פורום בגידות ואהבה אסורה,

mיטלמן

Well-known member
פוליאמוריה, בגידה?
או כל "סיפור" אחר מוסכם ע"י שני הצדדים, לבגידה יחשב?
בעינינו, לא בעיני הזוג.

שי12346

Well-known member
קונספט הזוי
זוג שאיבד את היכולת לרגש אחד את השני מצד אחד ומצד שני לא רוצה להתגרש.
אז מאפשרים לחוות ריגושים בחוץ.
הזוי בעניי שחוזרים לאחר בילוי לאותו בית ולאותה מיטה .... לא מבין ולא יכול להכיל את הקונספט

Yakir4179

Well-known member
קונספט הזוי
זוג שאיבד את היכולת לרגש אחד את השני מצד אחד ומצד שני לא רוצה להתגרש.
אז מאפשרים לחוות ריגושים בחוץ.
הזוי בעניי שחוזרים לאחר בילוי לאותו בית ולאותה מיטה .... לא מבין ולא יכול להכיל את הקונספט
שיש גם שיקול כלכלי ורכוש וכו ,אז סביר להניח שמי שלא מאמין או מסורתי יבלע את הגלולה ויחזור הביתה ,לא כדאי לדעתי להתגרש אם אין לך מספיק כסף לחיים בחוץ

דורון-55

Well-known member
שיש גם שיקול כלכלי ורכוש וכו ,אז סביר להניח שמי שלא מאמין או מסורתי יבלע את הגלולה ויחזור הביתה ,לא כדאי לדעתי להתגרש אם אין לך מספיק כסף לחיים בחוץ
אם בגלל שיקול כלכלי נהיה מוכנים לוותר על כל דבר
המצב שלנו גרוע
איך אפשר להכנס למיטה עם בן בת הזוג שלפני שעה
היה עם מישהו אחר אין לי מושג איך זה אפשרי .

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
אתה לעולם לא יכול לדעת כי מעולם לא התחתנת.
ולשלם מחיר יקר עבורך ועבור הילדים האומללים שרואים ומרגישים שההורים שלהם שותפים לדירה,בלי אהבה,מה הם לוקחים לחיים שלהם?
ושום סכום שבעולם לא יקנה לך שקט נפשי ואושר,כסף הוא ביטחון לחיים אין ספק ותמיד אפשר למצוא עוד עבודה ולהתפרנס אבל ,כשאתה קם בבוקר ואתה ריק,זה מעבר ללבלוע את הגלולה ,הרבה מעבר לטעמי.

mיטלמן

Well-known member
יקיר,
היית נשוי?
המלצה אישית לוהטת, כדאי מאד להתגרש.
למי שמתאים ומוכנה לעשות הכל כדי לא לחיות שם
במצב שהיה.
אם אפשרי.
ההמלצה שלי שווה בדיוק כמו שלך, שום כלום.

Yakir4179

Well-known member
יקיר,
היית נשוי?
המלצה אישית לוהטת, כדאי מאד להתגרש.
למי שמתאים ומוכנה לעשות הכל כדי לא לחיות שם
במצב שהיה.
אם אפשרי.
ההמלצה שלי שווה בדיוק כמו שלך, שום כלום.
אני מתכון לאלו שמתגרשים סתם מה שנקרא,בגידה של אישה זה סיבה טובה לגבר להתגרש,השאלה יכולות הכלכליות שלו לשרוד בגונגל בחוץ, מאמין שאם לא היה לגיטימציה להתגרש לבעוט במוסכמות וכו ,אחוזים היו נמוכים,היתרון בלהיות יחידי סינגל,שיש לך את הסדר יום הקבוע,מעבר לכך השקעה היא כפולה בכל דבר

למעלה