טניס....../images/Emo4.gif
ברוכים הבאים לפורום הטניס הישראלי הטוב בישראל! הפורום הוקם בנובמבר 2001, ע"י החברים היקרים דני לוין ורפי2000, ולאחרונה חגג שנתיים להיווסדו. פורום הטניס שלנו ייחודי מאוד, ומרכז בתוכו את כל מה שחובב טניס מתחיל\מתקדם יכול לבקש: תוצאות מרחבי העולם, מידע על הענף, סקרים, משחקי טניס וירטואלים בהשתתפות חברי הפורום, גלריות תמונות מורחבות ומעודכנות, קישורים לאתרי טניס ברחבי העולם, ועוד... הפורום מייחד עצמו מפורומים דומים וניחן בחברים מהשורה הראשונה, שמעוניינים בקידום הספורט הנהדר הזה. בפורום תוכלו למצוא תוצאות משחקים מרחבי העולם, תוך התמקדות כמובן בטניסאים הישראליים המנסים מזלם ברחבי הגלובוס. לרוב, התוצאות המובאות כאן זוכות לפרסום ראשון, לעיתים אף לפני פרסומים ברחבי העולם. לאחרונה הוחלף מנהל לפורום, בשל העובדה שדני ורפי לא יכלו עוד לבקר בפורום בתדירות הרצויה. אנו מוכירים את דני ורפי על פתיחת הפורום, ומקדמים את נוכחותם כאן בברכה... הפורום מקווה להביא בקרוב טניסאים ישראליים לביקור, ולדיונים עם חברי הפורום, כך שמעניין עוד יהיה... כולכם מוזמנים! הינגיס - מנהל הפורום נו ו...... מה לי ולזה? טוב נו מודה כשהייתי יותר קטנה היינו משחקים טניס שולחן באולם ספורט מעבר לכך... אין לי שום קשר לזה! אולי זה רמז לחטט בעבר שלי?