבינה עיניין!

../images/Emo47.gifאיזה התרגשות!../images/Emo47.gif

אני כל כך אוהבת אותך! את הזמרת הישראלית הכי טובה שאי פעם נראתה במדינה שלנו! ובעולם בכלל!
אני ממש מקווה שתזכי ותופיעי ותכבשי כבר את העולם
המון המון בהצלחה!

אורון V1

New member
שכה יהיה לי טוב ../images/Emo12.gif

שירי כותבת בפורום לאחר שנות גלות? כנראה ימות המשיח הגיעו
שירי יקרה, שמח שבאת לבקר ואת מוזמנת לכתוב כאן לעתים קרובות יותר
חג שמח גם לך ולכל גולשי הפורום

שירי יקרה../images/Emo13.gif

לפעמים מילים מועטות כל כך יכולות לכל כך הרבה אנשים להעלות חיוך על הפנים...!! מאחל לך המון המון בהצלחה ועשייה מרובה גם בהמשך!! נמשיך לתמוך בך ולהיות איתך לאורך כל הדרך:))

drnaji

New member
שירי את מדהימה ../images/Emo99.gif קבלת את מה שמגיע לך

כי אתה הטובה מכולם!

Simon93

New member
שירי את מדהימה

אני מצביע 3 פעמים ביום בכל פעם לפחות 100 פעמים (ברצינות)

L I R O NN

New member
שירי כפרה !!

איזה כיף שנכנסת לפורום !!! המון המון המון בהצלחה באם טי וי ובכלל :) זמרת מס' 1 בארץ !!!!!!!

שירי המדהימה !

את זמרת מדהימה, אני אוהב את כל השירים שלך וממש רוצה שתגיעי לאירוויזיון והפעם תזכי! (לא שמקום 4 לא טוב) בכל מקרה בהצלחה לך , הצבעתי לך לפחות 60 פעמים באתר של MTV , בהצלחה!

שירי ../images/Emo2.gif ../images/Emo99.gif

שיהיה המון בהצלחה בMTV ותודה על ההופעה המעולה ביום שישי ועל היחס!

למעלה