פורום ג'אג - לאן

טלמ

New member
פורום ג'אג - לאן ../images/Emo35.gif

עכשיו התפנתי מהמצב רוח הלא-טוב כל כך שלי ("בטיפול" נורא משחרר, יש אנשים יותר מתוסבכים ממני, גם אם הם רק פרי עטו של תסריטאי) ואני כותב את החששות שלי: הפורום שלנו פעם, לא מזמן, היה תוסס, מלא דיונים ותמונות, דעות, וסתם דיונים על דמות, עונה, פרק וכאילו שהכל נעלם
ואין יותר. היינו אחד הפורומים לסדרות התוססים בתפוז ותראו לאן הגענו.... כל כך חבל. אני ניסיתי קצת להחיות אותו עם החוליה החלשה (שלא הצליח כל כך). פעם היה לנו פורום כל כך טוב וכיפי - היום מאז ה-15 לאוגוסט בקושי נפתחו דיונים ומה שנפתח הם
. אנחנו צריכים לחשוב מה עושים? איך מחיים את הפורום הרדום הזה ומחזירים אותו לתקופה של פעם, אני מוכן לעשות הכל! אולי צריך לפתוח אתר, לפרסם את הפורום... שאנשים שאוהבים את הסדרה יבואו, יקראו, יגיבו ויהנו מהפורום הזה שחומק לנו אט אט עכשיו עומדת השאלה: מה עושים עם הפורום

טלמ

New member
דוגמא: הדיון הכי תוסס לאחרונה היה

פסטיבל הג'אז באילת!

טלמ

New member
מקפיץ

אני מרגיש שהפורום הפך להיות אופ-טופיק אחד גדול מה קרה לנו? לאן ממשיכים מהנקודה הזאת?

אמיר72

New member
קרה מה שקורה

כאשר נושא הפורום למעשה נמוג. גם הסדרה (שחלקנו הגדול ראה את פרקיה המתקדמים בארה"ב) ירדה, וגם בארץ עונה 8 (וכמובן עונות מתקדמות יותר) טרם שודרו. אין מה לעשות, הדבק העיקרי של רוב חברי הפורום הזה היה ג'אג (והשטרודל את הבנות), וכאשר העניין הזה נעלם, קצת פחות מעניין לכתוב בפורום. לאן ממשיכים ? אלוהים יודע. אם עונה 8 תשודר אולי יבואו מעריצים נוספים, ואולי לא. כאשר DJE יתחיל סדרה נוספת בארה"ב אולי יהיה פה עניין (ואולי לא). זה הכל, לא עושים עניין גדול מזה.

Dark Storm

New member
There are allot of reruns here

Some of the local channels that people rearly watch have a JAG marathon, 24 hours a day of all of the show's episodes. It's channel 135 or something, you can find almost any show at any time here, Buffy and That 70's show are also going strong

טלמ

New member
מקפיץ

אני שוב מוטרד ממצב הפורום.... פשוט חבל לי מה עושים?

Hieros Gamos

New member
לא מנסים להקפיץ דברים שאי אפשר.

אבל אם אתם אנשים נחמדים קונים לגל כרטיס/מסדרים לגל כרטיס כי כבר אין כרטיסים לרעננה

למעלה