פורום אחד,
אחד!!!!

tuty fruty

New member
../images/Emo32.gifיש פה מישהו מהבנים שרוקד?

זה ממש חשוב לי אפילו אם זה לא מקצועי חשוב לי רק אם הוא רוקד יפה..

מ ו ר ע ל

New member
../images/Emo32.gif Miss you all so much

שלום לכולם זה יותר משבוע שהמחשב שלי או יותר נכון האינטרנט שבו לא עובד וחוץ מיזה עונת המתכונות ובגרויות כבר החלה... רק רציתי לספר שאני ממש מגעגע לכולם ושהאינטרנט באופן כללי מאוד חסר לי חוץ מיזה בכלליות עבר עליי חרא של שבוע החל מהזכייה של מכבי בפיינל פור ועד לכמעט פסילת המתכונת שלי במתמטיקה ועוד כל מיני ארועים לא כייפים. אז תמשיכו לעשות חיים ואולי עוד שבוע אני אמצא איזה מקום לקפוץ לבקר שוב יום טוב שבוע טוב סוף שבוע רגוע וד"ש:)

../images/Emo32.gif סיפור עם מוסר השכל...

אזהרה: סיפור זה הוא לאמיצים בלבד! ולמשועממים בלבד! מבוסס על סיפור אמיתי מאת רועי טוב אז זה מתחיל בזה שגנבו לגל (מי שמכיר) את הארנק עם התעודת זהות ורשיון והכל (איזה באסה)... אז נסענו, אני גל ואסף (שביטלו לו בבוקר את העבודה במשתלה עם "זד" התאילנדי) למשרד הפנים כדי להוציא לו תעודת זהות חדשה, הגענו ולקחנו מספר "289" תזכרו את המספר הזה... נכנסנו התיישבנו ומה אנחנו רואים?! מה המספר אתם שואלים את עצמכם?! גוד דמט!!! "145" דאאאאאאאם!!! טוב... נחכה... ונחכה... ונחכה... ונחכה... (אם היה לי עוד כוח הייתי כותב עוד הרבה פעמים "ונחכה") הקיצר חיכינו וחיכינו בנתיים הגענו לכל מיני מסקנות בקשר לכל מיני דברים... שרנו לנו לתומנו את השיר של שוטי הנבואה (אתם יודעים: "בקומה שנייה בבני-ברק...") ותירגמנו אותו לאנגלית, אז יש שם שורה שאומרת "מה הקשר בין אדון עולם לראש הממשלה" והגענו למסקנה ש"אדון עולם" באנגלית זה ממש מצחיק! MISTER WORLD! צחקנו קצת ואז נזכרנו שיש לנו "רק" עוד בערך 150 איש לחכות, חזרנו להיות בשקט... בשחב מסויים התחלנו להשתגע, אסף היה כמו אמא פולנייה כזאת הוא עם תיק עם שנביצים וירקות ממש דאג לנו, ואז שמנו לב שיש שם שלט כזה שכתוב עליו: "המאחר מפסיד תורו!" בכתב מפחיד כזה... אז חשבנו שצריך להוסיף שם אחרי המשפט הזה "נה נה בה נה נה" ואז שוב צחקנו ואז שוב נהיינו בשקט בגלל התור... אחרי זה ממש שעמם לי והתחלתי לחשב בממוצע כמה זמן כל איש, כדי שאני יחשב כמה אנחנו צריכים להשאר שם חישבתי שכל איש הוא בערך חמש דקות, למרות שזה היה יותר, יצא איכשהו 10 שעות בשלב הזה התחלתי להתייאש ואמרתי לו שבדואר התעודת זהות תגיע יותר מהר מאשר התור הזה... בסופו של דבר בשעה טובה הגיע תורנו!!! אני ואסף ככה נישארנו לנו לשבת על הכיסאות ופיתאום מה אנחנו שומעים??? אי אפשר! מה אי אפשר??? להוציא תעודת זהות מתחת ל18 בלי הורים! אבל למה זה לא כתוב בשום מקום סתם חיכינו 3 שעות (בסוף זה היה 10 לא יודע איך)!!! היא פשוט התעלמה, זונה! לא מרוצים אך עייפים התחלנו את המסע המופלא הבייתה... קנינו לנו שאוורמה נתנייתית לפי ההלכה ותפסנו מונית שרות במונית שרות היה, אני לא יודע איך לתאר את זה, ניראה לי ש"אבאדון" היא המילה הכי מתאימה לחום שהיה בה!!! אפילו שפתחתי חלון היתה רוח, חמה!!! ואז הם באו אלי הבייתה וכיבדתי אותם באבטיח שזה עתה יצא מין המקרר אכלנו והתמלאנו במיץ אבטיח קר וצונן!!! מוסר השכל: אם ממש ממש ממש חם לכם תאכלו אבטיח קר זאת ממש פיסת גן-עדן! למי שקרה עד הסוף ,שאני לא מאמין שמישהו מספיק משועמם, מגיע כל הכבוד אז "כל הכבוד". בשם כל הצוות תודה שקראתם "רועי כחול-לבן"...

אחרי שפתחו כאן כ"כ הרבה../images/Emo32.gifים..

ולאף אחד לא רציתי לשרשר את זה.. כי היה להם נושא.. גם לזה מגיע נושא משלו.. ואני אומרת את זה עכשיו - אתם מוזמנים לשרשר לכאן כל דבר לא קשור אזזזזזז! לעניינינו!! אתם חושבים שאתם חכמים? אה?? כן?!
בואו נראה את זה.. כמה אתה חושב שאתה חכם?! תענו ותדעו כמה אתם חכמים.. ותיזהרו.. שאלות מכשילות! בהצלחה!!
אגב גזר - אתה מוזמן לצמצם את כולם לשרשור אחד אם בא לך.. או להתחשב באנשים שהמחשב שלהם קורס (רותם לדוגמא) ולהשאיר את זה ככה החלטה שלך.

מ ו ר ע ל

New member
וגם...

מזל טוב לבעז וזהר ועוד מי שצריך לקבל ממני מזל טוב ולא הייתי פה בשביל להגיד לו:)

למעלה