פוקט פיסי - אכזבה

antgold

New member
פוקט פיסי - אכזבה

דוח מצב לאחר יותר משנה של שימוש : לאחר חצי שנה של סקר שוק ובדיקות מעמיקות נפל הפור וקניתי ASUS 636 לא נתקלתי בקשים לחבר את ה WFII , אבל הביצועים היו ממש מאכזבים - אפילו בטווח של מטרים מהראוטר האלחוטי הקליטה לא מקסימאלית ...שלא נדבר על התרחקות קצת יותר משמעותית - ברור שיכולת הקליטה נופלת משמותית מזו של לפטופ כך שמי שמתלבט - יש לו כבר נקודת התחלה לשים קץ להתלבטות . בנוסף הגלישה מאוד איטית ומסורבלת - הקשת אתר מלווה בהודעה של locating ...לפחות של 3 דקות עד שמידע מתחיל לזרום מהאתר כל נסיון להקיש לינק אחר מלווה באותו זמן המתנה . שלמתי 400 שח תוספת על אופצית ה- WIFII ונראה לי שזה כסף שזרקתי לפח . שמח הגעתי לעבודה וניסיתי לסכרן מידע ...ואחרי שנה ויותר אני עדיין מנסה - attachment ל e-mail - אי אפשר לשמור על כרטיס הזיכרון דבר שהופך את רוב האימילים שכן הצלחתי לסכרן ללא רלוואנטים ,כל ניסוין סיכרון שני מעבר לסיכרון הראשון נתקל בהודעת שגיאה וכאן זה קטע טוב - במקום לקבל הודעת שגיאה מסודרת שתצביע על הסיבות לתקלה אני מרבל מספר הקסדצימאלי! לא יאמן ! כל מה שעשיתי כולל עדכון של תוכנת הסינכרון לא פתר את הבעיה ! ולא נדבר על בעיות קשות של שימושיות - כמו הגעה למסך סגירת תוכנות שרצות ... ולמרות כל אלו למרות שיש לי מכשיר ששילמתי 3000 שח - אני לא "זכאי" לקבל שדרוג של מערכת ההפעלה שזה לא ממש שדרוג אלא הוספת ופתרון של בעיות אלמנטריות . בקיצור - המכשיר יושב לו במגירה ומשמש אותי רק לצורכי נווט שם אני חיב לציין המכשיר עובד לא רע

zerez

New member
פוקט הוא לא לפטופ

ואם ציפית ממנו לביצועים של לפטופ האכזבה מובנת. די להסתכל במפרטי החומרה, מהירות מעבד, כמות ומהירות הזיכרון וגודל זכרון המטמון. גם לי יש ASUS 636, אני גולש איתו לאתרי חדשות, דיווחי תנועה ומזג אוויר, קורא מיילים ומשתמש בסקייפ והוא עובד בצורה סבירה בהחלט, שוב, הוא לא לפטופ. אני לא מחכה 3 דקות עד שהאתר יעלה ומצליח להתחבר גם שאני לא קרוב לראוטר, אולי המכשיר לך תקול? לגבי עידכון ל WM6, משום מה ASUS החליטה לא לתמוך בדגם הזה, ה 636N כן נמצא ברשימת המאושרים שמקבלים עידכון אבל מקומו של ה 636 נפקד מהרשימה, ראיתי לא מעט התמרמרות בפורומים בחו"ל כולל הפורום הרישמי של ASUS אבל אין שם תשובה של נציג ASUS. אולי כדאי לפנות ל ASUS ולבקש הסברים, אם יהיו מספיק פניות כאלה יש סיכוי שהם ישנו את דעתם, סה"כ אין הבדל משמעותי בין ה 636N לבין ה 636 ואני לא חושב שנדרש מאמץ גדול מידי כדי לתמוך בשניהם.

שח_מט

New member
אשמח לקבל לינקים לאתרי דיווחי תנועה, חדשות ומ

ומזג אוויר שעולים מהר

zerez

New member
האתרים הרגילים

YNET עולה יפה מוקד התנועה של קול ישראל ל GMAIL יש ממשק מיוחד לPPC

zerez

New member
רגיל לחלוטין

ynet.co.il התצוגה רחבה ולא נוחה אבל קריאה. יש פורמט רזה?

2cookie

New member
יש, ואם אתה גולש עם משולב תופנה לזה מדי פעם

נסה להיכנס ל-wap.orange.co.il, משם ל"חדשות" ואז ל-"חדשות YNET"

למעלה