פורום דיני עבודה

פשיטת רגל והתמזגות???

שלום לבאי הפורום!!! לאחרונה גיליתי שחברת ההשמה שאני משתיכת אליה פשטה את הרגל. מברור מולה נאמר לי כי אין לי מה לדאוג ושהחברה התמזגה עם חברת השמה אחרת . עוד נאמר לי שחוזה חדש באותם תנאים של החוזה המקורי יחתם עימי . הפיצויים לפיטורים ישולמו ויתחילו בצבירה פיצויי פיטורין והפרשות מחדש???? מה עלי לבדוק כדי שלא הינזק והאם לחתום על החוזה ? פיצויי פיטורין והפרשות נושא לא ברור מישהו יכול לעזור HELP

שאלה

רציתי לשאול,אולי מישהו יוכל לעזור לי. ידיד שלי עובד כמפעילך בפארק שעשועים.הוא עובד שמה כ-שנה וחצי ונחשב לעובד טוב.כל כמה זמן המקום אוסף הרבה עובדים חדשים ומפטר את הישנים לפני שתעבור שנה לעבודתם,וזאת כנראה בכדי לא לשלם להם פיצויים. בכל אופן בגלל שהוא עובד טוב השאירו אותו. הוא עבד ברכבת הרים,ושכח לסגור את הדלת של הרכבת.והיא נכנסה במסילה נשברה ונפלה,ילד אחד קיבל הלם. לאחר אירוע זה פוטר. האם זה הגיוני?? אנשים טועים.וזו לא סיבה לפטר עובד שהוא עובד טוב.\ מישהו יוכל לומר לי האם אני צודקת או לא..ומה אפשר לעשות בנידון

aharon15

New member
להוציא מכרז למשרתי כך פתאום?

אהלן לכל העוזרים החביבים! שאלתי מאוד פשוטה: אני עובד מועצה מזה שנה וחצי בכתב מינוי, וסה"כ מנובמבר 05 עובד במועצה (בהתחלה לפי שעות). לאחרונה היה לי ריב עם ראש המועצה בו אמרתי רק אמת אודות הזנחת הישוב בו אני גר. כפידבק מבוסס אגו, הוא עכשיו רוקם את פיטוריי באופן חוקי כמובן... מסרו לי שבביקורת עלה שאני התקבלתי לעבודה ללא מכרז ולכן מישרתי יוצאת למכרז חיצוני (לא ניתן פנימי לדבריהם). משמע שככל הנראה שלא אבחר ואפוטר כתוצאה מכך. האם הדבר בכלל אפשרי? האם יכלתי גם לעבוד 10 שנים מבלי לדעת על כל בעיה במשרתי ואז פתאום היה אומרים ש"פתאום שמו לב שאני ללא מכרז"...כאשר הם אלה שמינו אותי? האם להסתדרות יש כוח לעצור דבר כזה? או לעורך דין? אשמח לתשובתכם, אני מקווה שיש תשובה שחור ולבן בנושא ולא מישמש. תודה ירון

joeam

New member
כמה מקבלים הוצאות רכב?

ביקשתי מהבוס שלי הוצאות רכב והוא הסכים השאלה היא כמה? איך אני יכול להעריך כמה הוצאות רכב לבקש? או מה נהוג? תודה

למעלה