פוף??

גואיגול

New member
פוף??

הקטנה ישנה את שנות היום שלה עליי, במשך זמן ארוך ללא כל בעיה,
אם אניח במיטה רובן לא שורדות מעל 30 דקות....
נראה לי שלא נוח לה שם כ״כ, ביום משכיבה על הצדדים או הגב פחות על בטן ( מטעמי הנחה בלי שתתעורר)
מה אפשר לשים שיהיה לה יותר נעים? שמיכה? חשבתי לקנות אולי פוף?

הפיצית שלי ישנה בפוף שלושה חודשים

יום ולילה, וגם במנשא כמובן.

אני ממש הרגשתי שלא נוח לה על המשטח הישר.
ממש ראיתי שהגוף איכשהו לא מסתדר עם הפריסה הזאת.
בהמשך זה עבר והיא התחילה לישון מצוין במיטה (עד שזה עבר לה, אבל זה מסיבות אחרות
).

פוף היה נוח גם סתם להניח אותה שם, גבוהה ומוגנת מהגדולה וחבריה

קיצר, מומלץ.

גואיגול

New member
משום מה השינה במהלך היום שונה

בלילה היא ישנה בעריסה צמודה ופתוחה כלפיי במיטה ואת שנת המשך הלילה לצידי לאחר שאבא קם לעבודה.
בשנות הצהריים כשאני לא על ידה, תו״כ כתיבה אני מבינה שכנראה זה העניין... השנצים בשישבת ארוכים הרבה יותר ושוב הם איתנו בעריסה לידי :)
נראה לי שאם ביום תהיהבמקום יותר מכורבל ותומך היא תישן יותר טוב,
אגב ישנה על הבטן בלילה מגיל שבועיים-שלושה, לילות שלמים מלבד התעוררות להנקה בבוקר המוקדם.

flaming june

New member
את מתכוונת שלא נוח לה במיטה?

האם מפריע לך שהיא ישנה את שינת היום שלה עלייך?
אולי מנשא? וכך תוכלי גם לעשות כל מה שאת צריכה מבלי להישאר במקום אחד?

אינני יודעת לגבי פוף כי לא ניסיתי, אבל נראה לי שמה שהיא מחפשת כעת זה את חום גופך והריח שלך.
יש כל מיני "טיפים" לאיך לגרום לתינוק קטן לישון במיטה שלו מבלי להתעורר. אצלנו, באופן אישי, זה פשוט לא עבד, אז נעזרתי במנשא או שפשוט איפשרתי לה לישון עלי וכמובן שנקטתי בכל האמצעים כדי לאפשר סביבה בטוחה למקרה שארדם בעצמי.
חלק מהטיפים אומרים לחמם מעט את המיטה (למשל להכניס סדין למייבש שיתחמם ולפרוש מייד על המיטה לפני שמניחים התינוק), להניח חולצה מגולגלת עם הריח שלך במיטה שלה, להניח על הבטן וכו'.
אבל, לדעתי, הכל טוב מנשא.

גואיגול

New member
מעדיפה לנצל לארגוני הבית

במנשא לא עובד לנו בתוך הבית, רק לעיתים רחוקות, זה גם לא הכי נוח לי- היא גדולה ואני קצת פחות :)

אני לא בטוחה שזה בטיחותי מבחינת מוות בעריסה

שימי לב שכל ההמלצות הן שתינוק יישן על מזרון קשה בגלל מוות העריסה.
אני כבר לא זוכרת בדיוק, אבל אני זוכרת שעם הגדולה לא הבנתי איך תינוק אמור לישון על מזרון כל כך לא נעים (כי הוא מאד קשה)
וזאת התשובה שקיבלתי.

לא יודעת אם לשינה, אבל להנקה מומלץ מאוד!

אחת הקניות הטובות שעשיתי השנה (חוץ מהמנשאים כמובן)!
אני מניקה עליו תינוק רחד ולפעמים גם את שניהם יחד...
הגדולים נהנים לשבת ולהתכרבל איתי על הפוף,
אני לוקחת את הפוף לחדר של הגדולים לשעת ההשכבה ופשוט יושבת שם עד שה נרדמים תו,כ הנקה של הקטנים.
בקיצור -
מוצר מאוד שימושי ועוזר רבות להיקשרות עם הילדים הגדולים והקטנים גם יחד (וגם היקשות זוגית :))

למעלה