**מאיר .. לא אמיר
ע עוף מפה New member 20/5/07 #22 קורה. כאילו סתם קורה כזה, מה קורה שמנים? אני עופר, ד"א. מיכל אני אוהב אותך)))))) סתם בא לי ומשעמם
ד דורד New member 20/5/07 #24 תאכלס, עופר, חמוד... התגעגנו!! אפילו אני התגעגעתי אליך, מתוק (נראה לי שעופר ייבהל, לעומת עידו)
F FlootzicK New member 22/5/07 #26 עזוב אותו.. הוא לא בקטע.. ../images/Emo8.gif ויפה שאת יודע שקוראים לי עידו.. לפי מה שהבנתי כולם מכירים אותי פה כבוטן.. חחח
עזוב אותו.. הוא לא בקטע.. ../images/Emo8.gif ויפה שאת יודע שקוראים לי עידו.. לפי מה שהבנתי כולם מכירים אותי פה כבוטן.. חחח
ד דורד New member 23/5/07 #27 ראיתי ב"עולם האישי" שלך שקוראים לך עידו ועדיין לא הייתי בטוח, אז שאלתי את ספיר ליתר בטחון, והיא גם אמרה לי עידו... אז... בעצם לא אז.. זהו!
ראיתי ב"עולם האישי" שלך שקוראים לך עידו ועדיין לא הייתי בטוח, אז שאלתי את ספיר ליתר בטחון, והיא גם אמרה לי עידו... אז... בעצם לא אז.. זהו!