פופינה

Gargeran

New member
תודה על דיווח מקיף

אני חולם על הפיצה בלילות ועדיין לא אכלתי אותה... הייתי אמור להיות בפופינה בתחילת השבוע אבל חליתי וזה התבטל...
מחכה גם לפתיחה של טאיזו של יובל בנ נריה, למרות שמודעת דרושים שלהם בפייסבוק לאנשי מטבח, גם בלי ניסיון, קצת גורמת לי לתהות למה אפשר לצפות מהם..

אושר מ

New member
למה זה גורם לך לתהות?

האם צריך ניסיון בשביל לחתוך עגבניות או לקלף תפוחי אדמה?
והאם מאיר אדוני, יובל בן נריה, ויקטור גלוגר ודומיהם לא התחילו ממשהו?

bruno01

New member
אני מסכים עם אושר.

בכל מטבח צריך גם אנשים שיחתכו ירקות ויעשו הכנות, גם במסעדות המפוארות ביותר.
ברור שמי שיעשה את התפקידים האלו הם אנשים חסרי נסיון, או בעלי נסיון מועט, ושם הם יתחילו.
אני בטוח שמודעת הדרושים הזאת היא לא עבור אנשים שישמשו כסו שפים של בן נריה

לגבי הפיצה, היא מאוד טעימה ומגניבה, אבל נראה לי צשריך קצת להנמיך ציפיות. היא לא תגלית קולינרית מפתיעה, פשוט פיצה מיוחדת וטעימה.

bob68

New member
מבחינתך מה ההבדל בין תגלית קולינרית

לבין מיוחד, מגניב וטעים ?

לא נתקלתי בפיצה כזו בארץ ואני מבחין בחותם ייחודי של המקום (ד"א לא רק במנה הזו).
לדעתי הביצוע שלה מצוין, הטעמים טובים מאד, חומרי גלם משובחים, שילוב ייחודי ומראה מיוחד.

היינו שוב אתמול. נלקחו, בין היתר, שתי פיצות. הסועדים נהנו ממנה מאד מאד.
המגרעת היחידה שצוינה לגביה שאפילו כפיצה אישית, היא די קטנה.

bruno01

New member
קשה להגדיר את זה במילים.

כדי שזו תהיה תגלית, או מנה באמת מיוחדת, אני מחפש עוד משהו מעבר לטעים. כמו שכתבתי למעלה, את השפיץ, או את הטוויסט המיוחד.
משהו שיגרום לי לחזור לרצות להזמין שוב פיצה קטנה במיוחד במחיר של כמעט 80 ש"ח.
המראה שלה באמת ייחודי ומגניב, אבל קשה לי להגיד שהצבע השחור תרם לה משהו מבחינת טעם.

אם היא היתה עולה 50 או 60 ש"ח, כנראה שהיחס שלי אליה היה שונה.
ב-80 ש"ח לכזו פיצה, אני מצפה למשהו באמת מיוחד, והרגשתי שהיא לא מגיעה לנקודה הזאת.
לא כמו הרביולי למשל, שמצליחים ליצור משהו באמת מיוחד, עם טעמים חדשים ומפתיעים.

גם אני נהנתי ממנה מאוד מאוד כמו הסועדים שהיו איתך. אני פשוט חושב שהיא סיפקה את כל מה שכתוב על הנייר (או בתפריט), ולא מעבר לזה.
אין בזה שום רע, דרך אגב.

marina1911

New member
הינו בפופינה ביום שישי

החוויה שלנו היתה דומה, מקום מאוד מהוקצע, שמים דגש על הפרטים הקטנים מבחינת העיצוב והשרות. האוכל היה לנו טעים, הזמנו גם את הפיצה והרביולי ושתיהן היו מאוד טעימות, במיוחד הרביולי, אחת המנות הטעימות שאכלתי בזמן האחרון, הבעיה של שתי המנות היתה היחס בין המחיר לגודל, המחיר רמז על מנת ביניים או עיקרית והגודל היה משהו בין מנת פתיחה למנה ראשונה, רוב המנות שטעמנו לא מכילות יותר מ-6 ביסים וזה לטעמי קצת מוגזם כשמצפיה למנה עיקרית ולא למנת פתיחה.
בנוסף הזמנו את הפחזניות כבד אווז שהיו מצוינות אבל שוב הכילו בידיוק 4 ביסים וספרינג רול שדי איכזב.
לקינוח גם לקחנו את עוגת המסקרפונה המאודה והאמת לא התלהבתי בכלל, לטעמי היה די בנאלי למרות המורכבות של המרקמים. וגלידת כמהין שאני ממש לא הרגשתי את הכמהין אלא גלידת שמנת רגילה.
לסיכום מאוד מאוד מפונפן עם קריצה ואיחוד אך המנות קטנות מידי וזה מה שימנע ממני לחזור לשם בעתיד. דווקא חבל כי היה טעים...

למעלה