פופ מיוזיק

YTV Pop Music

New member
פופ מיוזיק

במסגרת התוכניות הקרובות של "וואי טי וי פופ מיוזיק" בערוץ YTV בלוויין אנחנו עומדים לשדר את הקליפ של הקורס: Radio אנחנו מעוניינים לשתף את חברי הפורום בתכנית. אם יש לכם משהו מעניין להגיד על השיר או על הלהקה, אנא שרשרו לכאן. ההודעות המעניינות ביותר יפורסמו כ"פופ אפ" במהלך הקליפ בצירוף קרדיט לכותב ו/או לפורום הזה! תודה רבה!

אהמ..

*השיר radio נכתב על ידי שרון קור. *הקורס מכרו יותר מ25 מליון אלבומים ברחבי העולם. *כל ארבעת האחים יודעים לנגן בפסנתר. *אנדריאה אמרה שהיא מוכנה לבוא להופיע בישראל והיא מוכנה לבוא עכשיו אם יגידו לה.

p i n g o

New member
ברור לכם

שמישהו חייב להקליט את זה ולשים בפורום.... נכון??

../images/Emo10.gifטוב אף אחד לא רושם

אז אני יתן עוד כמה שורות, שלא יהיה פאדיחות: *ב1995 הקורס שרו בברלי הילס 90210 שלוש שירים בפרק 16 עונה6. *אנדריאה ושרון התעלפו באמצע הצילומים של הקליפ בריטלאס בגלל החום המדברי. *שרון ואנדריאה שניהם נבחרו לנשים הסקסיות של אירלנד.

shelly egan

New member
שתיהן, שתיהן, ה' ישמור!!

איך אפשר לכתוב שמות של שתי נשים, ואחר כך להוסיף שניהם?! ד"א, סחתיין על הידע...

אפילו לא קראתי מה

אני רושם פשוט העתקתי את זה, בעצם עשיתי העתק, הדבק. ואני לא דפוק כמו שאת בטח חושבת
.

p i n g o

New member
אמממ.... הם דיברו על הקליפ של RADIO

ודרך אגב, זה הקטע מהאנפלאגד נכון?

shelly egan

New member
דפוק?!

ללללאאאאאאאאאא ממש לא!!! בשביל מה אני פה, אם לא לתקן טעויות?! אם אתה חושב שאני חושבת שאתה דפוק (-סיבכתי ת'עניינים), אז כל החברות שלי כבר אמורות להיות דפוקות!!! אתה יודע כמה אני מתקנת אותן?! אין לך מושג! מרוב שנמאס להן ממני, הן מתחילות לתקן שגיאות של בנות אחרות.

AndreaCorr ©

New member
טוב...אז קצת פרטים על השיר. ../images/Emo168.gif

השיר נכתב על ידי האחות הבכורה במשפחה, שרון קור. הוא נכתב במקור לאלבומם השני, Talk On Corners, ולבסוף יצא בגירסא אקוסטית באלבום ה-Unplugged. השיר יצא לאחר מכן באלבומם In Blue בגירסא שונה. שרון קור כתבה את השיר בשבוע שבו כתבה את שירם So Young. היא כתבה עוד שיר באותו שבוע, אבל הוא לא ממש יצא טוב. השיר יצא בגירסתו האקוסטית גם באלבום האוסף וגם בגירסא חיה באלבום שיצא בארה"ב בלבד, Live In Dublin.

אני רואה

שהדברים האלה מענינים אותכם, אז למי שלא ידע יש אתר שיש בו פינה שנקרא did you know that, ומשם אני לקחתי את כל הדברים האלה. כמו כן למי שלא יודע טוב אנגלית אז יש פינה באתר שלי שנקראת האם ידעתם ש..., שגם שם יש את אותו הדבר רק מצומצם יותר אבל בעברית.

forgiven dreams

New member
היי! לא ראיתי את הטופיק הזה! ../images/Emo12.gif

הם רוצים פרטים על Radio או גם בכלליות על הלהקה?

למעלה