פוסט פתיחת עונה

Shachar Manor

New member
פוסט פתיחת עונה

אז דבר ראשון, הרגע ראיתי פרסומת ב5 לייב שמשדרים את הברונקוס רייבנס בחמישי בלילה אז חטפתי צמרמורת.

דבר שני- התחזית שלי לעונה (לא יודע אם זה מעניין מישהו, אם לא, דלגו).
AFC.
נתחיל עם הבתים הקלים.
זה נכון להגיד שאין קל בNFL, אבל נו באמת, לא הבילס, לא הדולפינים ולא הג'טס החלשים להחריד יוכלו לתת פייט ראוי בAFC east, מדהים איך בשלושת הקבוצות הללו, יש שחקן אחד בלבד שנראה בפרובול (ספילר). לפטריוטס לו"ז קשה מאוד (אטלנטה, סינסינטי, יוסטון, דנבר, ניו אורלינס, רייבנס) ובכל זאת יסיימו עם מאזן 6-10. שיספיק לפלייאוף- אבל רק לשבוע הראשון שלו.

עוד בית קצת בדיחתי זה הAFC west של הברונקוס, אומנם קנזס השתפרו ויש מצב למאזן חיובי, אבל אוקלנד וסן דייגו... יש להן מזל שאי אפשר להוריד קבוצות לליגה השנייה. הברונקוס במקרה הרע מסיימים 4-12.

ממשיכים בAFC, הבית הצפוני, הסטילרס חלשים, הרייבנס נחלשו והפכו להיות מאוד תלויים בריי רייס, קליבלנד יפתיעו (ולא יסיימו אחרונים בבית) אבל מי שיסיימו ראשונים 5-11 אלו הבנגלים, שמאוד התחזקו בפגרה.

ועכשיו לבית הכי צמוד בAFC, בית דרום, ההכרעה בבית זה תהיה רק במחזור האחרון של העונה, בסופה יוסטון תסיים 5-11 ואינדי 6-10. ג'קסונביל חמודים ויהיה מעניין לראות אותם, אבל בלי ק"ב רציני אין להם סיכוי, וגם יש להם את המדים הכי מכוערים בענף, טנסי, למרות עונה מצויינת של כריס ג'ונסון תסיים רביעית.

דירוג AFC סוף העונה, ברונקוס, בנגלז, טקסנז, פטריוטס, קולטס, רייבנז.
פייטון בסופרבול.

NFC, החצי היותר קשה לחיזוי:
מערב: צמוד אבל סיאטל 6-10, בגלל ראסל ווילסון ולא בזכותו, ובעיקר בגלל האובדן של פרסי הארבין, תסיים שנייה לסן פרנסיסקו 5-11, שתכשל בגדול בפלייאוף, אריזונה וסנט. לואיס, יהיו המרעננות הרישמיות של הליגה שיתנו מאבק ראוי אבל יסיימו 8-8.

דרום: חזרתו של שון פייטון תסמן את חזרתה של ניו אורלינס לצמרת הליגה, אבל מה לעשות שלאטלנטה אחת משתי ההתקפות הטובות בליגה? אטלנטה ראשונה עם 4-12, ניו אורלינס 6-10, קרוליינה עם 8-8 וטמפה ביי עם התרסקות ועונה רעה מאוד לג'וש פרימן.

צפון: נתחיל עם החדשות המרעישות- גרין ביי מחוץ לפלייאוף, כןכן, אני יודע שאהרון רוג'רס גאון וגם קליי מת'יוז הוא מפלצת, אבל, שיקגו עם מאמן חדש 6-10, ודטרויט עם רג'י בוש 7-9, יסיימו מעל גרין ביי 9-7 ומעל מיניסוטה.

הגענו לבית הקשה מכולם, מזרח: וושינגטון עם RG3 שירוץ פחות, דאלאס עם דז בראיינט שיתפוס יותר, ניו יורק הבילתי יציבה שיכולה לנצח כל קבוצה בליגה, ויכולה גם להפסיד לכל קבוצה בליגה (אולי חוץ מלאוקלנד בשבוע 10 ולסן דייגו בשבוע 14) ולפילדלפיה שעברה מייקאובר רציני בפגרה.
שם המשחק בבית הזה הוא, הראשונה שמגיעה ל9 נצחונות עולה לפלייאוף והאחרות, לא.
מעניין אם אי פעם קרה שבבית מסויים כל 4 הקבוצות סיימו עם 8-8, תרחיש הגיוני בעיניי.
ההימור שלי, דאלאס.

דירוג NFC סוף עונה: אטלנטה, סן פרנסיסקו, שיקגו, דאלאס, ניו אורלינס, סיאטל.
מאט ראיין בסופרבול.

והטבעת הולכת ל... טוני גונזלס שעושה ריי לואיס ופורש עם אליפות.
שנה טובה לכולם.
 

eran113

New member
יפה

מסכים עם חלק מהדברים ועם חלק אחר פחות. לדוגמא אני חושב שהסטילרס יהיו טובים אך עם זאת מסכים שהבנגלס יזכו בראשות הבית.
באופן כללי שאני מסתכל על הליגה, העונה זה ממש ברור ש NFC יותר חזק מאשר ה AFC. מה שעוד מעניין זה איך הבית שהיה הקלך ביותר ב 2010 (NFC WEST) נהיה לדעתי החזק ביותר בליגה.
 

erantal2000

New member
גם אני אהבתי

הימור נחמד וסביר מאוד. אני לא חושב שיש לי מחלוקת משמעותית עם אף הימור שלך. הנה הדברים שיעניינו אותי השנה:
- באפלו. בשנה שעברה הם עשו המון רעש ויצאו קטנים. השנה הם באים קטנים, אבל עם מאמן חדש, שקט תעשייתי וק"ב צעיר עם פוטנציאל לא רע. אני אעקוב אחריהם.
- קנזס סיטי. אלכס סמית היה הק"ב המדוייק ביותר בליגה לפני שנפצע וסופסל לטובת קיפרניק. אנדי ריד הוא מאמן מעולה עם רקורד מצוין (אבל כמובן אינו חף מבעיות במיוחד בכל הנוגע לתפקוד כגיים דיי קואץ' וקבלת החלטות במהלך משחק) שמיצה את עצמו בארגון שבו הוא היה לאורך המון שנים. יש תחושה שמשהו מעניין הולך לצאת משם.
- סטילרס. זהו הארגון שאני הכי מעריך ב- NFL. אני לא אוהד שלהם, אבל זו הקבוצה היחידה שמצליחה לאורך עשרות שנים להישאר בטופ בגלל התנהלות נכונה ורצינית של הארגון. בדיוק כל מה שהבנגלס הם לא. יהיה מעניין בבית הזה השנה.
- סן פרנסיסקו. קיפרניק הוא דמות מרתקת בעיני. האם קללת מפסידות הסופרבול תעבור גם עליו? לדעתי הארבו הוא מאמן יותר מדי רציני בשביל שזה יקרה.
- סט. לואיס. כל קבוצה של ג'ף פישר היא מרתקת בעיני. יותר מדי קל לפטור אותה בהינף יד בטענה של "נחמדה, מרעננת, תיתן מאבק ראוי אבל תישאר בחוץ". גם הבית הזה הולך להיות מענין.
- טמפה ביי. ג'וש פרימן הוא תעלומה. הוא יכול להיות אפס מוחלט אבל גם ראיתי אותו עושה דברים גדולים. דאג מרטין הוא כוכב. השקיעו המון בקבוצה הזו בפגרה. אם הברך של ריוויס תעמוד בלחץ, דברים מעניינים יכולים לקרות שם.
- קרוליינה. כי פנתר נשאר פנתר. הפרונט 7 הוא מהטובים בליגה, לוק קיקלי הולך להיות הליינבקר הכי טוב בליגה, סטאר לוטילייליי הוא כוכב. קאם ניוטון מתבגר. תקוות גדולות בשרלוט.
- פילדלפיה. כל קבוצה שעושה אקסטרים מייקאובר מסקרנת אותי. התחזיות ברשת מנבאות לה בין 2 ל- 12 נצחונות...
- וושינגטון. אם RG3 נשאר בריא (הנחת יסוד בעייתית בלשון המעטה), הרדסקינס יקחו שליטה על הבית.

שתהיה עונה נפלאה לכולם!
 

roy2211

New member
אל תיתן למספרים לעבוד עליך

אלכס סמית' היה נורא וכל מי שראה את הניינרס יודע שהמספרים משקרים.
הוא זרק רק זריקות של 100% ל3 יארד.
הוא לא מסוגל לעבור דאון שלישי גם אם החיים שלו תלויים בזה.
כל אוהדי הניינרס שאני מכיר (לא שזה הרבה) שמחו שהחליפו אותו בשנה שעברה, רק בתקשורת האמריקאית נתנו לו קרדיט ע"ב האחוזי השלמה.
לבועט ולפאנטר של קנזס הולכת להיות עונה עמוסה במיוחד.
 

Shachar Manor

New member
תחזיות

ברור שכל הדיבורים כאן הם בעננים לחלוטין והכל יכול להשתנות.

קנזס, אני מאוד אוהב את אלכס ואנדי אבל במקום לרכב על הגב של ג'מאל צ'ארלס לפלייאוף (כמו יוסטון לדוגמא) אני מאוד מפחד שיקרה כאן מקרה לשון מקוי ופילדלפיה של ריד מהעונות הקודמות.

לגבי הסטילרז, קבוצה בלי RB דומיננטי, הגנה מזדקנת, WR בינוניים שקצת נחה על זרי הדפנה בשנים האחרונות, והשנה ישלמו על כך.

סט לואיס יהיו טובים, אבל הלו"ז בעייתי מאוד, הרבה מאוד תלוי בכימיה בין טייבון אוסטין וכריס גיבנס לסאם בראדפורד. בבית כלכך קשה, זה לא יספיק.

קרוליינה קבצה שאני מאוד אוהב לראות, קאם ניוטון מעולה, אבל כל עוד אטלנטה וניו אורלינס לא נחלשות, קרוליינה לא תראה פלייאוף.

אני מאוד אשמח לראות את פילדלפיה עם משחק התקפה סופר מהיר (בפריסיזון לויק לקח 18 שניות!) שמאוד ייקשה על ההגנות מצליחים לייצר קבוצה עם מאזן חיובי.

RG3 בריא זו כבר לא שאלה, ההשלכות של הפציעה יהיו לא שהוא לא ישחק אלא שסגנון המשחק שלו יישתנה, אם אין יותר ריצה הוא הופך למאט סטאפורד או דרו בריז, והוא לא דרו בריז, ואין לו את מגטרון.
 

10nircohen

New member
שיקגו ייקחו את ה-NFC צפון? באמת?

אני לא מבין למה הרבה אנשים חושבים ששיקגו ישתנו... נכון , יש מאמן חדש - אבל ברוב המקרים יש עונה-שתיים של הסתגלות.
חוץ מזה לא הרבה השתנה - ג'יי קאטלר הוא עדיין ג'יי קאטלר. הוא לא מרשים יותר מדי , ואני אישית חושב שהוא אוברייטד מטורף.
ההגנה נחלשה עם העזיבה של אורלכר , והשלישייה המרכזית בהגנה (בריגס-פפרס-טילמן) מעל גיל 33 כולם.
מאט פורטה נפצע לא מעט. מה גורם לכם לחשוב שזה ישתנה?

מינסוטה יסיימו אחרונים - לזה אני די מסכים. הם נתנו עונה לא רעה בשנה שעברה , אבל שיחק להם המזל בהמון משחקים צמודים - וכמובן זה שיש לך את אדריאן פיטרסון בקבוצה אף פעם לא מזיק. אני לא חושב שפיטרסון ישחזר את ההצלחה מהעונה שעברה (בטח לא ישיג 2,500 יארד כדבריו) - וכריסטיאן פונדר בוודאי ובוודאי לא יביא את הישועה.

לדעתי היחידים שיכולים לסכן את הפאקרס אלו דווקא דטרויט . רג'י בוש , למרות שאין סביבו את ההייפ הוא עדיין ראנינג-בק לגיטימי לחלוטין בליגה וראינו את זה בעונה שעברה במיאמי , שהייתה עונה די טובה עבורו. עכשיו הוא נמצא בקבוצה שיש לה את מגהטרון , מה שאומר שלפחות מגן אחורי אחד או שניים , תמיד יישארו מאחור כדי לא לחטוף פצצת עומק מסטאפורד. זה יוכל לפתוח את הדרך לבוש , ובכלל להרבה אופציות התקפיות עבור דטרויט. גם ההגנה שלהם התחזקה עם ההבאה של אזקיאל אנסה בדראפט שכבר הראה ניצוצות בפריסיזן , כולל אינטרספשן מול הג'טס לטאצ'דאון (למרות שזה מארק סאנצ'ז , אז זה לא ממש נחשב). הוא מצטרף לנדמוקונג סו וניק פיירלי ליצור שלישייה קדמית חזקה מאוד בהגנה. מת'יו סטאפורד הוא ק"ב טוב פלוס לדעתי , ועל קלווין ג'ונסון אני לא צריך להרחיב.

מה שמביא אותי לגרין ביי. בעונה שעברה מכת פציעות נוראית איימה לשבש את העונה (גרג ג'נינגס , ניק פרי , קליי מת'יוס , תאקל התקפי ששכחתי את שמו...) ועדיין אארון רודג'ס היה מעל כולם ב-NFC צפון. אין מה לעשות , לא סתם הק"ב היא העמדה כנראה הכי חשובה בפוטבול. וכשיש לך ק"ב עילית כמו רודג'רס , אני יכול להיות בטוח שנהיה בפלייאוף. בדיוק כמו שמאנינג ובריידי יהיו בפלייאוף.

הימור :
גרין ביי 5-11
דטרויט 6-10
שיקגו 8:8
מינסוטה 10-6
 
למעלה