פורום חדש

פורום חדש

שלום לכולם היום עלה בתפוז פורום חדש, פורום הקיבוצים. פורום זה מיועד בעיקר לקיבוצניקים שביננו או לכאלה שנושא הקיבוץ קרוב לליבם. פורום זה יתן במה לכל הנושאים הבוערים הנמצאים על סדר היום בקיבוצים, בפורום זה נוכל להחליף דעות וליצור דיונים, לבדוק מה קורה בקיבוצים אחרים ואף לספר בדיחות שרק קיבוצניקים יכולים להבין. אשמח לראותכם בפורום ליהי

``שרק קיבוצניקים יכולים להבין``..???

זה לטובתכם או לרעתכם...?... (את יודעת כבר מה אני חושב.. אם שאלתי..) ביי

אולי.. באחד מהגילגולים... ;-)

בטח יש לכם מסורת אלתוש גדולה וחשובה במשפחת ``גחלילית``.. חייבים להיזכר במקורות את יודעת.... רוצה לצאת למסע הנפלא אל עבר הלא נודע שבעברך הגחלילי?

לילה לבן!!!!!

מותר ותמיד... להגיד, לחשוב ולהרגיש....ההההכככללל!! ולגבי המשפחה... ביום שבת הקרוב אנסה להציץ לספר השורשים המשפחתי כדי לבדוק את שורשי היתוש הגחלילית השפרירית ושאר המשפוחה ;-) שא ברכה ורק טוב :)

לילה לבן!!!!

בוודאי!! שנים רציתי למצוא את שורשי הכנפיים של משפחתי ;-) שלא לדבר על המשושים או איך שקוראים להם.... 8-p הולכת לצחצח את הכנפיים שלי ולקחת כמה פנסים נוספים לדרך.... רק טוב B-)

התסריט..... B-)

חושך...לילה...רחש נשמע בין עלי העץ הפורח...אור קטן מציץ מבין העלים...המצלמה מתקרבת....גחלילית יושבת לה על הענף מפצחת פיסטוקים...כל קליפה קטנה של פיסטוק נתלת לאות כבוד על שרשרת מיוחדת... שרשרת התקוות...(מתנה לאיזה קרוב או אורח שיגיע לביקור). להמשיך?! ;-) ;-) רק טוב לך לילה לבן!! ודרך אגב נסעתי לבית התפוצות... מישהו לקח את אלבום משפחת הכנפיים משושי האור...האם זה אתה?! 8-p

אני?.. לא יכול.....

אני חי רק בלילות, ככה שקשה לי להגיע לשם באור אור כשבית התפוצות פתוח. תגידי... עשו לך אבחון מוקדם של כל העניין הזה, או שזה גילוי שצץ לאחרונה? :) }{ (וכמו שאת אומרת... ``רק טוב``....) ;-)

לילה לבן!!!!!!!!

אתה לא היחיד ש... ``חי רק בלילות``.... גם הגחליליות מאירות רק בלילות... ;-) ועל איזה אבחון אנחנו מדברים? זה של הכנפיים או של המשושים..או מה?..... ;-) ואין בעיה יש פינה קטנה..חלון קטנצ`יק שפתוח בלילה בבית התפוצות...כל היתושים נכנסים משם...אז.... רק טוב :)

``רק טוב`` {:)} גם לך...........

התכוונתי לאבחון נפשי, מוזר שלא עלית על זה.. ;-)... את יודעת מה קרה? ה``@#$*`` הזאת שמנהלת את פורום סהר=תמיכה לקחה ממני את האפשרות מלכתוב בפורום שלה... (וזה לא שעשיתי משהו... אני פגוע ונעלב) :).. היא לא יודעת שאני יכול לגרום לה להפסיק לנהל כל דבר בתפוז.. בהרמת טלפון :)... שטויות... אז מה שלום גחלילית החורשים הקטנה והחמודה? רק טוב (כן בטח..)... לילה לבן

לילה לבן!!!!!!!

ראשית בוודאי שרק טוב ולא סתם אלא אך ורק טוב!!!!!!! שנית...הגחלילית יוצאת עוד רגעים ספורים לכבות את כל הפנסים בשמיים ובדרך לקטוף גם כמה כוכבים...צרכה למלא את המלאי... שלישית אבחון נפשי?!...לא ידעת שלגחליליות אין דבר כזה - נפש??!! שולחת לך סל מלא כוכבי זוהר רק טוב!! :)

RAK TOV.....

אוף.... קרה לי משהו מאוד מאוד עצוב הלילה... מאוד... (ואני אחד שבדרך כלל שמח...שלא נעשה עצוב מכל דבר קטן...)... :-( :-( :-( :-( אני מקווה שמחר יהיה בסדר.. (אני יודע שלא... אבל נו....) ... רע לי ביי ;-(

למעלה