פורום ג'אג - לאן ../images/Emo35.gif
עכשיו התפנתי מהמצב רוח הלא-טוב כל כך שלי ("בטיפול" נורא משחרר, יש אנשים יותר מתוסבכים ממני, גם אם הם רק פרי עטו של תסריטאי) ואני כותב את החששות שלי: הפורום שלנו פעם, לא מזמן, היה תוסס, מלא דיונים ותמונות, דעות, וסתם דיונים על דמות, עונה, פרק וכאילו שהכל נעלם
ואין יותר. היינו אחד הפורומים לסדרות התוססים בתפוז ותראו לאן הגענו.... כל כך חבל. אני ניסיתי קצת להחיות אותו עם החוליה החלשה (שלא הצליח כל כך). פעם היה לנו פורום כל כך טוב וכיפי - היום מאז ה-15 לאוגוסט בקושי נפתחו דיונים ומה שנפתח הם
. אנחנו צריכים לחשוב מה עושים? איך מחיים את הפורום הרדום הזה ומחזירים אותו לתקופה של פעם, אני מוכן לעשות הכל! אולי צריך לפתוח אתר, לפרסם את הפורום... שאנשים שאוהבים את הסדרה יבואו, יקראו, יגיבו ויהנו מהפורום הזה שחומק לנו אט אט עכשיו עומדת השאלה: מה עושים עם הפורום
עכשיו התפנתי מהמצב רוח הלא-טוב כל כך שלי ("בטיפול" נורא משחרר, יש אנשים יותר מתוסבכים ממני, גם אם הם רק פרי עטו של תסריטאי) ואני כותב את החששות שלי: הפורום שלנו פעם, לא מזמן, היה תוסס, מלא דיונים ותמונות, דעות, וסתם דיונים על דמות, עונה, פרק וכאילו שהכל נעלם