אכפת לי 123
New member
פורום השבט שלום
הייי
שלום לכם מה נשמע ? אתם לא יודעים מי אני אבל אני אחת/אחד מהכותבים כאן בפורום את ההמשך אני אכתוב בלשון זכר כי זה קל יותר אבל אני יכול/ה להיות גם בן וגם בת אז אל תשאלו מי אני אלא תשאלו למה אני כותב הודעה ולמה אני לא רוצה להגיד מי אני מבין כולכם? התשובה נמצאת בהמשך של ההודעה - אז עכשיו אפשר להתחיל הפורום שלנו הוא פורום שכבר המון המון זמן מכיר אחד את השני ונוצרה כאן מעיין הוויה וכמו חממה כזאת של כל הפורום נכון שיש תקופות שבה הפורום יותר משגשג ויש תקופות שפחות אבל סך הכל אנחנו פורום דיי מצליח במיוחד שכבר אין את התכנית ואנחנו כאן רק בשביל כולם יש את שיר שהיא תמיד מביאה פעילויות יש את עופר הסנילי שלנו יש את האנשים שבלעדיהם הפורום של השבט לא יהיה הפורום של השבט וזה הענין שיש אנשים מסויימים שמתכוונים לא להגיע בגלל שהם מרגישים לא רצויים למשל- אני מבין שעידן קטרפי מתכוון שלא להגיע למפגש הוא לא כותב את זה במפורש עכשיו אבל שימו לב http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=558&msgid=57320488 הוא מדבר על המפגש הזה עידן - וכל אחד אחר חשוב לי מאוד שתבינו זאת לא הודעת רחמים או משהו בסגנון מי שחושב ככה שימחק את זה מהר מהזכרון שלו זאת הודעת שכנוע (שבה אני מנסה לשכנע אתכם לבוא ואני רוצה שתעזרו לי) אני יודע שלא כולם מסתדרים אחד עם השני אבל אני בטוח שכולם יסכימו שפורום השבט הואלא פורום השבט בלי אנשים מסוימים עידן למשל - הוא איתנו מהרגע שהפורום נולד הוא לא פיספס אף מיפגש בא לכל היימי הולדת ודאג לקנות מתנות הכל והוא לא מתכוון לבוא - לא בגלל עומס או דבר כזה אלא בגלל היחס של אנשים ואני לא בא להגיד "וואי הוא נעלב המסכן אז תעשו לו טובה ותהיו ילדים טובים" כי הוא לא מסכן ולא בטיח ולפעמים היחס באמת לא מתאים פשוט שכל אחד יכבד את מי שמולו כמו שהוא היה רוצה שיכבדו אותו כי מגיע לו לקחתי כאן את עידן כדגומא הכי בולטת כי זה באמת הכי בולט אבל יש עוד אנשים כאלו שמתכוונים לא להגיע בגלל סיבות דומות לפני ששלחתי את ההודעה אני מאוד פחדתי שאנשים (וביקר עידן) יעלבו מזה ולכן עידן הדבר הכי חשוב כאן הוא שלא תיעלב ותבין את המטרה האמתית של ההודעה הזאת - לגרום לאנשים להבין שהפורום שלנו הוא לא פורום בלעדיכם שאתם חלק חשוב מדי לפורום שאתם כן חשובים לכל אחד ואני מקווה כולם יבינו ושהכל יסתדר על הצד הנכון והטוב ביותר דבר אחרון - אני כן שיניתי את סגנון הכתיבה שלי את אוצר המילים והכל... רק כדי שלא תזהו אל תנסו לנחש מי אני כי גם אם תצליחו אני אגיד שלא חחחחח וזה הכל פשוט אכפת לי
הייי