פורום אולטימייט?

פורום אולטימייט?

שלום, אני קורא בעיקר את עולם הultimate marvel ובגלל שעולות לי מלא שאלות וספקולציות ואין לי עם מי שלתף אותן חשבתי לפתוח פורום/קומונה ספציפית לעולם הultimate. אבל... אני לא רוצה להידחף למשהו שכבר קיים אז אמרתי שאני אשאל אתכם/ן לדעתכן/ם? וכמובן אני לא רוצה שזה יחשב כגנבה של רעיון. פשוט אני מוצא שכאן רוב הכותבים לא כל כך מתעניינים בעולם הזה ושיש כל כך הרבה מה לדבר עליו ואני לא רוצה להשטלת על הפורום הזה...

DDN

New member
אני אמנם לא קורא כ"כ את יקום

האולטימייט, אבל לדעתי חבר'ה פה כן, אז קומונה תהייה קצת מיותרת. מה גם שאת ULTIMATES קראתי, וגם הצצתי באולטימייט ספיידי. אתה מוזמן להציף פה עם שאלות/דיוני אולטימייט. ברוך הבא!

אדם חדש

New member
אני גם קורא כל סדרה\חוברת שקשורה.

גם לי יש ספקולציות! נתחיל ב- מי זה לעזאזל היצור הכומר (לא בישוף) הזה שהופיע בחוברת האחרונה של U X-MEN? הסגול עם האוזניים הענקיות? רואים אותו ק פריים אחד. מה היה הסיפור האחרון עם הUFF? היה די גרוע ולא הבנתי כלום. סתם מסובך מה ההבדל בעצם בין מגנטו לדוק אוק? אין!

MajorWinters

New member
הרומן שלי עם האולטימייט...

עד לפני כמה זמן, לא הייתי מכריז זאת בגלוי, אבל תמיד כשהיו מדברים על האולטימייט, הייתה לי מין הרגשה נסתרת שזה קצת ילדותי. עד ההרצאה של יובל שרון, ששינתה את דעתי. מאז אני קורא את כל כותרי האולטימייט וגם חוזר אחורה די הרבה.

Evil Beast

New member
בוא תעלה ספוקולציות עכשיו

אני מעריץ גדול של האולטימייט, תעלה דיונים, מה שבא לך
.

gloria23

New member
כבר הרבה זמן לא קראתי את עולם

האולטימייט, אבל גם אותי זה יהיה מעניין לראות מה הפסדתי בנתיים. נ.ב, מישהו פה קורא את x-factor ...זה מיני סדרה אני חושבת, על קבוצה של מוטנטים שהתאחדו בתור סוכנות, מישהו פה קרא כבר?

El ad

New member
יצא לי לעיין ממש ממש

ברפרוף בכמה גליונות, וזה נראה נחמד מאוד. אהבתי את השחרור המיני שמופיע שם (להבדיל מהשמרנות האמריקאית הטיפוסית) : מונט אומרת לג'יימי אחרי שהם שכבו שעכשיו היא יודעת למה קוראים לו מולטיפל-מן... ; ריקטור מתבדח שהוא שכב עם קוויקסילבר (וכמעט יוצא סוף סוף מהארון, אבל עדיין לא), וג'יימי מתבדח בחזרה על היחסים של ריקטור עם שאטרסטאר, ועוד ועוד. אילו לא הייתי מתעקש לקרוא הכל בצורה כרונולוגית, בתוספת לכך שאני רק בסוף שנת 1993 מבחינת הקריאה, אז הייתי קורא את הסדרה במלואה. איך שזה נראה כרגע - זה ייקח לי עוד כמה שנים טובות עד שאני אגיע לשם...

gloria23

New member
מזכיר לי אותי והלבלייזר...

אני דווקא לא התחלתי מההתחלה...התחלתי מהתקופה של פול ג'נקינס, שזה מגיליון 89, וקח בחשבון שהלבלייזר נמצא עכשיו אי שם בגיליון 230 ומשהו...נו טוב

למעלה