פועלים למען פולארד!

פועלים למען פולארד!

עכשיו זה לא עניין של ימין או שמאל! לא מדברים כאן על אף מתנחל או תל אביבי. מדובר כאן על אח שלנו, יהודי שפעל למען העם היהודי והציל אלפים.. גם אותך! אין סיבה שלא כולנו נעזור לו! אנחנו חייבים לו! 20 שנה בכלא! עד מתי?! עצרת הזדהות ושרשרת אזיקים אנושית! בשבוע בו הסוכן הישראלי יהונתן פולארד נכנס לשנתו ה-21 בכלא בשל פעילותו למען בטחון מדינת ישראל. נתכנס כולנו ונקרא לממשלת ישראל להפסיק את העוול המתמשך ולדרוש את שחרורו והשבתו המיידית הביתה! ביום רביעי, כ"א חשון תשס"ו (23/נוב') 17:00 התכנסות בגן העצמאות (מול הקונסוליה) והתפרסות בשרשרת אזיקים אנושית עד בית ראש הממשלה. 18:00 עצרת המונית ב כיכר פריז בהשתתפות אסתר פולארד, אסירי ציון ופדויי שבי, עזאם עזאם, נציגי תנועות הנוער וארגון הסטודנטים הארצי ועוד...

באיזו אשמה הוא בכלא?

אני לא מתכוון לתשובה פופוליסטית כמו "נעצר כי פעל למען בטחון ישראל". נסו לענות באובייקטיביות. תודה ושנה טובה.

croovy

New member
../images/Emo107.gif ריגול בארה"ב לטובת ישראל

ישראל מכחישה. הייתי בא להפגנות האלה, אבל הם מדגישים יותר מדי את הקטע הדתי.

ערב רב

New member
לא ריגול אלא "מסירת מידע למדינה

ידידותית" או משהו כזה. לא שזה צריך לשנות לכם משהו, אלא אם אתם מחשיבים את אלי כהן לבוגד.

depon

New member
הוא ריגל,זה העונש. ישראל והוא היו

צריכים לקחת בחשבון שבעסקי הריגול יש סיכוי שיעלו עליך,ואז העונש גדול. למה בדיוק שארה"ב תשחרר מרגל? אם היא היתה מוכנה לשחרר מרגל עיראקי שגנב מידע רגיש לגבי ישראל הייתם בסדר עם זה?

the mnm factor

New member
../images/Emo45.gif מסכים אם כי אני לא בקיא בעניין

פולארד... אם אין משהו מעבר להיותו מרגל שנתפס- אני לא מאמין שיש לשחררו, מה גם שאפילו אם היה צריך לשחרר אותו- לדרוש מארצות הברית דרישות כאלו במצב שלנו זה מטומטם. עדיף להיות חכם מאשר צודק במקרה זה.

ערב רב

New member
אתם לא אמריקאים, אתם ישראלים

ואתם אמורים לתמוך בחיילים שנפלו בשבי האויב ובמרגלים שנתפסו. את המתקפה על פולארד תשאירו לכל מיני לאומנים אמריקנים ואנטישמים אחרים.

יתרה מזאת

פולארד במסגרת הפעלתו קיבל ת"ז ישראלית, ולפני תפיסתו ביקש מקלט מדיני בשגרירות הישראלית. ישראל החליטה לא להעניק לו מקלט. נכון, ישראל הפעילה מרגל, המרגל נתפס ונאסר, אך זו אחריות של המדינה מהרגע שהיה ברור שהיא זו שהפעילה אותו לעשות הכל על-מנת לשחררו.

למעלה