אתר שאת יכולה לבנות את האתר שלך חינם. מערכת מאוד פשוטה. כמו WORD בעצם ואת יכולה לבנות אתר בסיסי ונחמד בלי כסף. את יכולה לראות שם אתרים שנבנו דרך האתר ולקבל רעיונות. בכלל כדאי לך לעשות WINDOWS SHOPPING ולהסתכל על אתרים בסגנון של מה שאת רוצה... http://www.2all.co.il/ |סלינק|
אני מקווה ששלום כל אחת ואחת מכן טוב (לפחות רוב הזמן). כמה מילים בקשר ל "מפגש בצבע" : לפי ההרשמה כרגע, לא תהיה לי אפשרות להוציעו לפועל ב 22.2. ראיתי וחוויתי את "המפגש בצבע" כמה פעמים עם קהלים שונים. החוויה והצלילות העולות במפגש זה, הוא משהו שאני מאחלת לכל אחת לעבור. אם יש מישהי הרוצה להשתתף ולא יכולה ביום הספציפי הזה, אני מזמינה אותה לכתוב לי מסר או לצלצל אליי. וננסה לקבוע תאריך חדש- לנוחיות כולן. בריאות ושמחה, ליאור.
שלום בנות יש לי שאלה. הטיפול שמח' פיריון בשיבא נתן לי זה פורגון של 50 יח' במשך 5 ימים היום אני ביום ה-12 עדין לוקחת זריקות כי הזקיקים עדין קטנים והגדילו לי את המינון ל-75 יח' מאחר ואני אחרי ניתוח לפרסקופיה אני מפחדת שזה יחזור לי. היום עשיתי בדיקת זקיקים ויש לי 6 זקיקים זה לא יותר מדי? עם מישהי יכולה לעשות לי אני אשמח שבוע טוב