פוף,

sapir aloud555

New member
פוף,

13 ימים לאלבום ויום מכירות ראשון של ISBY..מחר או מחרתיים יהיה את המידוויקס :|||||||||| אוף ;[ *מחזיקה אצבעות* ואם כבר הודעה, יש שמועות שהסינגל הבא הוא wake me up..או here we go.. שניהם מעולים, אני מקווה שהשמועות נכונות

ליאוריש

New member
אני מקווה לקבלמידע היום על המידוויק

אם יהיה לי את זה בקרוב אשלח לך ספיר או אכתוב את זה כאן. רק מקווה שיהיה טוב לסינגל שלהן כי מצד אחד זה ל-children in need וגם לגירלד אלאוד מגיעה הצלחה כלשהי... ספיר מה תעשי? עם האלבום אני לא רואה שמתכוונים להביא אותו לארץ בקרוב?

Eden McFadden

New member
למה לא מביאים את האלבום לארץ?

איזה זבלים!!!! יש בארץ המון מעריצים של הבנות...

sapir aloud555

New member
לא בטוח,

אבל לפי מה ששאלתי בקופסא באירוח של כמה אנשים שמיבאים אלבומים לארץ, הם לא ענו לי..אני חושבת שאו שהם לא רצו להעליב אותי ולהגיד לא, או פשוט הם עדיין לא החליטו אם לייבא אותו לפה או לא..למרות שאני יודעת שהמכירות של האלבום פה לא היו רעות בכלל. אפילו אם הן לא היו כ"כ מוכרות באירופה. אבל אני מנחשת שפשוט הם לא רצו להגיד לא..:S וזה מעצבן, כי גם לא זו תשובה..ואם היו עונים לי אולי לא הייתי חושבת לחפש..ואני אחפש, אפילו אם באמת זה לא יהיה פה, מקסימום אני אזמין.

sapir aloud555

New member
אני אזמין,

שהיה את האירוח של אלו מקופסת הלהיטים שאלתי אם זה יהיה בארץ..ולא ענו לי..לפחות היו אומרים לא, זו גם תשובה, כדי שאני לא אתחיל לחפש בכל מקום! אוף, מאוד התאכזבתי. ישבתי מ3 וחצי על המחשב וחכיתי שהם יתחילו לענות על השאלות..ב4 ודקה התחילו לענות וכל רגע עשיתי רפרש, בתקווה שיענו לי מתי שהוא..ולא :S לא נורא..אני אזמין, אתה גם תזמין אותו?

sapir aloud555

New member
רגע!

היום יהיה מדוויקס? אוי..אני מקווה שהציפיות שלי בשבילהן לא יתנפצו כי אני מקווה למקומות 1-2..גם בגלל הצדקה, שזה משהו שלא עושים כל יום..וגם בגלל ההצלחה, אולי סופסוף הן יהיו יותר מוכרות באירופה עם הסינגל הזה. מוזר שSound לא הצליח באירופה כמו שחשבתי, הוא נכנס להרבה מצעדים מהעולם, אבל לארופאי הוא לא הגיע..

ליאוריש

New member
אמממ לאירופה אני לא יודע אם הסינגל

יצליח מכיוון שהוא children in need לרוב הוא מצליח רק בבריטניה ועוד עם קאבר יעדיפו אולי לא להוציא אותו לכל אירופה אבל אי אפשר לדעת... אני זוכר שלפני חצי שנה ראיתי איפשהו ש-jump הצליח קצת ברוסיה אז אי אפשר לדעת ומה עוד שאלת אותי פה? כי התבלבלתי...עם כל ההודעות חחח כן היום יהיה מידוויקס ברגע שתהיה לי פיסת מידע אשלח לך או אכתוב פה אוקיי.....

sapir aloud555

New member
כן..

אבל יש סיכוי להצלחה ,עדיין..יש סיכוי.. חח ושאלתי אם תזמין את האלבום אבל כבר ענית לי על זה בשרשור השני..ותודה על זה שכתבת את המידוויקס

למעלה