פוף... וגמרנו

RoboCoc

New member
פוף... וגמרנו ../images/Emo77.gif

אוי, הפוף. פשוט רעיון גדול. איך שהוא מתאים את עצמו לגוף כאשר יושבים עליו או כאשר משתגלים עליו!!! ערב שישי מיכל באה לבקר היא הייתה השותפה שלי. עברתי לדירה קטנטנה והיות שהיא האורחת נתתי לה את הכבוד לשבת על הכורסא (האמת שהפוף יותר נוח) ישבנו דיברנו עד השעות הקטנות, נזכרים בשקיקה בניואנסים קטנים מהעבר. אני מרגיש שהיא חרמנית והבליטה אצלי כבר משכה את עיניה וחיוכה השובב כבר נמרח כמה פעמים. בסוף (או למעשה ההתחלה) היא קמה באיטיות נעמדה מעליי ואמרה "נו אז מה עכשיו?" "כלום!" עניתי בחיוך זדוני " הרי הסכמנו שנפסיק, לא?". "נו באמת" היא אמרה הרימה מעט את שמלת הקיץ האוורירית (נכון שאתם אוהבים את הקיץ) והתיישבה על ברכי. ידי נשלחו אל מותניה היא רכנה קדימה ושאלה במתיקות מפתה "בטוח?". "כמובן עניתי", ובתגובה היא שלחה את היד אל תוך מכנס הספורט הרחב מלמטה ושמה ידה על איברי התפוח, "לא נראה לי שהזין מסכים אתך!" היא קבעה בהחלטיות ושלפה אותו , לגמה קולה והתיזה מעט לכף ידה והחלה לשפשף אותו נמרצות. ידי טיפסו מעלה עד לשדיה והחלו לעסות אותן בחוזקה (ככה אני זוכר שהיא אוהבת). נשיקה מרפרפת של שפתיה על שפתי היבשות. ידי טיפסו מעלה מעט יותר ובתנועה סימולטנית עם האצבעות הפלתי את הכתפיות הדקות לצדדים היא הפסיקה את שפשוף הזין שלי והוציאה את ידיה מהכתפיות גורמת לחלקה העליון של השמלה הכחלחלה לצנוח מטה ולגלות את שדיה הזקורים במלא הדרם. נשמתי עמוקות אכן היא יפה כמו וונוס. התחלתי למולל את פטמותיה הורדרדות, מרגיש את קשיחותן ואת משיכת הכתפיים שלה בתענוג נתתי לידי להחליק על צידיה מטה עד למותניה ואז משכתי אותה אלי שולח את אצבעותיי מאחורי גבה אל תוך תחתוניה, חופן את פלחי עכוזה מעביר אצבעות לסירוגין על חריץ ישבנה ומרחיק בכל פעם עד שהללו פגעו בקצה הכוס החם שלה, בתגובה היא זרקה את ראשה לאחור זקורת פטמות מול פניי אל המרום כקוראות לאלוהי התאווה. העברתי לק חפוז על קצה השד ואצבעותיי ננעצו פנימה יותר. היא הניעה את אגנה לצדדים גורמת לגופותינו לשקוע אל הפוף הרך אנחנו כמכלול אחד הפוך, מיכל ואני. מיכל בצמידה את שדיה אל פני מחבקת את ראשי ולחשה באוזני " אני רוצה חזק ועכשיו" " לא בא לי על מזמוזים, רוצה זיון חזק" סטרתי לה על ישבנה והיא קמה מחליקה את השמלה מטה לרצפה ובקצה רגלה שלחה אותה לאחור. פיניתי את מקומי והיא נשכבה בטנה על הפוף אשר התאים את עצמו אל גופה המפתה מחבקת את הפוף בידיה מפשקת את רגליה ומגלה לי את חור ישבנה, ואת שפתותיי הכוס האדומות. אני מתפשט במהירות מתכופף ומעביר את קצה הזין על חריץ ישבנה מתעב על פי הטבעת אני נצמד אליה וקצה הזין שלי נשמט ונלחץ אל הכוס הלח שלה, אני נע מעט קדימה ואחורה ומיכל בקוצר רוח מסננת "נו כבר" ומנענעת בישבנה. אחזתי את הזין ואצבעותיי חדרו אל גופה הרך והחם מנחים את הזקירות אל תוכה היא נאנחה מרימה את ראשה מעט התחלתי לדחוף את הזין פנימה יותר ויותר מפלח את הכוס באבחות חדות גורם לישבנה וגופה לרטוט הפוף שוב מתאים מעט את צורתו לכוחות המופעלים עליו כאשר אני מרגיש במלא הזקפה אני תופס את כתפיה מתחת לבית השחי ומתחיל לזיין אותה בכוח "או כן, ככה אני רוצה, ידעתי שתבין אותי" היא אומרת, "מתוקה אני חושב עלייך לא מעט" עניתי " יותר חזק!" היא מצווה ואני אוחז בה בכל כוחי ודוחף בקצב יותר איטי אבל בכוח רב מרגיש את כי אני חודר עמוק יותר ויותר, חודר משתהה מעט ויוצא בחדות ושוב חודר בחוזקה גורם לה ולי להוציא אויר מראותינו. הקצב אינו מספק אותה היא רוצה יותר מהר לכן היא מתחילה להזיז את אגנה אחורה כקונטרה בזמן שאני חודר, אני מנסה להשוות את הקצב והזין יוצא החוצה והיא פולטת צווחה קלה של כאב עוד לא הספקתי לאמור סליחה והיא אומרת "כן שוב, יותר מהר!" אני מכוון אותו פנימה מעט ודוחף פנימה בחוזקה "לא לכוון! בכוח אני רוצה הכוח" אני מתחיל בתנועות ארוכות, הגוף מזיע והזין מחליק פנימה חודר בחוזקה פנימה עד תום ונשלף החוצה גופה מתכווץ עם כל חדירה ויציאה אנחנו מתנשמים בכבדות, "אני רוצה מאחור " היא אומרת אני שולף אותו עולה מעט דוחף שתי אצבעות לחור ונובר פנימה במהירות, היא נאנקת "כן, תזיין אותי מאחור!" היא פוקדת בקולו תאב כאב, אני מפסק את פלחי ישבנה ואז דוחף את קצה הזין פנימה, "כן חזק עכשיו!" אני אוחז בכתפיה שוב ומזניק את זקפתי פנימה בחוזקה זה כואב גם לה וגם לי אבל אני יודע שאסור להפסיק, החור מתרחב לקלוט את הזין פנימה. אני מתחיל לנוע באיטיות אבל היא מאיצה בי " מהר, אני רוצה מהר" אני מתחיל לנוע מהר ככל שאני יכול ברכיי כואבות הזין מאדים ומשתפשף חום שורף אותי ואותה והיא רק גונחת בקול רם "כן, כן" "עוד, עוד", השפשוף החזק מגרה את קצה העטרה שלי ואני מרגיש שאני מתחיל לגאות, "אני עוד מעט גומר" " עוד קצת מתוק, עוד קצת ואני רוצה להרגיש את זה בפנים" אני כבר נע כמו מטורף מנסה להזיק מעמד עוד זמן, מרגיש כי כולי כבר גואש והיא עדיין אומרת "עוד קצת, עוד קצת מותק" אני לא יכול יותר להחזיק והזירמה החמה מתחילה לגלוש לתוך התחת שלה יוצרת קצף סמיך. " כן עוד, עוד" היא צועקת "אני רוצה עוד קצת" אני ממשיך עוד אבל מתחיל להחלש כאשר גופה מתחיל לרעוד ישבנה מתכווץ סוחט כל טיפה ממני, אני שולח את ידי מטה אל הכוס שלה ומרגיש את מיץ תשוקתה ניגר, למגעו היא מזיזה את אגנה ואומרת לי לדחוף אותם פנימה, אני דוחף כמה שאני יכול ומוציא. כואב לה אני מרגיש שולח את האגודל פנימה אל הדגדגן שלה במעסה אותו סוחט ממנה עוד כמה התכווצויות ורעידות, "אהה כן ככה רציתי, חזק וכואב" היא אומרת ומרפה את גופה על הפוף אשר תומך ועוטף אותה בחיבוק אוהב. אני נושק לצווארה ולוחש מילות אהבה באוזנה. אני מרגיש עייפות עוטפת אותי ורואה שענייה עצומות כבר. כל שאני זוכר הוא שהתעוררנו מאוחר יותר בלילה לסיבוב נוסף הפעם מתון יותר. מוקדש לכחולה מכול

RoboCoc

New member
בשביל זה אנחנו כאן

לתת טעם וחומר ועוד הרבה יותר מתוקונת

*g99

New member
הממממ

הייתי אומרת שזה מאוד מתאים למיקרה שקרה לי,ועוד השם מיכל מסגיר עוד ועוד...אך הקדשתה את זה לאחרת...אז זה כבר שולל כניראה... בכל מקרה העלת בשפתי חיוך,בגופי רעד נעים ופיתחת אצלי את הדמיון...והרצון...עז מתמיד!!! g99...

למעלה