פורום "אגדות רוק"

פורום "אגדות רוק"

אני גולשת קבועה בפורום אגדות רוק, וב-3 ימים האחרונים, כשאני נכנסת לפורום, הדף לא מעודכן אצלי (לא מופיעים השרשורים החדשים). למה זה קורה??

sunset*

New member
../images/Emo26.gif

ברוכה הבאה~!
את נכנסת לעמוד הקהילה הראשי ולא לפורום... על מנת להכנס לפורום ולראות את כלל ההודעות, עליך ללחוץ על "כניסה לפורום" מצד ימין למעמלה בעמוד הקהילה.
בעמוד הקהילה הראשי של הפורום מופיעים השרשורים בהם השתתפת בשבוע האחרון. על ידי כך גם אם לא נכנסת למשך זמן ארוך יחסית לפורום (עד 7 ימים), עדין תוכלי לראות את התגובות שאנשים כתבו לך.
החוקים:
עד עשרה שרשורים בעמודים השוטפים (לא בארכיון) בהם השתתפת בשבוע האחרון.
אם יש יותר שרשורים מ 10, יופיעו העשרה האחרונים.
אם יש פחות מ 10, יופיעו רק השרשורים בהם השתתפת.
אם יש יותר מ 10 אבל לאחד מ 10 האחרונים עבר יותר משבוע, השרשור לא יופיע.
אם את לא פעילה בפורום ולא השתתפת באף שרשור בשבוע האחרון, יופיעו ההודעות האחרונות מהפורום כמו שהיה עד לא מזמן.

דRדכוסי

New member
אמ...../images/Emo26.gif

יש לי הרגשה שהבנתי מה קורה פה... את נכנסת לדף הקהילה (הדף הראשי של הפורום) ורואה שרשורים מסויימים את נכנסת לעמוד הפורוםעצמו ורואה שרשורים אחרים אם זה לא הדבר אז תתעלמי מההמשך ותגידי שזה לא הדבר אם זה כן מה שקורה תמשיכי לקרוא: אז ככה: בדף הקהילה (הדף הראשי) מוצגים השרשורים שבהם השתתפת בשבוע האחרון ולא השרשורים הנוכחיים שיש בפורום בדף הפורום עצמו, מוצגים השרשורים ההכי פעילים, אלו שבראש העמוד תפוז שינו, שבדף הקהילה יש את השרשורים שבהם המשתמש השתתף בשבוע האחרון ולא כל השרשורים האחרונים סאנסט, רפרשי את הפורום וראיתי שענית לפניי אבל אחרי שכתבתי את זה אני לא אמחק את זה

ariko9

New member
עזרה דחוף......

יש לי בעיה כל פעם שאני שם את העמוד הראשי של הפורום זה מראה לי רק את ההודעות האחרונות שלי בפורום ולא של כולם..... תגידו לי אם אפשר לתקן את זה..כי זה מעצבן

דRדכוסי

New member
../images/Emo26.gif

אם היית קצת מסתכל היית מגלה ששרשור לפני זה שאלו בדיוק אותו דבר פה

ariko9

New member
כן אבל

לא הבנתי איך אפשר שזה יחזור לקדמותו

דRדכוסי

New member
אי אפשר

מהיום: בדף הקהילה יש את השרשורים שבהם השתתפת בשבוע האחרון ובפורום עצמו יש את כל השרשורים אין דרך לשנות את זה

sunset*

New member
תוספת....

כשאתה נכנס לפורום, אתה יכול לעבור למצב של הסתרת תגובות, ואז תצוגת ההודעות תהיה דומה לתצוגה שהופיעה בעבר בדף הקהילה. מצ"ב תמונת מסך.

אמרלין

New member
ל ariko9

אתה אולי מתכוון לכך שאתה לא מוצא את האתר כולו ? תרד עד למטה בדף שקיבלת (הפטנט הזה למעשה מאפשר לך לקבל את התשובות שלך , גם אם ההודעה המקורית ירדה ונעלמה מן הדפים הפעילים ) למטה יש כפתור קטן ( ובאמת לא בולט ) שמאפשר לך להגיע ל"המשך הפורום " מכאן אתה נכנס למהלך הטבעי של הפורום שרצית. מקוה שעזרתי.

למעלה