פורבר עדן - פרק 1

996

New member
למה בתוכניות אמריקיות,למנחה יש מבטא

בריטי? מה אין שחקנים בעלי מבטא אמריקני?שצריך להביא מנחים אנגלים. ובקשר לסידרה עדן לנצח,לא יכלו להביא רעיון חדש במקום להעתיק מפרדייז הוטל. שהשונה הוא המיקום,התוכן והאנשים. אפילו הם נישארו אם מנחה דומה רק בלונדינית. אבל למרות הכול אני המשיך לצפות,ברגע שאתה מתחיל אם תוכנית אחת אתה לא יכול להפסיק. מזל שYES הוסיפו את הערוץ רילאטי TV.

GinGerit

New member
מה כולם מתבכיינים?

זאת סדרה ענקית! אני כבר רואה איך מארי מנצחת. היא בדיוק כמו שרלה רק נראית הרבה יותר טיפשה- מעניין מתי היא תיחשף... אבל זה כבר ברור מה יקרה והיה ברור בכל הפרק שהיא לא עפה. לדעתי היא תבחר את הבחור עם השיניים הבולטות והיא יצטרך לבחור בחורה שתעוף ביחד איתו (כי יש יותר בנות ואם יעוף רק בחור ויבוא בחור חדש אז שוב יהיה יותר בנות. ונראה לי שהבחור יבחר את קאסי למרות שהיא אחלה. אבל המנחה- בעעעעעע שיחזירו את אמנדה!!!

ThE Fire GiRl

New member
מה אתם מקטרים??

אני מסכימה במאה אחוז שפרדייז היא סדרה ענקית. ואחת הטובות אם לא הטובה מכולן. אבל זה בגלל שראיתי את כל הפרקים! מ"עדן לנצח" ראינו רק פרק אחד! אל תשפטו. אי אפשר להשוות בין פרק אחד שראינו לבין עונה שלמה.. חוץ מזה, בתוכניות ריאליטי הפרקים הראשונים תמיד הכי חלשים.. אז תנו לזה עוד הזדמנות.. לא תאהב לא צריך.. אף אחד לא גונב לכם ת'שלט.

lady4u

New member
הייי כולם !!! ../images/Emo24.gif

ל עדן לנצח

למעלה