פורום חביב

פורום חביב ../images/Emo24.gif

יש למישהו את המוסף '7 לילות' של ידיעות אחרונות מהחג? זה היה גיליון על הצעירים (מתחת לגיל 30) בישראל שמובילים בכל מיני תחומים.. בקיצור, היה זמרים וגלעד היה בין ה-5 שהופיעו שם.. התכוונתי לסרוק את זה היום אבל אימא שלי זרקה אותו
בכל אופן, אם למישהו יש, אני ממש אשמח את תעלו את זה כי אני רוצה את התמונה, וגם שהפורום יראה :) ט'נקס..

לא..

הייתה כתבה די גדולה על אמנים מתחת לגיל 30 - במוזיקה (ושם גלעד הופיע), קולנוע, ספרות עוד כל מיני. נראה לי ששמרתי את התמונה איפשהו, אבל אין לי סורק

3נטוש

New member
כן גם אני ראיתי

לי יש סורק.. אבל ביומים הבאים אני לא בבית ולאיפה שאני הולכת אין סורק ומחשב..אני יחזור ויסרוק את זה אני מבטיחה:)

לכתבה כן ../images/Emo13.gif. תודה.

אבל רציתי את התמונה ואין אותה באינטרנט..

פויה לי, עכשיו הסתכלתי וזה לא זה :)

המממ זה מה שאורעד דיברה עליו.. התבלבלתי :)

R a v £ N

New member
יש לי...

את הכתבה...אני מקווה שכבר מחר אני יעלה אותה לפה.. (אם עד מחר אני אצליח לסדר סורק...)

הודעה חשובה לכל אלו שמתכוונים לסרוק

בלי אישור בכתב (שיועבר אליי או אל מורי או אל תפוז אנשים) מבעלי העיתון ובעלי זכויות היוצרים , אין להעלות את כתבות סרוקות מעיתונים (ואת הכתבה הזו בפרט) זו עברה על זכויות יוצרים!!! אם בכל זאת אתם סורקים, אני בטוח שתמצאו איך להעביר את זה. בכל מקרה מעל דפי הפורום זה אסור

אוקיי סבבה..

שמישהו בבקשה בבקשה ישלח לי את זה באייסיקיו!! אם אין לכם את המס' אני מופיעה ברשימת אייסיקיו בטאגליינס.. ואני עוד אשיג אישור בכתב לזה

למעלה