קראתי וגם אהבתי את מה שקראתי...
לפני לא הרבה שנים... הגשמים וגובה הכנרת היו מדד למצב רוח לאומי... ככל שירד מפלס מי הכנרת כך ירד מדד המצב רוח הלאומי וכשפתחו את הסכר... וואו... איזו שמחה עצומה היתה פה...
אז הנה הטכנולוגיה יודעת היום להפוך מי ביוב למים שפירים ברמות שונות... ומשאירות לנו את הגשם כמעט רק למי שתיה... ומרעה.
מי שתיה יודעים ל'עשות' ממי ים, כך שנותרנו חקלאות השלחין ואדמות המרעה צמאים במיוחד למי הגשם... והם קשורים בינהם כחציר בהמות...
אז אנחנו מביטים מעלה... ומבקשים מתפללים למרעה, אבל יודעים שבשנים האחרונות (עשרים ? שלושים?) הבצורת היא הדומיננטית... ולא השנים הגשומות מאוד...
ירושלים - יש לי רומן עם העיר הזו... ואני יודעת ואני מודעת שהרבה הרבה הרבה אוהבים לה לירושלים... רבים קנאים לה לירושלים... עיר שאין לה שניה כמוה בעולם...
עיר שחייבת שליטון חזק בכדי להיות מפוארת כפי שמגיע לה להיות... שאחרת תתפרק...
העולם המוסלמי יותר משונא את העולם שסביבו - שונא את עצמו... כמות הדם המוסלמי שנשפך ע"י מוסלמים באלף השלישית לא תאמן... מספר הפליטים שבורחים מאימת המלחמות הפנימיות... ומאימת המחסור ומאימת האימה המוסלמית...
השנאה העצמית זו שמבעירה סביבה פושטת כאן והיום... המוסלמים רוצים את הדם של עצמם ולא את הגן עדן היחיד במזרח התיכון שמדינת ישראל מעניקה...
לכן צריכה ירושלים שומרים על החומות... אינשאללה...
למדינת ישראל יש כיוון כללי. יש לתושבי המדינה הזו את יצר החיים... אנחנו כציבור כהגיון ההמונים...יודעים בעיקר מה אנחנו לא רוצים... וזה המון לעם...
נוצרה כאן ישראל ישנה וישראל חדשה...
אלה שישראל הישנה מזדקנת ובועטת (גם חזק) אוחזת בקרנות המזבח...אבל נגמרת מול ישראל החדשה והתוססת... זו שלא רק חיה וטוב לה... אלה זו שרוצה להמשיך... יש לה כחות למשוך ולדחוף...
בישראל הישנה קיימת שנאה... השנאה הידועה שבין אשכנזים למזרחיים, שבין עיירות הפיתוח לקיבוצניקים... בין דתיים לחילוניים... ובין חרדים ל... ובין ... לבין... לבין... לבין...
בישראל החדשה אנחנו... מתערבבים.
בדם הילדים שלי... מופיעות המדינות הבאות...
צ'כיה הונגריה לוב...
לנכדים שלי יש להוסיף את פולין וארצות הברית...
ולנכדים - עירק ורומניה...
חצי עולם במשפחה אחת... כי אם וכאשר
יכנסו לנכדים שלנו... גם תימן... ורוסיה...
עם חי... עם בועט זה עם יולד...
אם באירופה הממוצע פחות מ-2% ילדים במשפחה...
וישנן ארצות שעסקינן ב-1.2% ילודה וכאן ועכשיו יהודי ארץ ישראל עברו את ה-3.25% ילודה והילודה רק בעליה אצל הציבור החילוני...הרי שמשפחות רבות בישראל מביאות לעולם 4 ילדים!!!!
הלו...
בתי הבכורה בחודשי ההריון הרביעי שלה...
בתי באמצע הריון שלישי...
בני והחברה כבר הודיעו על חתונה בקיץ...