פורום חדש תותח!!!

GSmooth

New member
פורום חדש תותח!!!

פורום חדש תותח!!! http://future-board.actserv.net/index.php?act=idx פורום חדש עם שרת שטס שרת עולמי שווה כניסה הפורום הוא חדש חדש אז צריך בו המון משתמשים כנסו תרשמו ואולי תמצאו נושא שאתם אוהבים ותנהלו אותו!!

daveScorpions

New member
סקר!!!!

אחרי שהצביעו 14 אנשים שלמים בפורום שלנו על הסקר הקודם אני חושב שהגיע הזמן לסקר חדש! חדש! חדש! ובהזדמנות זאת אני אציין את התוצאות של הסקר הקודם... השאלה הייתה: למה אתם מתחברים יותר בכנסיית השכל? 1 נועז הצביע ל-הלחן [7.14%] 3 אנשים הצביעו ל-המילים [21.43%] 3 אנשים הצביעו ל-הלהקה עצמה (ומה שהיא מייצגת) [21.43%] 7 אנשים הצביעו ל-לכולם יחד
[50.00%] וכן כן גבירותיי ורבותיי הזוכה שלנו הוא כולם יחד
|קונפטי|

cowgirl Ms

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifנצל"ש!../images/Emo80.gif

איך הגעתם לכינויים שלכם?

daveScorpions

New member
Vely Simple my friend ../images/Emo3.gif

אמממ כבר כמה שנים טובות שחברים קוראים לי דייב (מורה לביולוגיה שממש שנא אותי ואני אותו הדביק לי את הכינוי) ואמממ אני מטורף על עקרבים אני בן למזל עקרב ואמממ אני שומע מגיל 4 Scorpions אז 1+1= DaveScorpions

N o l o g o

New member
אממ

לפני כמה שנים ראיתי בטי וי את קוטג' (ראפר) שהוא פתח חנות נו לוגו, בחנות הזה הוא מוכר דברים יד שנייה וכל זה, אפילו מותגים לוקח ומשפץ אותם והכל רק חבל שאמאבא לא מרשים לי לקנות שם חח (מה תקני יד שנייה..?!חחח) ואני גם נגד מותגים..אז זה מסביר..:)

למעלה