פורום אדיר.

jonsjons1

New member
פורום אדיר.

נניח והקלטתי קטע בעזרת מקלדת שליטה, לפי מטרונום, ומכיוון שאני לא רובוט (או מספיק מוכשר) זה לא יצא מדיוק בדיוק לפי הקצב. אז אני יכול לעבור אחד אחד על הצלילים ובעזרת הSNAP לגרום להם לעמוד בדיוק על הקצב, אבל אמרו לי שקיימת אופציה שמעבירה את כולם בבת אחת לנקודת קצב הכי קרובה אליהם. איך עושים זאת?? תודה תודה!!

אדיר לחלוטין

אתה נכנס לתיבה של המידי מסמן את מה שהקלטתה (אפשר ctri+A ) ואז לוחץ ctrl+q .... אם אתה רוצה להשתולל חחח אתה מסמן לוחץ לחצן ימיני בעכבר Advanced Quantize ויש שם עוד אפציות של אירגון לפי ה"טמפ" לסדר את הסוף של כולם שיהיה אחיד וכו'.... תבדוק תראה מה כל אחד עושה

הכל נכון

רק בלי קונטרול בקוונטייז רק Q לבדו :) בעיקרון לא הייתי ממליץ לך לעשות על הכל קוונטייז , זה מוציא מזה את הדבר האישי והנגן שאתה , מה שכן תתקן איפה שזה מוגזם ונשמע לא טוב

jonsjons1

New member
עוד שאלה

אני יודע איך להכניס אפקט לערוץ ספציפי- inserts ואני יודע שניתן לשייך ערוצים רבים לקבוצה אחת בעלת אפקטים כך שלכל הערוצים בקבוצה יהיה אפקטים משותפים. לשייך זה דרך ה-sends אבל איך אני מגיע לחלון בו אני מגדיר קבוצה חדשה שאליה אשייך ערוצים?? תודה שוב! פורום אדיר כבר אמרתי?

UrBaN Man

New member
יש לך 2 אפשרויות:

1. לפתוח ערוץ FX עם האפקט שאתה רוצה, ובכל הערוצים שאתה רוצה שהאפקט יחול עליהם, לשלוח לאפקט הזה בSENDS. 2. לפתוח ערוץ GROUP, עליו לשים אינסרטים, ולשנות את הOUTPUT של הערוצים שתרצה שהאפקט יחול עליהם לערוץ הגרופ הנ"ל. את שני הערוצים הנ"ל אתה פותח בעזרת לחצן ימני בחלון של הערוצים, ואז אתה בוחר באיזה סוג ערוץ שתרצה. (אותו חלון שבו אתה פותח ערוץ MIDI או AUDIO חדש). בהצלחה!

למעלה