פורום דו-קיום H-)

B.Shokor

New member
פורום דו-קיום H-)

אהלן חברים יקרים, בשעה טובה חזר הפורום לפעול מחדש עם אותו מנהל ``B.Shokor``. תקנון הפורום מפורסם בכתובת: http://ahla.net/forum.html * כל אחד שעובר על תקנון הפורום יוחסם מייד! – ובמיוחד אלה שידברו על הבעייה האחרונה של ניהול הפורום. שלכם ב.שוקר מ.הפורום [email protected] Icq#: 116381672

#שיבולת#

New member
אווו... איזה קשוח! B-)

טוב, טוב, לא נעבור על התקנון... :) אבל אולי לפחות תסביר לנו מה קרה? ועוד משהו - תצטרך לעבוד קשה בשביל להחיות מחדש את הפורום. אני מאוד מקווה שתצליח. טוב שחזרת, שוקור. שמבלולה - אותה הגברת בשינוי אדרת.

B.Shokor

New member
אני קשוח???...

אווווווו ילדהההההה.. (אגב, הרבה פעמים אמרו לי שאני קשוח? מה זה קשוח?!;)))). בקשר לפורום, אל תדאגי, הפורום יחזור נהדר כמו שהיה ואפילו יותר, יש פדגם בערבית שאומר: ``אעטי אלחובז לחבאזו`` - ``اعطي الخبز لخبازة``. ואם את לא מבינה מה זה אומר, אז לכי ותשאלי ;)))))))))) או תתחילי ללמוד ערביתתתת. יאללה CU ב.שוקר מ.הפורום

אוקיי, אז בתרגום חופשי..

``תן את הלחם לאופה`` - כלומר את העבודה תשאיר למקצוענים.. צנוע, הא??

B.Shokor

New member
ושוב ממשיכים להפתיע!!!

`` עופר גלעד ``, אממממממ, אני מנסה לחפש שם ערבי קרוב לשם שלך אבל אינני מצליח! בקיצור, יש לנו פה דובר ערבית אבל איננו ערבי! (טוב שידעתי, לפחות לזהר ולא להתפלסף יותר מדיי ;).

לא מדוייק!

אני לא ממש דובר ערבית (מנסה ללמוד בינתיים, ודי בהצלחה), אבל אני מכיר כמה שכן ובאחת מהן נעזרתי! (לא, הפעם זאת לא היתה סבתא שלי שבמקרה דוברת ערבית, אלא ידידה לבנונית)

קלייר

New member
שוקורררררר נשמה /חזרת אלינו

כבר חשבתי שלעולם לא ישוב הפורום לפעול,שמחה ששבת אלינו איש יקר

למעלה