פורום אורח

פורום אורח

לפני כשבועיים נכתב כאן לגבי "פורום אורח" על כך שאלי רונן נעלב שכביכול התאריך שנקבע לו לא קויים (כפי שעדה כתבה). לא רציתי להכנס להסטוריה ול"דיוקים-אי דיוקים" והעדפתי להזמין את אלי בשנית. דיברנו והבהרנו את אי ההבנות ועד היום חכיתי לתשובתו באשר לאירוח שלו בפורום. לדעתי זה הזמן המתאים לפני הבחירות. לצערי היום נעניתי שאלי לא יכול להתפנות לכך לפני הבחירות. בהזדמנות זו ברצוני להזכיר שגם יו"ר הארגון, רוני סימן טוב, הוזמן פעמים רבות ואף הביע אתנכונותו ורצונו להתארח, אך כל נסיונותי לקבוע איתו תאריך מתאים לא נענו. אולי עכשיו לפני הבחירות (לאחר שיחזור מחו"ל) הוא יסכים לתארח אצלנו ולענות לשאלות החברים. "מה נאוו" התסכימי להציע לו זאת בשמי?

מה נאוו

New member
לירון

הייתי פונה לרוני ברצון, אך מי אני שאפנה לרוני? בגלל איזו שיחה אקראית איתו, אתה מציע שאני אפנה אליו. בכל אופן מחמיא לי שפנית אלי. אני בטוחה שלך יהיה יותר קל להציע לו. ויהיה לך בהצלחה.

אני כבר פניתי יותר מ-10 פעמים

חשבתי, לאור מה שכתבת על הארגון ועל ישבות המזכירות, שאת מעורה בעניינים ושחשוב לך שרוני יענה לשאולות החברים ולכן הזכרתי את שמך. אם תרצי לפעול בנידון את מוזמנת ואני חושב שיש לכך חשיבות אם רוני רוצה להבחר שנית.

ירון - האם אתה באמת סבור

שאירוחו של רוני סימן-טוב כאן בפורום תשנה או לא תשנה את בחירתו המחודשת או אי-בחירתו של רוני למזכיר הארגון לקדנציה נוספת ? לו היו חברי הפורום המכובד הזה רשאים לבחור ולהבחר יתכן שהיית צודק. אני במקומך, לא הייתי פונה לרוני 10!!! פעמים, רוצה יבוא, לא רוצה לא יבוא, ואם לא הצלחת אתה (במלוא שעור קומתך) להביא את רוני לפורום, אז איך תצליח גב' מה נאוו ? או אולי אתה סבור שיש לה משהו שאין לך ? דבל'ה.

אני בטוח שיש לה הרבה דברים שאין לי

ובכל מקרה היא כתבה "ישר מהמטבח", כך שלבטח היא יודעת דברים שאני לא יודע. ואשר לבחירתו של רוני, אני כנראה אהיה נגד, אך אין לי ספק שכל מי שרוצה להיבחר, כדאי לו להציג את עמדותיו וה"אני מאמין" שלו בפורום. יש מספיק מדריכים שקוראים מה כתוב כאן. זה בכל מקרה לא מזיק למי שיודע להתנסח כראוי.

אתה לא מתכוון ירון

שגב' מה נאוו תשתמש ב"הרבה דברים" שלה כדי "לשכנע" את רוני להתארח בפורום, נכון ? ובנוסף, רוני בודאי יודע שאתה לא תבחר בו הפעם לקדנציה נוספת, הבעת את דעתך עליו כאן בבהירות - ואולי זו הסיבה שרוני לא מעוניין להשתמש בבמה זו לשכנע את החברים לתמוך בו ? דבל'ה.

ותרגום לשרות הציבור

יענקלה כתב : "אסתרא בלגינא קיש קיש קריא" (קריא ב"א" לא ב"ה"!) ומה ההסבר : אסתרא - מטבע בעלת ערך נמוך במיוחד. לגינא - כד או כלי חלול. אם כן - מטבע המקשקש בתוך כד יוצר הרבה רעש. והכוונה : כינוי לאדם ריק ובור המנסה להפגין את מעט חוכמתו ברעש גדול. יענקל'ה - מי היא הכלי ריק, הבנו. אך לא הבנו מי הוא כאן "האויל המחריש שלחכם יחשב" ? הסבר לנו בבקשה. דבל'ה.

לא הבנתי את הקשר בין

דעתי עליו, לבין אירוח שלו בפורום כדי שיוכל לענות לשאלות החברים ולהציג את עמדתו.

היום קיבלתי רשימה מהארגון

של כל חברי הארגון בכל המרכזים בארץ, כמו כן את תאריך הבחירות, אך מדוע הם שולחים לי אם לא שילמתי כבר כמה שנים ארגון? הרי אני לא יכולה לבחור אמת?

עוז 2002

New member
גם אני לא מבין

מדוע צריך להתחנן ליוצרים ומרקידים להתארח בפורום. אני בכלל התרשמתי משיחה עם מספר מרקידים שהם די מזלזלים בפורום... ואחסוך מכם חוות דעת מפורטות. בכל אופן, מי שלא רוצה - לא צריך. ומי שמבין שזהו ערוץ תקשורת נוסף מבחינתו - מוזמן לעשות בו שימוש מושכל.

עוז וירון - מספרים על אותה ריבה

שישבה במושב לצים ושמעה אותם מספרים בדיחות גסות היא עזבה בזעם את החדר, טרקה את הדלת , וישבה בחוץ על דרגש לרשום את הבדיחה - על פיסת נייר, כדי לא לשכוח אותה . ההחברים אשר מזלזלים בפורום ובכותבים. הם קוראים הכל, וכאשר הנושא מבעיר את ישבנם, ניתרים במקומם ומשתוללים בכתיבתם. למראית עין הם "קולים" - אבל תוכם , סוער , ועוד איך.

למעלה