פורום טלויזיה ואבן החכמים - ינואר 2026 - שרשור חודשי 2️⃣0️⃣2️⃣6️⃣

Lhuna3

Well-known member
האחד הוא שהיום גיליתי שאחיין שלי בן ה16 נוסע עם חברים עוד כמה שבועות לגאורגיה לסקי. שזה מגניב אבל לא הסיפור. הוא שאל אותי איזו שפה בעצם מדברים בגאורגיה. אז בדקתי בטלפון ואמרתי לו שיש שפה גאורגית אבל כתוב שהדור הצעיר ובתעשיית התיירות מדברים אנגלית די טוב. ואז הוא שאל אותי אם בדקתי את זה בAI וכשאמרתי לו שכן אז הוא עשה לי שיימינג ששימוש בAI הוא מאוד רע לסביבה ומבזבז מים ושמחירים של דברים עלו בגלל זה ועוד כל מיני דברים. אז כמובן שעשיתי את הדבר ההגיוני היחיד ובדקתי את מה שהוא אומר בעזרת AI.
:-D
שיהיה בהצלחה לדור שלו!
תשאל אותו אם הם מתכוונים גם לחזור למרכבות וסוסים כי מכוניות (דלק וחשמל) זה רע לסביבה.
הסיפור השני הוא עצוב - מישהי שאני עובד איתה כבר 4 שנים התפטרה (קצת התפוטרה) השבוע מהעבודה. וזה ממש חרא כי אני גם הפכתי להיות חבר שלה מחוץ לעבודה. ועכשיו מצד אחד אני מנסה לתמוך בה, ומצד שני היא מאוד foul mouthing את כמעט כל האנשים האחרים שאני עדיין עובד איתם וזה די לא נעים.
אוי, מבינה אותך, זה באמת מצב לא נעים.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
יאפ יאפ, בנוסף לזה שהוא עושה את כולם מטומטמים הוא גם רע לסביבה.
שאלתי עכשיו את הAI והוא אמר לי שאני לא מטומטם (אני לא באמת שאלתי אותו, אני יודע את זה בעצמי)
חחחחחחחחחחח עכשיו אני רוצה את הג'וס:-D
קראתי את זה בהתחלה כאילו את רוצה את ג'וס ווידון
:-D
שיהיה בהצלחה לדור שלו!
תשאל אותו אם הם מתכוונים גם לחזור למרכבות וסוסים כי מכוניות (דלק וחשמל) זה רע לסביבה.
הוא טס לגאורגיה במטוס. והוא משחק במחשב כל הזמן. הוא סתם נודניק לפעמים.
אם כי לזכותו בקיץ הוא לא מפעיל מזגן בחדר שלו. (מה שגורם לחדר שלו להיות כל כך חם שאני טענתי בפניו שהחדר שלו בעצם גורם להתחממות גלובלית)
אוי, מבינה אותך, זה באמת מצב לא נעים.
אבל בחדשות הטובות אנחנו עברנו את המאה הודעות בשרשור!!!!

למעלה