פורום הרומח? כבוד!!

פורום הרומח? כבוד!!

איך רק עכשיו אני יודע על הפורום הזה?! ואני הייתי בטוח שיש רק 20 קוראים ברחבי הארץ! פעם ראשונה שאני נהנה לטעות:) אגב, קוראים לי עודד. אה, וקטנה אחת לפני שליחת ההודעה: מישהו יכול לתת לי את רשימת הספרים (בעברית) של רומח הדרקון מלבד כבשן הנשמה, אחים לנשק, אגדות הרומח וטרילוגיית הרומח המקורית? תודה רבה מראש!!!

Miss Pigmelion

New member
ברוך הבא!!!../images/Emo24.gif../images/Emo163.gif

אני צריכה לפתור תעלומה, בספרייה שלי מסתובב קורא רומח הדרקון נוסף, זו ספרייה קטנה בר"ג ואני צריכה לגלות מי המעריץ הנוסף של הסדרה. אם מישהו מכם לוקח ספרים בספריית בורוכוב, שיפנה אלי...

וולקאם! ../images/Emo110.gif ../images/Emo105.gif

מקווה שתשתלב בפורום. מלבד הספרים שציינת תורגמו גם דרקוני להבת קיץ (אם אתה לא מחשיב את זה בתור רשומות, כי זה לא הטרילוגייה המקורית), וששיית המפגשים, אשר לא נכתבה בידי הסופרים המקוריים. עוד מעט עומדים לתרגם את מלחמת הנשמות, שבאה אחרי דרקוני להבת קיץ, לעברית, אבל בינתיים זה מה יש.

רק שאלה...

מה משמעות "הנורווגים באים"? וכמובן ברוך הבא!

ראשית, שמחתי על קבלת הפנים:)

שנית, הכינוי הוא פארודיה על קריאת קרב שנשכחה מזכרוני (יופי של תזמון, אה?:)

SaberTooth

New member
אוף... אתם לא לומדים היסטוריה../images/Emo35.gif

אז ככה. בזמן המהפכה האמריקאית אשר בעקבותה קיבלה ארה"ב את עצמאותה, התקיפו הבריטים את 13 המושבות שנודעו אחר כך כארצות הברית. פול רוויר היה נפח ואם אני לא טועה הוא התגורר בפילדלפיה. בכל מקרה, כאשר הבריטים ירדו לחוף, יצא פול רוויר על סוסו לכל ישובי הסביבה וצעק ברחובות "הבריטים באים
הבריטים באים
" כדי להגיד לתושבים להתכונן ללחימה עם הבריטים. משהו כמו ה"נחש צפע" של זמנו. זה על רגל אחת.

Full Of Holes

New member
סייבר..../images/Emo4.gif

אני יגיד תודה אם לא תלבד אותי היסטוריה בשעת הפנאי שלי שאני מבלה באינטרנט..אני לומדת מספיק בבצפר

Full Of Holes

New member
אגב

ברוך הבא!!!! נחמד לראות כינוי כזה..מצחיק, לפחות אותי זה הצחיק

Moondust

New member
אני *א*גיד! אני *א*גיד!../images/Emo41.gif

גוף ראשון עתיד, א' תחילית תמיד!

Full Of Holes

New member
טובבבב דיי לתקן אותי על זה!

אני רגילה לכתוב ככה! זה אותו הדבר כמו שאנשים רושמים "טוף" במקום "טוב" זה עניין של מבטא אינטרנטי!(?) בשיעורי לשון אני רושמת נורמאלי ובבגרות אני גם יכתוב נורמאלי!

למעלה