"פורגי ובס"

18mishel

New member
"פורגי ובס"

שלום לכולם! אני מחפשת כבר המון זמן מחזמר שהאמת היא שאני בכלל לא מכירה בתור מתנה לאבא שלי, שכל הזמן מזכיר אותו.אבא שלי זה האדם שהכי קשה לקנות לו מתנות בעולם וכבר שנים שאנחנו קונים לו ליומולדת סתם פיצ'פקס שהוא לא צריך כי אין מה לקנות... אז המחזמר הוא "פורגי ובס" ואני מקווה שמישהו פה מכיר אותו או יודע איפה אפשר להשיג אותו, הכי טוב ב-D.V.D . אני ממש מודה לכם ואתם תקוותי האחרונה... בבלוק בסטר פשוט צחקו עלי...
תודה!!! מישלי.

Hippie Jeannie

New member
אממממ...

ידע הכללי - "פורגי ובס" זה מחזמר שנכתב על ידי גרשווין, שהוא מלחין מחזות זמר וג'אז מצוין (ובמקרה הוא יהודי). שם גם נמצא השיר הידוע "Summertime". בכל אופן - אני לא חושבת שיש את זה בארץ, בייחוד לא בדיוידי. תחפשי ב"אוזן השלישית" בתל-אביב ובאמזון באינטרנט.

VAMPhantom

New member
שלום לך, מישל! בנוגע לחיפושייך...

ראשית, לצערי לעדכן אותך כי את המחזמר הנ"ל אין עדיין בהוצאת DVD. אבל: אם בכל זאת מעונינת, דרך האתר המעולה של אמזון, יש להשיג את קלטת-הוידאו של גרסת BBC למחזמר הנ"ל

tommy walker

New member
אולי.....

את מחפשת רק גירסא מצולמת של זה? או שגם דיסק יכול להיות טוב? כאילו.... יכול להיות שזה אפילו לא יצא בגרסא מצולמת... השאלה אם זה הדבר היחיד שאת מחפשת , כי אם הוא אוהב את פורגי ובס ואין לו הקלטה של זה גם אז דיסק יכולה להיות מתנה מאוד טובה. ואת זה קצת יותר קל להשיג.

18mishel

New member
תודה!!!

תודה חברימ'שלי, עזרתם מאד!!! אחי הגדול מצא איזה עותק מעוך של זה באתרים ששלחתם אותי אליהם. סורי על הבורות אבל מירב הידע שלי במחשבים מסתכם בשולה מוקשים וגם זה לא תמיד, אז נאלצתי לבקש גם מאבא שלי (!?!) עזרה, אבל הוא היה בהיי כשהוא שמע כמה מקומות חרשתי אז היה סבבה. תודה לכולכם, אתם אחלה!!!
מישלי.

פורגי ובס...?

אני ראיתי פעם אחת גירסה שעשו לזה בטלויזיה לפני כמה שנים כשהייתי קטנה. אהבתי מאוד, והפסקול של זה מדהים בעיקר summertime שכמובן לואי ארמסטרונג ואלה פיצג'רלד עשו לו גירסה משלהם ובכלל גירסה לכל הפסקול של המחזמר שאני בהחלט רוצה לקנות אותו מתישהו.

למעלה