פופ מיוזיק...שוב

YTV Pop Music

New member
פופ מיוזיק...שוב

במסגרת התוכניות הקרובות של "וואי טי וי פופ מיוזיק" בערוץ YTV בלוויין אנחנו עומדים לשדר את הקליפ של אלאניס: King Of Pain -Unplugged אנחנו מעוניינים לשתף את חברי הפורום בתכנית. אם יש לכם משהו מעניין להגיד על השיר או על אלאניס, אנא שרשרו לכאן. ההודעות המעניינות ביותר יפורסמו כ"פופ אפ" במהלך הקליפ בצירוף קרדיט לכותב ו/או לפורום הזה! תודה רבה!

Rוית

New member
אממ מה יש להגיד על השיר..

זהו חידוש לשיר של סטינג שאלאניס עושה בצורה נהדרת.. הקליפ לקוח מתוך הופעת האנפלגד של אמטיוי והוא גם נכנס לדיסק MTV UNPLUGGED של אלאניס..

BaBa LiVe

New member
זה לא היה צריך להיות 21 טינג'ס?

כבר חשבתי!! ציפיתי! אולי אלאניס התעוררה!!! האמת - אם היא תיקח את פלינץ מהדי וי די ותוציא אותו אני מת! איזה יופי הוא!!!

דווקא את flinch?

אני ממש לא אהבתי אותו מהדי וי די בכלל~~ הוא ממש יצא משעמם יש שירים שיצאו הרבה טוב ממנו

BaBa LiVe

New member
בסוף הוא כזה ממש יפה עם הקהל והכל..

ממש יפה..אולי ההתחלה משעממת אבל הסוף עם קצת ווליום - ממש פצצה! זוכר שפעם בכלל לא אהבתי אותו?! עכשיו אני מת עליו!! בזכות הדי וי די..

RollerBoy

New member
משהו על אלאניס?

אלאניס היא אחת הזמרות היותר-מוכשרות היום.... היא כותבת את השירים שלה לבד, ובהרבה מהם יש כלי נגינה שבחיים לא תשמעו במקום אחר, כמו מפוחיות וחלילים.

AdiBaba

New member
FLINCH יכול להיות מצויין בתור...

כדור שינה. הוא השיר הכי פחות אהוב עלי ב-urs. בהתחלה דוקא אהבתי אותו, אבל הגעתי למסקנה שהוא קצת משעמם. בריד'ג קטן היה יכול לחולל בו נפלאות.

לדעתי דווקא

That Particular Time הוא כדור השינה בurs. אני ממש אוהב את פילנץ אבל מה לעשות (נראה לי שכבר אמרתי את זה) הוא פשוט לא שיר להופעות, הוא מתאים יותר להופעות אקוסטיות...

דן, אני לא מסכים כל כך...../images/Emo153.gif

אני חושב שגם פלינץ', וגם ד'ט פרטיקולר טיים, שניהם שירים נהדרים! אני מודה שבהתחלה לא כל כך התחברתי לפלינץ', ועכשיו אני שומע אותו יותר, ואני יותר מחובר אליו, אבל איש איש וטעמו... בכל מקרה, לדעתי שניהם שירים מהממים, ואני מודה שאני עדיין דיי מעדיף את ד'ט פרטיקולר טיים, על פני פלינץ', אבל זאת לא הנקודה... בסופו של דבר שניהם שירים נהדרים! וגם לפעמים באמת עוזרים להירדם...

למעלה