פוקימונים ומצות

פוקימונים ומצות

לרוח החג מי מאיתנו אוהב מצות( בנינו אף אחד וכל כך הייתי מת לאיזו פיצה אמיתית עכשיו בלי מצות) וכולנו היינו מוכנים לחסל את קמח המצה מהעולם ללכת למצרים ולהביא לבני ישראל מלחם הארץ העיקר שלא יהיו מצות אז איזה פוקימון הייתם מעלימים כמו במימי המשטר הקומוניסטי אני: את האמת הייתי רוצה שיום אחד אש יקום בבוקר ואין יותר פיקצו פשוט די נעלמו מהעולם להעלים את פיקצו:)

digiash

New member
*חיוך זדוני*

מיסטר מימ אלקטרובז ג'ינקס מגמר פוקימוני תינוק את רוב הפוקימונים מרובי וספיר ויש עוד הרבה שאני לא זוכר כרגע נ.ב אני דווקא מאוד אוהב מצות.. חוץ מבפסח

K00lVulpX

New member
פוקימונים ומצות

היי, אני רציתי להעלים את הפיקאצ'ו של אש! נו טוב... הפוקימון שאני הייתי רוצה להעלים הוא ניינטיילס! הסיבה היא כדי שוולפיקס יוכל להתפתח למשהו חזק יותר אבל שעדיין ישאר חמוד...

digiash

New member
אבל ניינטלס הרבה יותר חמוד מוולפיקס

הוא מזכיר לי כלב קולי

K00lVulpX

New member
אלב לניינטיילס יש עיניים מרושעות

לא כמו וולפיקס עם העיניים העגולות הגדולות השחורות והחמודות האלה...

digiash

New member
עיניים מרושעות?! מה פתאום!

יש לו עיניים הרבה יותר מתוקות משל וולפיקס בטח פשוט ראית תמונה גרוע שלו (שהוא כועס/נשלט עלידי מישהו)

walking

New member
זה אכזרי

הייתי מעיף את: צ'יקוריטה פיקצ'ו טוגפי (>_<) פיצ'ו ואת שני העכרבים מרובי וספיר שדומים לפיקצ'ו TOO CUTE

moon flower

New member
אוהאהאהאה

טוגופי ווידל רטטה פיג'י מג'יקרפ טנטקול וטנטקרול

Houndour

New member
לא להעיף את ווידל!!

ווידל הוא גבררררר! אתם אולי לא יודעים אבל הוא אחד הפוקימונים החכמים והחזקים ביותר שיש! רק הבעיה איתו שהוא שומר את כל הכח שלו בלב והוא מתחזה לחלש... ה-IV שלו נמוכים רק מפני שככה *הוא* החליט. מי שמתעסק עם ווידל מתעסק איתי! את מי כן להעיף? את רייקו, קיוגר, טדיורסה וסנאבל. סתם מיותרים

gloom

New member
ווידל בסדר

אבל גלום הוא הכי חמוד, מתוק, ומין סוג של דאמי אבל בשמחה הייתי מעיף את מגנמייט פיקאצו טוגופי וגיאודוד (ופיקורו וימצאה)

moon flower

New member
רציתי להעיף את ווידל כי הוא נורא

נפוץ בגיימבוי, אבל אם אתם אומרים ככה אז אני ישמח להחליף אותו בזובאט (ורק בגלל הסופרסוניק)

למעלה